DOORS CLUB Str. Traian, nr. 68A
Turn the lights  
Happy Hours: zilnic intre orele: 08.00 – 15.00
Turn the lights  

Telegraf Online

02.03.2020

Silviu Gherman - un umor deosebit, care poate surprinde pe oricine

Sigur l-ai văzut în vreo reclamă TV, dacă stai pe net de obicei, atunci trebuie să fi râs la vreun clip de-al său. Poate l-ai și ascultat în vreun concert live alături de trupa lui. Silviu Gherman are un umor unic, poate greu de înțeles sau de digerat de unii și ilar pentru alții. Cert este că poate surprinde pe toată lumea. Este comediant și om de cultură, este CEO la corporația proprie Teleschpenker. A studiat politica, dar și arta. Știe să facă muzică pe calculator și cântă, pentru că e talentat. Vine din Brașov, s-a născut acolo, dar stă în București. Porecla lui este Silviu „Artă” Gherman. Așa îl cunosc vecinii :).

Deci joi, 5 martie, la Doors Club, ai parte de ceva mai puțin obișnuit…

Nu știm dacă sunteți creștini adevărați sau nu, dar Silviu Gherman o să vină să vă facă un spectacol despre creștinism la Doors Club. Promite să-ți deschidă ochii. Veți citi împreună din Cartea Cărților. Să vedeți ce zăpăceli găsiți acolo - ne asigură artistul.

Altminteri, altă distracție mai faină între mărțișor și weekendul femeii nu prea ai. Și nu ai, cu siguranță, nimic de pierdut. Așa că vino joi, de la ora 19,oo să te reîntâlnești cu Silviu Gherman. Conferențiar? Nu. Doar Comic, scriitor (ai citit romanul Hîrtiile masculului?), cântăreț (vocalistul trupei Mes Quins) și autorul proiectului teleschpenker.com.

Merită. 30 de lei biletul. Info 0763 661 622. Biletele se găsesc la sediul clubului, str. Traian, 68A.

Citeste in continuare

Telegraf Online

26.02.2020

DELIA aduce la Doors Club show-ul „Mulțumesc, iubită mamă”!

Pe 7 martie, sunteți așteptați la un show memorabil, plin de emoție, marca Delia - „Multumesc, iubită mamă!”.

De Delia, nu aveți cum să nu fi auzit, solista se menține de aproape 20 de ani în atenția publicului încă de la sfârşitul anilor ‘90, unde era parte a duetului de mare succes N&D, prin a sa aură de carismă electrizantă, născută dintr-un talent nativ, dar atent antrenat.

Fiecare concert al său este doar o mică privire colorată în lumea vibrantă a Deliei, prezența sa scenică mereu excentrică, ne uimește de fiecare dată, de la costume până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale.

Prin cele patru albume, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Gura ta”, “Atât de trist”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Pe aripi de vânt” și continuă se ne surprindă și astăzi prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, Deepcentral și The Motans!

Strângând o medie de 8 milioane de vizualizări pe youtube la fiecare videoclip al său, Delia se află în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical!

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

25.02.2020

ABBA Tribute Band from U.K. la Doors Club

Duminică, 8 martie 2020, spiritul celebrei trupe ABBA va fi adus în fața publicului constănțean de cei patru artiști ai ABBA Tribute Band.

Votată în unanimitate de Asociația Agenților Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut Abba din Marea Britanie – Lisa (AnniFrid), John (Benny), Nina (Agnetha) și Marcus (Bjorn) aduc la Doors Club Constanța, muzica suedezilor. Set-up unic, voci de excepție, costume autentice.

Trupa vinde show-uri la nivel international de peste 7 ani, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale si pentru punerea în scenă, dar, mai ales pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzica excelentă marca ABBA. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha cp 70 (asa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audientei experiența unei producții de înaltă calitate. Cât despre muzică…nu încape niciun dubiu că pe scenă se vor auzi voci aproape identice cu cele care au făcut furori din 1972 până la începutul anilor ’80.

Prețul biletelor este: 100 de lei la scenă și 70 de lei în spate, zona de cafenea.
Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, str. Traian, nr 68A. Info: 0763 661622.

Citeste in continuare

Constanteanul

24.02.2020

Concert GRIMUS la Doors Club

Pe 28 februarie, trupa Grimus revine în concert la Constanța, la clubul Doors.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

„Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul.
Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Biletele se găsesc în rețeaua iabilet și pe iabilet.ro și costă 40 de lei în avans și 50 de lei la intrare, în limita locurilor disponibile.
Achiziționarea biletelor online nu include rezervarea locurilor la mese. Pentru rezervarea locurilor la mese, vă rugăm să sunați la nr. de tel. 0763 661 622 în săptămâna evenimentului.

Citeste in continuare

Telegraf Online

21.02.2020

La Doors Club Două spectacole de Stand Up Comedy pentru constănțeni - Mincu, Maria Popovici & Banciu

Joi, 27 februarie, Doors Club îți oferă DOUĂ spectacole de stand-up comedy cu savuroșii Mincu, Maria Popovici și Banciu cu orele de acces după cum urmează: primul show 18.30 și al 2-lea, cu ora de acces 21.30.

Vino să râzi și să te binedispui!

Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă și vorbește despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane. Evident că e nelipsit Banciu, care, în deschiderea show-ului, te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.
Vă așteptăm joi, 27 februarie, la Doors Club. Prețul unui bilet este 50 de lei în avans și 60 de lei la intrare. Biletele pentru al doilea show, cel de la 21.30 se pun în vânzare luni, la sediul clubului. Info: 0763 661 622.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

18.02.2020

Concert Taxi la Doors Club

Duminică, 23 februarie 2020, la Doors Club, în Constanța (Str. Traian, nr. 68A), vei avea parte de o seară pe care nu o vei uita ușor… Trupa TAXI a pregătit constănțenilor un concert plin de energie, dar și de momente vesele.

De douăzeci de ani, trupa Taxi cântă despre probleme de cuplu – iubiri, despărțiri, doruri – chestiuni politice, viață socială. Oricare ar fi subiectul, abordarea este mereu originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Taxi a lansat multe videoclipuri și albume, dar spiritul trupei se reflectă cel mai bine în concerte, acolo unde trupa, dar și fiecare membru în parte, își manifestă liber personalitatea. La concertele Taxi lumea râde, dansează, se emoționează, cântă, simte bucuria pe care trupa o transmite. Foarte rar un concert se termină după primul bis.

Pretul unui bilet este 70 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info: 0763 661 622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

04.02.2020

A 2-a ediție a Clubului de Poezie: DRAGOSTEA, consacrată artiștilor tomitani

Așa cum ne așteptăm în fiecare lună, după cea dintâi ediție din an, în ianuarie, menită a sărbători ziua poetului național Mihai Eminescu, cea de a 2-a ediție a Clubului de Poezie, eveniment consacrat artiștilor tomitani - actori, poeți, muzicieni și oferit publicului larg, însetat de frumos, va avea loc marți, 11 februarie, la Doors Club, în Constanța.

Clubul de Poezie invită la fiecare ediție câte un actor pentru a recita din lirica națională sau universală. Pe 11 februarie, este invitat Andu Axente, actor al Teatrului de Stat Constanța, o voce puternică și încărcată de patos.

Tematica ediției este Dragostea, având în vedere apropierea „Zilei Îndrăgostiților” (14 februarie) și a sărbătorii românești, „Dragobete” (24 februarie). „Dragobete” reprezintă un nume asociat cu personajul din mitologia populară românească, „zeu tânăr al Panteonului autohton”, „patron al dragostei și bunei dispoziții pe plaiurile românești”, fiind identificat, de asemenea, cu zeul dragostei în mitologia romană, Cupidon și cu Eros, zeul iubirii din mitologia greacă.

Daniel Iancu și Mariana Butnaru vor încânta publicul cu savuroasele lor melodii, precum „E armonie în casa noastră” sau „Mii de smaralde”… „M-a iubit o doamnă brună”, dar și, scuzați titlul, „Un porc și o lichea”.

Proiectul „Clubul de Poezie” a debutat pe 14 ianuarie 2020, evenimentul fiind consacrat Zilei Culturii Naționale. Ca invitați: actrița Mădălina Petrencu și pianistul Dorian Pîrvu, membru al trupei Mike Godoroja & Blue Spirit. Întâlnirea s-a dovedit a fi una de succes, participând un public numeros … ceea ce ne dorim să avem și marțea viitoare, pe 11 februarie.

Intrarea este liberă, pentru că liberi suntem să iubim și să împărtășim sentimentele noastre frumoase. Dar, dacă vreți să achiziționați volume de Poezie, albume sau alte ghidușii artistice, luați cu voi și vreo 2-3 galbeni, vorba vine ca să nu răbdați nici de foame, nici de sete, nici de cărțile de poezie sau albumele de muzică prezentate acolo.

Info: 0766 057 078.

Citeste in continuare

Cuget Liber

05.02.2020

Constănțenii discută despre amorul în poezie


Luna aceasta, sunteți invitați, cu mic, cu mare, la cea de-a doua ediție a Clubului de Poezie. Tema întâlnirii din data de 11 februarie, ora 19.00, găzduită de Clubul Doors, va fi „Amorul în poezie”. 

„Pentru că tema este gravă, și invitatul principal trebuia să fie la fel de special: actorul Teatrului de Stat Constanța Andu Axente. În tot cazul, va fi armonie în casa noastră și pun rămășag pentru chestia asta nimeni alții decât Daniel Iancu și Mariana Butnaru. Apreciez că vor fi surprize din public, așa încât vor urca pe scenă încă 2-3 personaje savuroase. Intrarea este liberă, pentru că liberi suntem să iubim și să împărtășim sentimentele noastre frumoase. Dar, dacă vreți să achiziționați volume de poezie, albume sau alte ghidușii artistice, luați cu voi niște marafeți”, a declarat organizatoarea evenimentului, scriitoarea Amelia Stănescu. 
 

Citeste in continuare

Constanteanul

05.02.2020

Marcian Petrescu & Trenul De Noapte pe scena clubului Doors

Duminică, 9 februarie, la Doors Club, în Constanța, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte aduc fanilor unul dintre cele mai frumoase concerte de blues, mai exact: „dependență, povești, descântece și drifturi în cheie de blues”.
Evenimentul face parte din turmeul „20 de ani în slujba blues-ului și a muzicuței”.

Marcian Petrescu a susținut până la ora actuală aproape 1000 de concerte fie alături de Trenul de Noapte, fie împreună cu alți mari artiști romani sau străini precum: Sugar Blue, Charlie Musselwhite, Rick Estrin, Billy Branch, The Original Blues Brothers, Kenny Neal, Jonathon Boogie Long, Oscar Benton.
La concertul de duminică, 9 februarie, Marcian Petrescu va aduce pe scenă o serie de piese unice, multe dintre ele inedite, care vor impresiona iubitorii muzicii blues.

Componența formulei Marcian Petrescu & Trenul De Noapte este: Marcian Petrescu – muzicuță, voce, texte; Mihai Tacoi – chitară, backing vocals; Matei Puscaru – bas și Vali Vatuiu – tobe.

Prețul biletelor este 30 de lei (presale) și 35 de lei la intrare la eveniment. Biletele s-au pun în vânzare la sediul clubului, Str. Traian, nr. 68A. Info: 0763 661 622.

Citeste in continuare

Constanteanul

03.02.2020

Concert FIRMA la Doors Club

Vineri, 7 februarie, fanii trupei FIRMA au ocazia să asiste la unul dintre cele mai frumoase concerte ce trasează o direcție nouă a trupei, anunțând lansarea iminentă a albumului „Deșteptarea Primăverii”.

Firma – trupă de rock alternativ, practică un fusion de rock, trip hop și blues, cu influențe din jazz și funk. Este considerată un pioner al rockului alternativ din România.

După nominalizările la MTV European Music Awards 2004, la categoria ”Best Romanian Act” din 2004 și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” din 2005, Firma devine prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională. Aceasta se intitulează New Sounds of Europe și este găzduită de MTV EMA 2007, eveniment ce are loc în data de 1 noiembrie 2007 la München, Germania. Firma a reușit să ajungă printre cele trei finaliste ale categoriei, devansând alți 15 artiști printre care și Sunrise Avenue (Finlanda) și The Klaxons (Marea Britanie).

Datorită apariției la acest eveniment, Firma s-a bucurat de aprecierile unor artiști precum Wyclef Jean, Snoop sau Foo Fighters. Peste puțin timp, Firma a reușit o performanță remarcabila, devenind prima formație româneasca care a intrat în playlist-ul cunoscutului post muzical VH1 Europe, cu videoclipul piesei Baby is crying, primul extras pe single de pe albumul Exit.

În octombrie 2014, după 7 ani de absență, trupa Firma a revenit pe scena muzicală cu un nou album, intitulat Descântece (vol I). În 2017 apare volumul II Descântece, iar în 2018 – Poezii alese, vol.I – nouă acte sonore realizate pe versurile unor poeți clasici și contemporani (o dorință comună atât a trupei FiRMA, cât și a Editurii Casa Radio), pentru a da un semnal de întoarcere a muzicii și muzicienilor către poezia românească, o pledoarie pentru un alt fel de muzică.

Prețul unui bilet este 40 de lei (presale) și 50 de lei la intrare la eveniment. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info: 0763 661 622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

07.01.2020

Prima ediție a Clubului de Poezie, în ajunul Zilei Culturii Naționale

Constănțenii sunt invitați la prima ediție din acest an a Clubului de Poezie, marți, 14 ianuarie, în ajunul Zilei Culturii Naționale, la Clubul Doors, alături de scriitoarea Amelia Stănescu și actrița Mădălina Petrencu. Vor fi recitate poezii, „o atractivă selecție lirică din opera autorilor de referință ai literaturii române - Mihai Eminescu, Nichita Stănescu, Marin Sorescu, precum și autori contemporani - Mircea Cărtărescu, Mircea Dinescu, George Stanca, Robert Șerban, Iv cel Naiv ș.a“, iar la pian îl vom asculta pe muzicianul Dorian Pîrvu, membru al bandului Mike Godoroja & Blue Spirit, „pentru ca poezia să curgă mai lin“. „De Ziua Culturii Naționale îl celebrăm nu doar pe marele Eminescu - poet, prozator, dramaturg, ziarist și gânditor, ci, în egală măsură, 15 ianuarie marchează o zi de reflecție asupra culturii române în genere, a esenței românismului din sufletul oricăruia dintre noi“, ne spune poeta Amelia Stănescu. Evenimentului în discuție i se va alătura Clubul ardelenilor din #Constanța, tocmai pentru a întregi atmosfera de sărbătoare a românității unite.

 

Citeste in continuare

Cuget Liber

10.01.2020

Începe Clubul de Poezie, la Clubul „Doors”


Anul 2020 vine cu o mulțime de surprize pentru locuitorii orașului Constanța. În premieră, marți, 14 ianuarie, cu o zi înainte de sărbătorirea zilei lui Eminescu, la Clubul „Doors“ din Constanţa va avea loc prima ediție a Clubului de Poezie. 
În cadrul acestui eveniment, scriitoarea Amelia Stănescu și actrița Mădălina Petrencu vor recita poezii din opera autorilor de referință ai literaturii române, cum ar fi Mihai Eminescu, Nichita Stănescu, Marin Sorescu, precum și autori contemporani - Mircea Cărtărescu, Mircea Dinescu, George Stanca, Robert Șerban etc. Pentru ca poezia să curgă mai lin, acestora li se va alătura Dorian Pârvu, care va susţine un recital la pian. 
„De Ziua Culturii Naționale îl celebrăm nu doar pe marele Eminescu - poet, prozator, dramaturg, ziarist și gânditor, ci, în egală măsură, 15 ianuarie marchează o zi de reflecție asupra culturii române în genere, a esenței românismului din sufletul oricăruia dintre noi”, spune poeta Amelia Stănescu. „Pentru a fi onești și autentici, când vorbim despre Eminescu, trebuie mai întâi să-l recitim - precizează criticul literar Dan C. Mihăilescu, într-un portret inedit al lui Eminescu. Un student român la Viena și Berlin, care știa germana și franceza, voia să absoarbă istoria religiilor, astronomie, filosofie, fizică, etnopsihologie, geopolitică, să facă simultan metafizică și gazetărie angajată. Un suflet romantic dedat armoniei universale, dar pe care malaxorul politicianismului valah l-a spulberat întru nimicnicia firii sale. Ce lecție mai sublimă și mai tristă, totodată, de românitate se poate închipui?”, a adăugat aceasta. 
Evenimentului i se va alătura Clubul ardelenilor din Constanța, tocmai pentru a întregi atmosfera de sărbătoare a românității unite. 
Intrarea este liberă. 
 

Citeste in continuare

inOras.ro

07.01.2020

Stand Up Comedy cu Sorin Pârcălab, Popesco și Dan Frinculescu la Doors Club

Joi, 9 ianuarie, Constanța are parte de o nouă porție consistentă de stand-up comedy. Urcă pe scena Doors Club: Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Dan Frînculescu.

Îi știi sigur de la „Una Scurtă”, „Râzi ca Prostu”, Roast-ul lui Velea si a lui Marian Godina, „Show de Seară”, „Arde-mă” sau podcasturile „Ceva Mărunt” și „Popesco Show”.... Oricum ar fi, Sorin Pârcalab, Cristi Popesco și Dan Frînculescu vă așteaptă în Constanța, la Doors Club, pe 9 ianuarie, de la ora 19.00. Nota bene: este același show sold out din data de 28 noiembrie 2019, de la Doors Club Constanța.
Prețul unui bilet este 35 de ron.
Rezervări & Informații: 0763 661 622.
Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 6 ianuarie. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între 12.00-20.00.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

09.12.2019

Robin and the Backstabbers lansează noul album ”Vladivostok”, la Doors Club

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 13 decembrie 2019, la Doors Club, în Constanța (str. Traian nr. 68A) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok.

Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (presale). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei (în limita stocului rămas).

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – noul cântec Robin and the Backstabbers. Cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi, Vladivostok 2 aduce cu el zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok.

Albumele anterioare ale formației au stârnit reacții entuziaste din partea criticii de specialitate, iar cel nou se va alinia cu siguranță standardelor cu care trupa și-a obișnuit fanii.

Achiziționarea biletelor în regim online nu include rezervarea locurilor la scaune. Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.iabilet.ro. Rezervarea locurilor la scaune pentru cei care au achiziționat deja biletul online se va face la nr de tel 0763661622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

04.12.2019

Petrecere cu Robert & The Jacks sâmbătă seara, la Doors Club

Sâmbătă, 7 decembrie, ai parte de o super petrecere la Doors Club cu Robert & The Jacks. Invitat special – Raluca Răducanu, „fata cu vioara”. Într-o formulă reîmprospătată și plină de energie, The Jacks revin la Doors Club cu chef teribil de distracție! After partyul este asigurat de VDJ Sniper.

Nu rata distracția de sâmbătă seara.

Intrarea este liberă.

Info și rezervări la nr de tel.: 0763661622.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

03.12.2019

Mecanici Poetice la Doors Club

Marți, 3 decembrie 2019, de la ora 19.00, la Doors Club, în Constanța se va vorbi despre #Poezie! Iulia Pană și Amelia Stănescu și-au propus să ia pulsul poeziei/ poeticității de est, dar și de vest (un fel de autostradă poetică est-vest și vice-versa), drept pentru care au invitat-o pe poeta Andra Mateucă din Timișoara și pe savuroasa Elena Gatcin (voce, pian), originară din Chișinău.

”Așadar, marți, 3 decembrie, de la ora 19.00, vom vorbi despre #Poezie și #Poeți, vom recita și o vom asculta pe Elena Gatcin (Jaaaaazz).

Ce întrebări sunt pe ordinea de zi?

Cum mai stați cu poezia? / Cine mai citește și cui folosește? / De ce am cumpăra un volum de poezii? / Pe unde se găsesc poeții și ce te faci dacă te-ntâlnești cu un exemplar pe stradă? / Binecunoscuta întrebare a profesorului din liceu: Ce a vrut să spună poetul?! / Ce ne facem azi cu poezia, cum o resuscităm, în caz că ar fi ațipit? / …Și care este, REALMENTE, farmecul poeziei?

Dezbatere interactivă // Creative writing // Poetry // Jazz

Intrarea este LIBERĂ.

De ce ai veni la un asemenea eveniment? Pentru că e #cool, e #marfă, e chiar #sexi. Ai toate șansele SĂ FII CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ A TA, oferindu-ți plus-valoare. Vino să vezi de ce ești în stare, că de restul… ne ocupăm noi.

Info: 0766 057 078.” – anunță Doors Club.

Citeste in continuare

Telegraf Online

26.11.2019

Despre poezie: dezbatere interactivă și jazz, la Mecanici Poetice

Se va lua pulsul poeziei și se va vorbi despre farmecul, rolul și chiar necesitatea ei în alinarea sufletelor și personalităților noastre stresate de viața de zi cu zi, la dezbaterea interactivă Mecanici Poetice.

Marți, 3 decembrie, de la ora 19.00, la Doors Club, în Constanța se va vorbi despre #Poezie!

Iulia Pană și Amelia Stănescu și-au propus să ia pulsul poeziei/ poeticității de est, dar și de vest (un fel de autostradă poetică est-vest și vice-versa), drept pentru care au invitat-o pe poeta Andra Mateucă din Timișoara și pe savuroasa Elena Gatcin (voce, pian), originară din Chișinău.

Așadar, marți, 3 decembrie, de la ora 19.00, vom vorbi despre #Poezie și #Poeți, vom recita și o vom asculta pe Elena Gatcin (Jaaaaazz).

Ce întrebări sunt pe ordinea de zi?

Cum mai stați cu poezia? / Cine mai citește și cui folosește? / De ce am cumpăra un volum de poezii? / Pe unde se găsesc poeții și ce te faci dacă te-ntâlnești cu un exemplar pe stradă? / Binecunoscuta întrebare a profesorului din liceu: Ce a vrut să spună poetul?! / Ce ne facem azi cu poezia, cum o resuscităm, în caz că ar fi ațipit? / …Și care este, REALMENTE, farmecul poeziei?

Dezbatere interactivă // Creative writing // Poetry // Jazz

Intrarea este LIBERĂ.

De ce ai veni la un asemenea eveniment? Pentru că e #cool, e #marfă, e chiar #sexi. Ai toate șansele SĂ FII CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ A TA, oferindu-ți plus-valoare. Vino să vezi de ce ești în stare, că de restul… ne ocupăm noi.

Info: 0766 057 078.

Citeste in continuare

Constanteanul

27.11.2019

De 1 Decembrie petreci românește cu trupa Semnal M la Doors Club

Dacă n-ai semnal, îți aducem noi! Direct din inima Ardealului, SEMNAL M revine la Constanța pentru un concert extraordinar!

Vino să cântăm împreună cele mai cunoscute cântece ale legendarei trupe: „Spune-mi cine ești”, „La fereastra ta”, „M-a vrăjit o stea”, „Bal la Apahida” și multe altele.
Ia-ți prietenii cu tine și vino să retrăiești emoția cântecelor marca Semnal M.
Duminică, 1 Decembrie, trupa va fi alături de tine pentru o seară memorabilă la Doors Club în Constanța.

Părinți ai genului etno-rock, formația ce îi are în componență pe Ștefan Boldijar (voce, bass), Alex Gibson (chitară, voce), Nicu Barna (chitară), Roxana Zăpârțan (backing vocal, percuție) și Sorin Zamfir (tobe) va răsuna pe scena Doors Club într-o seară plină de ritm și emoție, înconjurați de prieteni buni.

Nu rata concertul celei mai reprezentative formații de rock transilvănene!

Detalii bilet:
45 lei bilet – achiziție bilete înainte de eveniment.
50 lei bilet – achiziție bilete în ziua evenimentului
Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00- 20,00.
Info & rezervări: 0763661622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

11.11.2019

ALTERNOSFERA revine la malul mării

„Alternosfera“ se întoarce la Constanța! Este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan - voce, clape; Sergiu Krasnov - bas; Marin Nicoară - chitară, clape, Eugen Berdea - tobe; Sergiu Aladin - chitară; Dumitru Costin - bass.

STILUL MUZICAL

Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care "duce" toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, „Alternosfera“ este unică în momentul de față pe piața muzicală, contextul lor de influențe variind de la anii '80 la grunge-ul Seattle-ului anilor ’90. Melodicitatea lor specifică este dată, printre altele, și de faptul că majoritatea pieselor au "lead"-ul de pian clasic. Pe 13 iulie, la Arenele Romane din București, a avut loc cel mai mare concert din istoria trupei, evenimentul fiind prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființare.

„ALTERNOSFERA TE CHEAMĂ!“

După un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel, Alternosfera revine pe scena clubului Doors vineri, 29 noiembrie. IaBilet.ro și participă la unul dintre cele mai așteptate concerte ale toamnei - Alternosfera. Vineri, 29 noiembrie, la Doors Club Constanța. Info : 0763661622.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

18.11.2019

AG Weinberger în concert la Doors Club

Duminică, 24 noiembrie 2019, ora 19:00, Doors Club din Constanța vă invită la concertul extraordinar AG Weinberger Band, un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz. Un concert de colecţie, alături de un artist de cea mai înalta clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță şi expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi.

Pret bilet: 50 lei online (presale) și 65 lei la intrare la eveniment, in limita locurilor disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.entertix.ro, www.myticket.ro si www.iabilet.ro si fizic in hypermarketurile Carrefour, librariile Carturesti, magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin curier oriunde in tara.

Publicul este rugat ca, dupa achizitionarea biletului online, sa își rezerve locurile la scaune la numărul de telefon 0763661622.

AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecţie, adevarate bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.

Noua formulă de band, AG Weinberger, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selectia din compozitiile
proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.
Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Citeste in continuare

inOras.ro

12.11.2019

Trupa White Mahala concertează duminică la Doors Club

Duminică, 17 noiembrie, toți cei cărora le place stilul „neo-boem” sunt așteptați la Doors Club Constanța pentru marea întâlnire cu trupa White Mahala! Nu cântă rock,
nici dance, nici etno, nici hip‐hop, ci, pur și simplu, cel mai antrenant stil neo-boem, pe ritmurile căruia veți cânta și veți dansa.

Componență trupă: Ovidiu Niculescu (zis “Ciripila”) ‐ voce, texte si bună dispoziție; Silviu Enache - chitară, mandolin; Călin (zis si “ăla micu’, “Vamă” sau “Gavroche” ) – bass; Doru Cinca (zis “Smardoiu’ cu suflet”) ‐ tobe; Sorin Niculescu – trompetă.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, Str. Traian, nr.68A. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00.

Oră acces eveniment: 19.oo. Oră de începere concert: 20.00. Info și rezervări: 0763661622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

08.11.2019

BYRON, în turneu și la Constanța, cu noul album NOUĂ

Fanii de la malul mării ai trupei Byron au mari motive de bucurie întrucât, vineri, 15 noiembrie, trupa Byron lansează cel de-al 7-lea album de studio și la Constanța. Cei patru membri ai îndrăgitei trupe, care și-a câștigat un loc binemeritat în peisajul muzical al rockului alternativ, vor cânta pentru constănțeni la început de weekend, vineri, la Doors Club în Constanța. Dan Byron, Sergiu „6fingers” Mitrofan, Laszlo Demeter și Dan Georgescu vor cânta piese de pe cel mai nou material discografic al lor.

Trupa Byron s-a înființat pe 1 decembrie 2006, iar de atunci a lansat mai multe albume de studio și DVD-uri live. Membrii formației sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival, în fața a mii de spectatori, cât și... wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni…

Noul album BYRON va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și neexplorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele patru single-uri lansate până acum - „Anima”, „Continuum” feat. Lucia, „Nouă” și „Consumatori de vise” - conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Nouă este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Turneul de lansare a noului album îi va purta pe cei de la BYRON prin următoarele orașe:

- 26 octombrie – Cluj, /Form Space (bilete prin iabilet.ro)

- 1 noiembrie – Brașov, Rockstadt (bilete prin iabilet.ro)

- 2 noiembrie – Sibiu, Mango Bar

- 9 noiembrie – București, Arenele Romane // cu Lucia & The Mono Jacks (bilete prin iabilet.ro)

- 15 noiembrie – Constanța – Doors Club (bilete prin iabilet.ro)

- 16 noiembrie - Galați - Daily Pub

- 23 noiembrie - Ploiești - The Taste Bistro

- 6 decembrie - Turnu Severin – Kripton Club Pub & Grill

- 7 decembrie - Timișoara – TBA

- 20 decembrie - Buzău – Top T Festival

- 9 ianuarie - Craiova – Charger

- 10 ianuarie – Pitești - Urban Home

Dacă ești fanul trupei Byron și al muzicii de calitate, vino să descoperi sound-ul nou, incitant, al celui mai recent album: NOUĂ - despre noi, despre România, dedicat n o u ă .

Byron - vineri, 15 noiembrie, la Doors Club Constanța. Info și rezervări: 0763661622.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

11.11.2019

Stand up moldovenesc cu Adi Bobo, la Doors Club

Joi, 14 noiembrie 2019, ai ocazia să îl revezi pe finalistul iUmor, Adi Bobo.

”Are 1.87 cm înălțime, dar nu e cu nasul pe sus. Este un prototip ieșean vesel, pus mereu pe șotii și pe glume, setat să cucerească publicul iubitor de stand-up comedy din toată țara. Un om-spectacol, așa după cum îl apreciază presa de specialitate. Adrian Lungu alias Adi Bobo nu vine singur: Alexandru Sasha va deschide seara de joi într-un ritm alert, pe care Bobo îl va condimenta în stilul propriu…

 

Adună gașca și vino să râzi la Doors Club, joi, 14 noiembrie. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 11 noiembrie. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 20.00. Info și rezervări: 0763 66 16 22.”, anunță Doors Club din Constanța.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

11.11.2019

byron lansează album nou la Doors Club – ”Nouă”

Vineri, 15 noiembrie 2019, la Doors Club, în Constanța (str. Traian nr. 68A), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio.

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele patru single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia, „Nouă” și „Consumatori de vise” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Nouă este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți, dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet la prețul de 40 de lei (presale) sau 50 de lei (la intrare, în limita stocului rămas): http://bit.ly/biletebyronlanseazaNouă

Info: 0763 661622

Citeste in continuare

Telegraf Online

01.11.2019

Reîncep serile de Stand-up Comedy! Unde și când, la Constanța

Fanii stand-up-ului sunt așteptați la un nou spectacol la care protagoniștii vor fi Toma Alexandru, Sergiu Floroaia, Bogdan Drăcea și Virgil Ciulin, joi, 7 noiembrie, la Doors Club (Constanța, Str. Traian, nr. 68A). Pe artiști îi știi sigur de la Una Scurtă, Râzi ca Prostu, Roast-ul lui Velea și al lui Marian Godină, Show de Seară, Arde-mă sau podcasturile Ceva Mărunt și Popesco Show... Oricum ar fi, Sergiu, Toma, Virgil și Drăcea vă așteaptă în Constanța, la Doors Club, pe 7 noiembrie, la două runde. Fie participi la showul de la ora 19,00 (accesul se face de la ora 18.30), fie la cel de-al doilea, de la ora 21.30 (oră acces 21.15). Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00.
Info și rezervări: 0763 661622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

26.10.2019

Vei cânta și vei dansa cu „Vama“ și Tudor Chirilă

Nu ai chef azi? Explicabil: încă nu e 8 noiembrie. Vineri,începi weekendul cu o super petrecere Vama. Un concert la care vei cânta și dansa ca la 18 ani.

Vama este o formație românească de muzică pop-rock, formată în 2006, în urma destrămării trupei Vama Veche. Formația a fost fondată în 2006 de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, vocalistul și chitaristul formației Vama Veche, cărora li s-au alăturat Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriș (bass) și Raul Kusak (clape), cel din urmă fiind înlocuit în 2009 cu Gelu Ionescu. În 2007 apare primul single - Bed for love.

Primul disc în limba engleză al trupei, înregistrat în Marea Britanie, în colaborare cu producătorul englez James Lewis, este albumul Better, lansat pe 1 septembrie 2017, în cadrul unui show la Sala Polivalentă. Albumul a fost promovat prin diverse concerte atât în țară, cât și în diferite cluburi și festivaluri europene. În România, Better s-a auzit live la festivaluri mari ca Untold, Neversea și Afterhills, unde cei de la Vama au fost pe lista evenimentelor.

În Europa, VAMA și-a prezentat noile materiale muzicale în Marea Britanie, Cehia, Suedia și Germania.

Grăbește-te si intră în posesia biletului la concertul din Constanța, vineri, 8 noiembrie, la Doors Club. Vei cânta, vei dansa, firește că nu vei sta pe scaun... Preț bilet: 80 de lei. Oră acces: 22.00. Info 0763661622.

Citeste in continuare

Constanta de Azi

29.10.2019

Vița de Vie și Class redeschid seria de concerte din clubul Doors

Doors Club redeschide seria concertelor și party-urilor de weekend cu două concerte în care fanii îi vor putea asculta live pe cei de la Vița de Vie și Class.

Seria de concerte Doors începe de vineri, 1 noiembrie, cu Vița de Vie.

Vița de Vie celebrează alături de fani 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei, FENOMENTAL – piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie și, în egală măsură, cel mai premiat album VdV. Fenomental a propulsat Vița de Vie în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin maniera stilistică abordată.

Un concert-eveniment pe care un fan adevărat Vița de Vie nu îl poate rata.

Bilete disponibile via Eventbook.ro la următoarele prețuri: 60 lei pre-sale și 80 lei la intrare. Oră de acces: 21.00.

Sâmbătă, 2 noiembrie, ești invitat la o super noapte de distracție alături de primul grup dance românesc – trupa CLASS. Îți vei readuce aminte melodiile care au stat în fruntea clasamentului Romanian Top 100 la începuturile anului 2000 – „Te visez mereu”, „Luna mi-a zâmbit”, „Pentru dragoste” și multe altele.

Concert CLASS și un party 90s mad crazy sâmbătă, 2 noiembrie! Oră de acces: 22.00. Intrarea este liberă.

Info și rezervări: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Telegraf Online

22.10.2019

Grand Opening Weekend la Doors Club

Doors Club redeschide seria concertelor și party-urilor de weekend vineri, 1 noiembrie.

Vița de Vie celebrează alături de fani 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei, FENOMENTAL - piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie și, în egală măsură, cel mai premiat album VdV. FENOMENTAL a propulsat Vița de Vie în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin maniera stilistică abordată. Un concert-eveniment pe care un fan adevărat Vița de Vie nu îl poate rata. Bilete disponibile via Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-vita-de-vie-fenomental-xx-ani-constanta) la următoarele prețuri: 60 lei pre-sale și 80 lei la intrare. Oră de acces: 21.00.

Sâmbătă, 2 noiembrie, ești invitat la o super noapte de distracție alături de primul grup dance românesc - trupa CLASS. Îți vei readuce aminte melodiile care au stat în fruntea clasamentului Romanian Top 100 la începuturile anului 2000 - „Te visez mereu”, „Luna mi-a zâmbit”, „Pentru dragoste” și multe altele. Concert CLASS și un party 90s mad crazy sâmbătă, 2 noiembrie! Oră de acces: 22.00. Intrarea este liberă.

Info și rezervări: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

AndreiPartos.ro

11.08.2019

Harry Tavitian – invitat de onoare al serii de jazz și blues de la Costinești (16 august)

Vineri, 16 august 2019, iubitorii de jazz și blues au ocazia să participe la un eveniment de gală, prima ediție „Jazz & Blues Night Remember Costinești”, un proiect ce are ca obiectiv principal readucerea în memorie a manifestărilor de gen, festivalurile de jazz din perioada anilor 80 din Stațiunea tineretului. Un invitat de referință a acelor ani la festivalurile de jazz din Costinești (alături de maestrul Johnny Răducanu), precum și la această ediție, este binecunoscutul jazzman constănțean Harry Tavitian.

„Au fost destui ani când mi-am sărbătorit ziua „prin muncă”, adică am avut concerte. Prima oară, în 1982, la Costinești, unde apoi se crease o adevărată tradiție, pentru că Festivalul de Jazz era, în fiecare an, între 10-14 august.

Am amintiri fabuloase de la festivalurile din Costinești din anii ’80. Vineri (16 august 2019, n.n.) voi reveni în Costinești după 20 de ani, timp în care și jazzul a lipsit de acolo cu desăvârșire. Voi cânta în trio la Jazz& Blues Night Remember Costinești 2019. Nădăjduiesc că împreună cu publicul de jazz și blues și cu colegii muzicieni care vor urca pe scenă vom reuși să reînnodăm împreună această frumoasă tradiție.

Una dintre amintirile cele mai dragi de la serbarea zilei mele de naștere în Costinești este legată de concertele mele cu Johnny Răducanu la patru mâini sau la două piane. Bunul meu prieten, istoricul ideilor Sorin Antohi, scria: „Alături de Johnny Răducanu, Harry a stabilit o miraculoasă simbioză”.

De la Johnny am învățat libertatea prin jazz. Iar Costineștiul a fost un spațiu extraordinar al libertății la Festivalul de jazz din anii ’80, în plină dictatură.” – Harry Tavitian

Harry Tavitian revine astfel, după 20 de ani, pe scena Teatrului de vară din Costinești. „Vineri, cu siguranță, sufletul lui Johnny se va bucura împreună cu noi, sus, în ceruri.” ne mărturisește Harry Tavitian.

Biletele pentru eveniment s-au pus in vânzare online pe site-ul www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-jazz-blues-night-remember-costinesti-43737/?q=jazz), dar și în format fizic, la sediul Doors Club din Constanța (Str. Traian, nr 68A). Prețul unui bile teste 30 de lei. Info la nr. de telefon: 0766 057 078.

Citeste in continuare

Telegraf Online

04.08.2019

Muzică, feeling şi culoare la Jazz & Blues Night Remember Costinești

In Stațiunea Tineretului Costinești, în perioada 16, 17 și 18 august, se vor auzi din nou acorduri de jazz, blues și folk, asemenea vremurilor de aur de odinioară! Astfel, pe 16 august, are loc Jazz & Blues Night Remember Costinesti, iar pe 17 și 18, Folk Fest Remember Costinesti.

În seara dedicată jazzului, 16 august 2019, este vorba despre nu mai puţin de patru recitaluri consecutive care vor înfăţişa privilegiaţilor spectatori un evantai de imagini sonore de o mare diversitate, pline de feeling şi culoare, cu timbruri şi ritmuri vii, captivante. Astfel, incitantele sonorităţi ale jazzului tradiţional, totodată şi secvenţe mai actuale regândite jazzistic vor fi evocate cu o cuceritoare vitalitate de grupul „Snaco Dixieland Jazz Band” din Sibiu, un quartet vocal-instrumental ce îi cuprinde pe Remus Toader – trompetă, Nelu Petcu – trombon şi conducere muzicală, Dan Oswald – banjo şi Ioan Teofilat – tuba.

Hanno Höfer, vocalistul și percuționistul „Nightlosers”, va fi însoţit de virtuozii săi coechipieri Jimi "El" Lako, remarcabil violonist şi ghitarist, Grunzo Geza – vrăjitorul claviaturilor, arhitectul de ritmuri Claudiu „Naşu” Purcărin – mânuitorul bateriei, Lucian Pop – ghitară bas şi Peter Attila – violă şi în subsidiar responabilul de sunet al formaţiei.

Pianistul-vocalist extraordinar, constănțeanul Harry Tavitian va sosi în faţa publicului pe care îl iubeşte şi îl respectă împreună cu basistul Zoltan Hollandus - zis „Holly” şi cu percuţionistul sătmărean Cserei Csaba - zis „Ciapci”.

Violoncelist şi vocalist de excepţie, Adrian Naidin va da, la rându-i, măsura talentului şi a intenselor trăiri afective, avându-i alături, în demersul său expresiv pe admirabilul pianist Sorin Zlat, pe experimentatul basist Giani Amarandei şi pe agilul percuţionist Gabriel Ortega – instrumentişti de prim rang vibrând la unison cu protagonistul.

Prezentatori - sau ca să folosim limbajul genului, MCs adică Masters of Ceremonies, cunoscutul Andrei Partoş şi Florian Lungu, unul dintre personajele cheie ale jazzului din România.

Iată, aşadar, tentanta ofertă a showului-eveniment numit „JAZZ & BLUES NIGHT REMEMBER COSTINEȘTI” la care sunteţi cu toţii invitaţi vineri, 16 august 2019!

De asemenea, în perioada 16 - 18 august, la Teatrul de Vară Costineşti vă veți putea delecta (ba chiar râde cu gura până la urechi) savurând Expoziția de grafică umoristică semnată de caricaturistul Costel Patrascan.

Biletele se găsesc online, pe site-ul www.iabilet.ro Info: 0766 057 078. Biletele pentru seara de #jazz și #blues de la #Costinesti se pot achiziționa și în format fizic, de la sediul Doors Club, str. Traian, nr 68 A, #Constanta.

 

Citeste in continuare

Telegraf Online

04.08.2019

„Folk Fest Remember Costinești - Nevoia de normalitate“

Volumul cel nou al scriitoarei Amelia Stănescu este o prezentare a celor două ediții Folk Fest Remember Costinești (din 2017 și 2018), cu detalii referitoare la coordonatele festivalului: apariție, necesitatea proiectului, lumea Costineștiului de odinioară vs. actualul Costinești, portrete ale artiștilor invitați la festival și interviuri cu aceștia, mărturisiri / „dovezi de fidelitate” ale personalităților care au urcat pe scena festivalului, galerii foto ale edițiilor anterioare, epigramele premiate la festival în urma concursurilor lansate și întreaga emoție care a înconjurat acest proiect lansat cu scopul de a redresa spiritual și artistic un loc geografic ce a reprezentat în anii 70 și 80 destinația cheie a litoralului românesc.

Cartea festivalului de muzică folk de la Costinești, apărută la Editura Zona Publishers, Iași, 2019, este un album elegant, ilustrat cu caricaturi semnate de Costel Pătrășcan, grafică umoristică (desenele au fost expuse în cadrul celor două ediții anterioare), având ca subiect prioritar artiștii invitați la festival și, implicit, textele melodiilor acestora.

Numele de referință ale muzicii folk din România își găsesc locul binemeritat în această carte: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Dinu Olărașu, Ada Milea, Daniel Iancu și mulți alții, cărora li se alătură personajele importante care au participat împlinirea acestui proiect cultural: scriitorul și jurnalistul George Stanca (moderatorul primei ediții Folk Fest Remember Costinești), jurnalistul și omul cheie al Costineștiului de odinioară, Andrei Partoș (moderatorul și promotorul edițiilor 2018 și 2019), caricaturistul Costel Pătrășcan care a adus pentru festival, în fiecare ediție, expoziția de grafică umoristică și care a urcat pe scena festivalului alături de Daniel Iancu, prezentând savuroasele showuri „Am trait bine – umor… cântat și desenat” și „O noapte umoroasă”.

„Îmi plac provocările și oamenii care cred în ele... Îmi place să am un „teren” prielnic, o „geografie” incitantă. Îmi plac curajul și lupta cu necunoscutul. Îmi plac oamenii care au clădit valori și cei care prețuiesc aducerea aminte. Îmi place să cred în minuni. De aceea m-am gândit la #FolkFestRememberCostinesti. Ideea a plăcut, așa încât echipa Doors Events/ Doors Club Constanța, White Horse Costinești și Asociația Creative Life s-a străduit să transformăm visul în realitate. Știți ce se spune: ca să arăți că nu ai trecut întâmplător prin viață, ai de îndeplinit trei misiuni – să plantezi un pom, să construiești o casă și să dai naștere unui prunc. Parafrazând ideea, voi afirma și eu: ca să fii un club de top, e musai să ai festival. Iar ca să fii peste, organizează minimum două!” – Amelia Stănescu

Volumul va fi lansat în cadrul celei de-a 3-a ediții a Folk Fest Remember Costinești, ce se va desfășura în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinesti.

Citeste in continuare

Constanta100%

04.07.2019

Folk Fest Remember Costinești, la mijlocul lui august

Cea de a III-a ediție a festivalului de la Costinești – Folk Fest Remember Costinești – se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinești.

Vor urca pe scenă: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company (17 august); Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crișovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate! (18 august).

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

Folk Fest Remember Costinești vă propune așadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș – jurnalist și om de radio, personalitate reprezentativă a Costineștiului de altădată.

Accesul la festival se face începând cu ora 18:45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:30.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/893351351014581/

Prețul unui abonament este 50 de lei.

Info: 0766057078 sau 0763661622.

Citeste in continuare

Telegraf

22.05.2019

Despre dragoste, la Constanța, cu tonul dat de Direcția 5

Duminică, 26 mai, vei cânta despre cel mai frumos sentiment - dragostea. Tonul îl va da Direcția 5.

Direcția 5 este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental, rar club-house (de ex. melodia "Unde ești"). Trupa a fost formată în 1991 de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).

La scurt timp după înființare, apare albumul de debut intitulat "La vulturul de mare cu peștele în ghiare".

Loredana & Direcția 5: Marian Ionescu (bass, keyboards, compozitor), Nicu Damalan (chitară solo, ex-Esperando, Krypton), Emanuel "Fisa" Gheorghe (clape, ex-Roșu și Negru, Voltaj '88, ulterior Feedback, Camioane-n mulțime) și Marius Keseri (tobe, ex-Quartz, Voltaj, Vali Sterian & Compania de sunet, Metrock, Voltaj '88).

Anii trec, Direcția V se desparte și în 1998 rămâne Direcția 5 cu Marian Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keseri și Cristi Enache. În această formulă, vor scoate în 1999 discul "Superstar"

Direcția 5 a continuat scoțând albumul Love, Peace & Harmony in 2016. Albumul a fost lansat la Colibița în data de 9 septembrie 2016. După această faimoasă lansare, au început colaborarea cu ,,Alinka'' Alina Crișan. Primul concert cu Alina a fost la Dej intr-un club. Atunci Tony Șeicărescu s-a luat la bătaie cu membrii trupei. Deși era cel mai vechi, a fost exclus din trupă, fiind înlocuit cu Alina Crișan. Ultimul concert a fost la Colibița in 9 septembrie 2017, la Fisherman.

Vei asculta producții noi, dar și melodiile care au consacrat una dintre cele mai îndrăgite trupe din România - „O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Ești îngerulmeu”, „Îți mulțumesc” și multe altele.

Prețul unui bilet este 80 de lei. Info și rezervări: 0763661622 (între orele 12.00-20.00).

Citeste in continuare

Telegraf

16.05.2019

Folk & Rock Company - o nouă întâlnire de succes la Doors Club

Constănțenii Folk & Rock Company revin pe scena clubului Doors duminică, 19 mai. Proiectul Folk & Rock Company a luat naștere în anul 2015, inițial dintr-o joacă, numele trupei venind un an mai târziu… „Joaca” s-a transformat în lucruri serioase, astfel încât, foarte repede, au devenit una dintre cele mai îndrăgite formații, concertele lor desfășurându-se cu sălile arhipline.

Componență: Silviu Covaci (chitară/ voce), Ionuț „John” Micu (baterie) și Virgil Stoica (bass). Invitat special: Ioana Crudu (vioară).

Prețul unui bilet este 35 de lei. Info și rezervări: 0763661622 (12.00-20.00).

Citeste in continuare

Telegraf

15.04.2019

50 de Ani de Carieră, aniversarea lui MIRCEA VINTILĂ la Constanța

Duminică, 21 aprilie, sunteți invitați să aniversăm împreună 50 de Ani de Carieră pentru MIRCEA VINTILĂ.

Mircea Vintilă face parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor '70. El este cunoscut atât pentru activitatea sa solo sau cu formația de acompaniament Brambura, cât și ca membru al supergrupului Pasărea Colibri. A compus cântece pe versuri de Adrian Păunescu, George Coșbuc, Tudor Arghezi, Florian Pittiș, Gheorghe Azap și alții. Este recunoscut pentru faptul că o parte dintre cântecele sale recreează atmosfera și farmecul Bucureștiului de odinioară.

Duminică, 21 aprilie, Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un recital de excepție.

Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor publicului care ştie să preţuiască acest gen muzical.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 15 aprilie. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 - 22.00.

Un concert de excepție, cu cele mai îndrăgite melodii, la clubul constănțean Doors.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări: 0763661622.

Citeste in continuare

Constanteanul

04.04.2019

DOORS: „FREDDIE” și „BRIAN” aduc magia Queen la Constanța

Muzica formației Queen va răsuna pe scena Doors Club Constanța pe 6 aprilie 2019. Joseph Lee Jackson revine în Romania după sold out-ul răsunător din 2018. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen.

Experiența va fi completată de participarea extraordinară a lui Craig Farley, chitarist considerat în Marea Britanie cel mai bun imitator al lui Brian May. Împreună, Joseph Lee Jackson și Craig Farley promit ca îi vor oferi publicului din Romania o seară de neuitat, în care vor recrea atmosfera de concert cunoscută acelora care i-au ascultat live pe Queen.

Sâmbătă, 6 aprilie, au fost programate două concerte: de la ora 19.00 (acces public: 18.30) și 22.00 (oră acces: 21.30). Biletele au următoarele prețuri: 80 de lei la scaune (zona scenei) și 40 de lei în picioare. 
Informații suplimentare la telefon 0763661622. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului (str. Traian 68A, subsol). 
Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00.

Citeste in continuare

Telegraf

19.02.2019

Trupa FiRMA revine la Constanța! Iconic pentru rock alternativ!

Firma este o formație românească de rock alternativ, practicând un fusion de rock, trip hop și blues, cu influențe din jazz și funk. Este considerată un pioner al rockului alternativ din România.

Ce spune Wikipedia: după nominalizările la MTV European Music Awards 2004 la categoria ”Best Romanian Act” din 2004 și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” din 2005, Firma devine prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională. Aceasta se intitulează New Sounds of Europe și este găzduită de MTV EMA 2007, eveniment ce are loc în data de 1 noiembrie 2007 la München, Germania. Firma a reușit să ajungă printre cele trei finaliste ale categoriei, devansând alți 15 artiști printre care și Sunrise Avenue (Finlanda) și The Klaxons (Marea Britanie).

***

O formație iconică a rock-ului alternativ românesc născută pe scena muzicală alternativa în anii 2000, FiRMA s-a reinventat și s-a remarcat prin produse valoroase care dezvăluie noi perspective in universul audio – video. dar care trasează noi direcții și în lumea teatrului prin spectacolul ”Deșteptarea Primăverii” (2016-2019 @ Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) sau a poeziei, prin cel mai recent album ”Poezii Alese Vol.1”, un material discografic ce reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani.

Cu trei nominalizări la MTV European Music Awards în Palmares si 5 albume lansate(“La Orbire” – 2003, “Exit” – 2007, “Descântece Vol I” – 2014, “Descântece Vol II” – 2017, “Poezii Alese” – 2018) și o colaborare inedită pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru „Deșteptarea primăverii” la Teatrul Mic (2016-2019 @ Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) FiRMA se află acum într-un nou puseu creativ pregatind un nou material de studio.

”POEZII ALESE, VOL. I” o coproducție FiRMA - Radio România, a apărut, la finalul anului 2018 la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbracate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA. Poeții selectați de membrii trupei FiRMA pentru a fi cântați și recitați pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” sunt George Bacovia, Mihai Eminescu, Leonid Dimov, Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu, Elena Vlădăreanu.

FiRMA:

Daniel „Rocca” Stoicea - voce, chitară, pian, compoziție

Erhan Sorin – bas,

Adrian Coman – chitara electrică,

Alex Gavril Gavril – chitară electrică & acustică

„Bărbuță” Barbaselu Constantin – tobe, percuție

Album ”Poezii Alese. Vol. 1” poate fi găsit în librării sau poate fi ascultat online pe contul de iTunes & Spotify al trupei FIRMA.

Vineri, 22 februarie, trupa FiRMA revine la Constanța, în Doors Club, cu un mélange de rock & poezie. O formație iconică a rock-ului alternativ românesc, FiRMA a impus perspective si direcții inedite. Vino să te bucuri de un concert de creație – vineri, 22 februarie, la Doors Club. Info și rezervări: 0763661622.

Citeste in continuare

Cuget Liber

16.02.2019

Concert tradiţional Anti Valentine's Day

Duminică, 17 februarie, de la ora 19.30 sunteţi aşteptaţi la clubul „Doors” pentru un concert cu „Ţapinarii”, una din cele mai populare trupe folk alternativ din România, din componenţa căreia fac parte Adrian Tănase  şi Cosmin Covei. Formaţia vocal - instrumentală de două voci vă invită la concertul tradiţional Anti Valentine's Day, în care veţi auzi versuri sincere, fără dulcegării inutile, fără promisiuni şi declaraţii siropoase. Altfel spus, acesta va fi un concert rupt din viaţa reală. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Citeste in continuare

Telegraf Online

11.02.2019

Trupa Obligó, un show cu prospețime și sinceritate, la Constanța

Trupa Obligó - un proiect cu peste 9 ani vechime, impresionează cu fiecare show prin prospețime și sinceritatea cu care te trezești implicat ca spectator în momentele pe care trupa le propune. Băieții sunt din 2009 pe scenă, cu peste 2000 de show-uri la activ, i-ai putut vedea și la TV semifinaliști la „Românii au talent“ sau finaliști la #iUmor sau în diferite alte emisiuni.

Cum decurge un show Obligó?

Prezentatorul alege din public teme, meserii, situații, locații sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie să dezvolte subiectul într-un mod cât mai amuzant, păstrând în același timp și obligoul (regula) acestuia. În funcție de public, trece o oră jumătate sau chiar două, în care cei prezenți se destind și își mai descrețesc frunțile.

Actorii dansează, cântă, fac pantomimă, construiesc povești spontan. Totul este improvizat, fără nici o pregătire în prealabil a vreunui scenariu sau regii. Un spectacol interactiv, publicul și actorii conlucrează, construind cel mai inteligent RÂS de pus pe buze. Comedie adevărată, creată spontan de cinci meseriași ai teatrului de improvizație.

Alexandru Mihalache, Dan Murzea, Alexandru Rizescu și Șerban Trâmbițașu - adică Trupa Obligó. Impresionant. Original. Uimitor

O dată în viață trebuie să vezi Obligó, live!

Vor fi prezenți la Clubul Doors, din Constanța, miercuri, 13 februarie 2019.

Informații și rezervări la tel. 0763 661 622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

08.02.2019

Captivantă colecție de piese blues! „Blue Drop“, cu Nicu Patoi și Berti Barbera

Nicu Patoi, un chitarist si un compozitor de excepție, un matematician care a ales muzica și Berti Barbera, figură remarcabilă în peisajul muzical contemporan românesc, vin în Constanța, din nou, în Club Doors, duminică, 10 februarie 2019.Nicu Patoi este, conform propriilor cuvinte, „un chitarist care face legătura între tradițional și modern, între clasic si contemporan“ și crede că are câte ceva de învățat, în continuare, de la orice chitarist profesionist, de la cei pe care a declarat de atâtea ori că-i admiră: Jimi Hendrix, Eddie Van Halen, Steve Lukather, Lary Carlton și, cel mai important, JOE SATRIANI, la ale cărui concerte în România Patoi a fost invitat să cânte în deschidere.

În ultimii ani, Berti Barbera se ramarcă printr-o activitate intensă și diversificată, în țară și străinătate, cu stiluri și abordări în sfera jazzului, a bluesului sau a rockului, alături de Mircea Tiberian, Anca Parghel, Johnny Răducanu, Mircea Popp, Garbis Dedeian, Decebal Bădila, Night losers, Ion Baciu Jr, Sorin Romanescu, Black Cat, Quo Vadis, Big Mamou. A avut întâlniri memorabile în cadrul unor seri de jam session cu Larry Coryell, The Blues breakers, Corey Harris sau The Scorpions. Despre Berti Barbera se poate spune că este un muzician cosmopolit, prin varietatea de influențe și elemente pe care le percepe și le concepe în arta interpretării. Își pune sufletul în diversitatea stilistică și la multiplele posibilități de redare a unei lucrări muzicale.

Berti Barbera și Nicu Patoi cântă împreună de mulți ani, au mai multe discuri scoase împreună, fiecare dintre ele fiind deosebit, ca și celelalte. La fiecare concert își propun câte o piesă nouă. Fiecare concert e altfel, piesele nu sunt cântate niciodată în același mod, de fiecare dată încercând elemente noi de ritm și de improvizație, ceea ce, probabil, este ingredientul special care îi face să aibă succes la public de atâția ani, în festivaluri de blues și jazz, în cluburi din țară, unde lumea vine să se bucure împreună cu ei de muzică.

LANSARE DE ALBUM: ”BLUE DROP”

Berti Barbera și Nicu Patoi pornesc din nou la drum, preocupați de permanenta legătură dintre ei și public, nerăbdători să-și prezinte materialul care va constitui noul lor album, ”Blue Drop”, o captivantă colecție de piese blues, abordate divers și modern, în binecunoscuta manieră de duet. Până la lansarea albumului, cei doi complecși muzicieni vor testa noile piese incluzându-le în repertoriul lor de concert. Un nou recital dinamic, o seară bună garantată, în care virtuozitatea și umorul contribuie la o atmosfera relaxată, dominată de calitate artistică.

Publicul constănțean se va reîntâlni cu acești minunați muzicieni duminică, 10 februarie, la Club Doors.

Info: 0763661622.

Citeste in continuare

Telegraf Online

06.02.2019

Lansare de album! Dusty Ride revin pe scena constănțeană

Ritmuri de blues într-o seară aproape primăvăratică în Constanța: Dusty Ride revin pe scena Doors cu lansarea albumului de creație "Dawn" ce marchează debutul discografic al trupei, cu un stil caracterizat de integrarea rădăcinilor muzicii blues într-o interpretare energică și cu multă încărcătură emoțională, pe care unii dintre voi deja îl cunoașteți...

Grupul Dusty Ride a fost creat în urmă cu doi ani și este alcătuit din Mac Marian Aciobăniței – chitară, Adrian Chepa – bass, Daniel Croitoru – tobe, Alina Ciolcă – voce.

Materialul muzical din „Down” - care este și titlul uneia dintre piesele cuprinse pe album - cuprinde opt piese, dintre care șapte sunt compoziții originale, iar una, o mostră de „proto-blues”(field holler) tradițional a cappella, ce servește scopului general al albumului, și anume redescoperirea și reinterpretarea rădăcinilor muzicii blues. Muzica pieselor este scrisă colectiv, de toți cei patru membri, iar textele îi aparțin solistei Alina Ciolcă.

Suport artiști: 20 lei
Biletele se pun în vânzare la intrare la eveniment.
Info: 0763 661 622

Citeste in continuare

culturaconstanta.ro

24.10.2018

Spitalul de Urgență, la majorat!

La final de săptămână, constănțenii cu poftă de muzică și de… bere sunt invitați în Club Doors la o petrecere la majorat inedită. Sărbătorita serii va fi nimeni alta decât trupa Spitalul de Urgență. Startul petrecerii se va da sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00.

Prețul biletului de participare la concert este de 30 de lei. Cei care îl vor cumpăra vor primi o bere Guinness sau un cidru Somersby din partea casei. Biletele pot fi achiziționate de la sediul clubului până vineri între orele 12.00 – 22.00. Cei interesați pot face rezervări la numărul de telefon 0763 661 622.

„De 18 ani, Dan Helciug & Spitalul de Urgență au avut grijă să te distrezi la maxim și să cânți alături de ei «Trăiască berea!» sau alte hituri care ridică publicul în picioare“, spun gazdele.

Cei care doresc să continue distracția, dar pe alte ritmuri, sunt așteptați în Club Doors și duminică, de la ora 20.00. De această dată, ei vor face o călătorie cu Trenul de noapte condus de Marcian Petrescu, cotat drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din blues-ul românesc.

Citeste in continuare

Cuget Liber

24.10.2018

"Spitalul de Urgenţă" îşi serbează majoratul pe scenă

Week-end-ul acesta, constănţenii sunt invitaţi la petrecerea de majorat a trupei „Spitalul de Urgenţă”. Distracţia va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 20.00, în clubul „Doors” din Constanţa. 

Aici, spectatorii vor avea ocazia să-i admire pe Dan Helciug & Spitalul de Urgenţă, care vor interpreta hitul „Trăiască berea!” şi multe alte melodii care vor ridica publicul în picioare. 

Preţul unui bilet - 30 de lei. 

„Spitalul de Urgenţă” este o formaţie înfiinţată în anul 2000, în Bucureşti, când solistul Dan Helciug, fondatorul şi „motorul” trupei, l-a întâlnit pe culoarele Facultăţii de Teatru din Bucureşti pe Vali Crăciunescu. Din acel moment, ei s-au împrietenit şi au început să cânte împreună. Mai târziu, i-au cooptat pe Adrian Chepa, Vladimir Sergheev şi Viorel Preda şi au luat numele de „Spitalul de Urgenţă”. 

Citeste in continuare

Telegraf

19.10.2018

„Viața, o poveste deschisă...“ Concert în 4, cu Ada Milea și prietenii ei

Dar cui nu-i e dor de Ada Milea și de prietenii ei - Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman?!!

Un savuros și inegalabil Concert în 4 pour les connaisseurs și rudele lor :)

La Doors Club, Constanța.

Biletele pentru „Concert în 4”, din data de 21 octombrie, s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00-22.00. Rezervările neachitate se anulează în ziua evenimentului.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Rezervă-ți loc din timp la nr. de tel.: 0763661622.

Pentru buna desfășurare a spectacolului, publicul este așteptat începând cu ora 18:30.

Citeste in continuare

culturaconstanta.ro

08.10.2018

Concertele lui octombrie 2018 la Club Doors

Toamna se numără concertele și recitalurile în cluburile constănțene, iar Doors Club nu face excepție de la această regulă, așa că are deja pregătită agenda pentru luna octombrie propunând show-uri de stand-up comedy și întâlniri cu artiști precum: Florin Chilian, Ada Milea și Bobo Burlăcianu, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte și chiar și cu actorul Horațiu Mălăele. Când? Aflați în rândurile de mai jos. (Dar mai întâi e bine a reține că pentru oricare dintre aceste întâlniri vă puteți rezerva un loc din timp, la numărul de telefon 0763.661.622).

Primul weekend: Golan și Chilian

Primul concert al toamnei, programat sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, va fi susținut de Golan în formula de DJ Set. „Prețul biletului, 20 de lei, va include din partea casei o bere sau un cidru“, promit organizatorii.

Petrecerea continuă și a doua zi, pe 14 octombrie, de la ora 9.30, atunci când pe scena Doors Club este așteptat să urce Florin Chilian. „După ce a cucerit toate topurile şi… inimile cu «Zece», după ce a resuscitat atenția publicului cu noul album «Pre@Clasic» în 2017, prin intermediul căruia a creat practic un nou stil muzical, Florin Chilian își păstrează cu demnitate titlul de favorit al publicului“, spun gazdele.

Prețul unui bilet este 60 de lei, iar pentru buna desfășurare a concertului, publicul este așteptat să vină mai devreme cu o oră.

Un alt gen de recital. Cu Mălăele în rol principal

Pe 17 octombrie, de la ora 19.30, clubul Doors vă invită la un alt fel de recital. Unul actoricesc, de zile mari, care îl va aduce în lumina reflectoarelor pe inegalabilul, inconfundabilul Horațiu Mălăele, cu „Sunt un orb“, un maraton de poezie autentică.

„Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru -, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului «Sunt un Orb», maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele“, susțin gazdele. Prețul unui bilet este de 75 de lei.

„Concert în 4“ sau vă era dor de Ada Milea?

Pe 21 octombrie, adică într-o seară de duminică, de la 19.30, va avea loc pe scena Doors Club un… „Concert în 4“, susținut de Ada Milea și prietenii ei, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. „Un savuros și inegalabil Concert în 4 pour les connaisseurs și rudele lor“, după cum îl recomandă organizatorii, pentru care se poate cumpăra un bilet la prețul de 40 de lei. Pentru buna desfășurare a spectacolului, publicul este așteptat începând cu ora 18.30.

Stand-up comedy cu Vio, Sorin și Bogdan Dracea

„Ce-i mai bun de făcut decât să râzi? Așa, pe la mijlocul săptămânii. Mai ales cu Vio și Sorin când Bogdan Drăcea le dă startul. Un Show de Show de seară miercuri, pe 24 octombrie, ora 19.30. Vino de pe la 18.30 să-ți intri în formă cu un pahar de ceva. Biletul, la prețul de 40 de lei, se achiziționează de la Doors Club, în săptămâna evenimentului. Dar nu uitați, puteți să vă faceți rezervări și la numărul de telefon 0763.661.622.

Marcian Petrescu aduce un nou album cu Trenul de Noapte

După un maraton de râs în miezul săptămânii, prinde bine o călătorie cu Trenul de Noapte și cu Marcian Petrescu. Când? Duminică, 28 octombrie, de la ora 19.30. Întâlnirea se lasă cu lansarea albumului „Drifting Blues – Soft Records 2018“, semnat de Marcian Petrescu, „considerat drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din România, o adevărată autoritate în mișcarea românească de blues și un real erudit în istoria blues-ului și a sunetului muzicuței de blues, cu o expertiză tehnică și de scenă la același nivel cu cea a omologilor săi din SUA“. Alături de Marcian Petrescu la muzicuță și voce, vor evolua: Mihai Tacoi (chitară), Matei Pușcaru (bas) și Vali Vătuiu (baterie).

„Asta e!“, spune Teo

Ultima zi a lunii octombrie este dedicată râsului în compania lui Teo, care va prezenta, pe 31 octombrie, de la ora 19.00, cel mai nou show de stand up comedy al său, „Asta e!“. În deschiderea spectacolului va evolua „Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!“.

Prețul unui bilet e de 40 lei, iar publicul e așteptat cu o oră mai devreme.
 

Citeste in continuare

Telegraf

06.10.2018

Clubul Doors din Constanța reia seria concertelor și petrecerilor minunate

Debutul concertelor și petrecerilor de înaltă clasă cu care ne-a obișnuit clubul constănțean Doors va avea loc pe 13 octombrie 2018, cu cei de la trupa GOLAN, în formula de DJ Set. Concertul va deschide seria evenimentelor din acest club, cu artiști îndrăgiți de publicul de la malul mării. Să ieșim, așadar din casă și să pășim într-o toamnă care poate fi mai plăcută dacă este însoțită de artiști cu renume, muzică bună și distracție.

Evenimentele lunii octombrie la Doors Club:

13 oct 2018 – GOLAN Dj Set, 20 de lei, ora 20.00
14 oct 2018 – Florin Chilian, 60 de lei, ora 19.30
17 oct 2018 – Horațiu Mălăele, 75 de lei, ora 19.30
21 oct 2018 – Ada Milea, 40 de lei, ora 19,30
24 oct 2018 – Stand up comedy cu Vio, Sorin și Bogdan Dracea, 40 de lei, ora 19.30
28 oct 2018 – Marcian Petrescu, 30 de lei, ora 19.30
31 oct 2018 – Stand up comedy cu Teo, 40 de lei, ora 19,00 primul show/ ora 21,00, al 2-lea

Citeste in continuare

culturaconstanta.ro

07.06.2018

21 de trupe rock cântă în vară la Out of Doors Fest

Se știe, în august, clubul Doors se mută la Costinești, la White Horse, pentru că numai acolo are loc Out of Doors Fest, un eveniment ajuns anul acesta la a VI-a ediție și care, pe parcursul a patru zile, între 2 și 5 august, va aduce în binecunoscuta stațiune 21 de trupe de rock.

„Cu o experiență din ce în ce mai bogată și ediții care au adus laolaltă trupele de top de pe piața muzicală românească și nenumărați fani la celelalte cinci ediții, Out Of Doors Fest și-a propus anul acesta ca distracția să se desfășoare pe timpul a patru zile, cu unul dintre cele mai interesante și valoroase lineup-uri“, anunță Doors Club.

„Locul de desfășurare al festivalului va fi și anul acesta White Horse Rock’n Roll Costinești, amplasat vizavi, de Teatrul de Vară) – spațiul emblematic al Costineștiului, insula de muzică bună a Stațiunii Tineretului. La doar 300 de metri de mareee!! Și nu uita motorul acasă!! Ne-ar plăcea să admirăm cele mai cool modele pe două roți. Iar dacă îți place cu adevărat să te bucuri de libertatea naturii, poți campa gratuit în incinta complexului White Horse“, mai spun organizatorii.

Așadar, pe 2 august vor cânta: Vama, ROA, Robin And The Backstabbers, The Kryptonite Sparks și Full Tones.

Seara de 3 august le e rezervată celor de la Șuie Paparude, Vița de Vie, Implant pentru Refuz, E-AN-NA șiParadox Theory.

Pe 4 august, atmosfera Out of Doors Fest va fi întreținută de Cargo, Coma, Troope,  Rock’n Ghena, Dinfier și Lupu’ Cel Rău.

Pe 5 august, vor urca pe scena White Horse Rock’n Roll Costinești: Subcarpați, OCS, Cred că Sunt Extraterestru, Bucium și The Purple Dandies.

Trupele fiind prezentate, nu mai rămâne decât să vă asigurați un loc la Out of Doors Fest, la preț special.

„Profită de oferta presale și asigură-ți locul la distracție! Abonamentele pentru cele 4 zile de festival s-au pus în vânzare online, pe www.iabilet.ro și pe www.ambilet.ro la prețul de 125 de lei. Biletele pentru o singură zi a festivalului se pot achiziționa doar la intrare la festival. Info și rezervări: 0763661622. Be #ROCK, Be at #OutOfDoorsFest!!!“, anunță organizatorii.

Festivalul va fi prezentat de Cristian Hrubaru.

Citeste in continuare

Telegraf

27.05.2018

Întâlnire cu ZECE dintre cei mai cei artiști ai folkului românesc, la Costinești! Vezi când!

Pe 10 și 11 august, „când se lasă seara” la #Costinesti, ai întâlnire cu ZECE dintre cei mai cei artiști ai folkului românesc. „Cea mai frumoasă zi” și încă una, la Folk Fest Remember Costinesti! IaBilet.ro și alătură-te unui regal de muzică bună!

Folk Fest Remember Costinești este un festival de muzică folk și arte complementare aflat deja la cea de-a doua ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 10 - 11 August 2018 în cadrul White Horse Costinești.

Folk Fest Remember Costinești este singurul festival cultural din Costinești și singura manifestare muzicală de pe litoralul românesc ce are ca invitați artiști exclusiv din domeniul folkului.

La ediția de anul acesta, festivalul de muzică și arte complementare Folk Fest Remember Costinești va aduce în stațiune nume de referință din domeniile muzică, literatură, grafică, fotografie, jurnalism cultural, radio și televiziune.

Pentru detalii, urmăriți pagina Folk Fest Remember Costinesti!

Citeste in continuare

inoras.ro

23.05.2018

Out Of Doors Fest 2018

Hey, rock lovers! Out of Doors Fest 2018 înseamnă mai mult, mai bun, mai rock! 4 zile de festival și 20 de trupe îți vor oferi o experiență rock-tastică! 

2 August: VAMA // ROA // ROBIN AND THE BACKSTABBERS // THE KRYPTONITE SPARKS // FULL TONES//

3 August: SUIE PAPARUDE // VITA DE VIE // IMPLANT PENTRU REFUZ // E-AN-NA // PARADOX THEORY//

4 August: CARGO // COMA // TROOPER // DINFIER // LUPU CEL RAU//

5 August: SUBCARPATI // OCS // CRED CA SUNT EXTRATERESTRU // BUCIUM // THE PURPLE DANDIES

PRESALE FULL ACCES: 125 lei.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

22.05.2018

Out Of Doors Fest, la a VI-a ediție

În perioada 2-5 august 2018, la White Horse Costinești, va avea loc ”Out Of Doors Fest”- ediția a VI-a. Out of Doors Fest 2018 înseamnă mai mult, mai bun, mai rock! 4 zile de festival și 21 de trupe îți vor oferi o experiență rock-tastică! Cu o experiență din ce în ce mai bogată și ediții care au adus laolaltă trupele de top de pe piața muzicală românească și nenumărați fani la celelalte 5 ediții, Out Of Doors Fest și-a propus anul acesta ca distracția să se desfășoare pe timpul a 4 zile, cu unul dintre cele mai interesante și valoroase lineup-uri.

2 August: VAMA // ROA // ROBIN AND THE BACKSTABBERS // THE KRYPTONITE SPARKS // FULL TONES//

3 August: SUIE PAPARUDE // VITA DE VIE // IMPLANT PENTRU REFUZ // E-AN-NA // PARADOX THEORY//

4 August: CARGO // COMA // TROOPER // ROCK’N GHENA // DINFIER // LUPU’ CEL RAU//

5 August: SUBCARPATI // OCS // CRED CA SUNT EXTRATERESTRU // BUCIUM // THE PURPLE DANDIES

Prezintă și susține trupele festivalului: Cristian Hrubaru.

Locul de desfășurare al festivalului va fi și anul acesta White Horse Rock’n Roll Costinești (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vară) – spațiul emblematic al Costineștiului, insula de muzică bună a Stațiunii Tineretului. La doar 300 de metri de mareee!! Și nu uita motorul acasă!! Ne-ar plăcea să admirăm cele mai cool modele pe două roți. Iar dacă îți place cu adevărat să te bucuri de libertatea naturii, poți campa gratuit în incinta complexului White Horse.

Profită de oferta presale și asigură-ți locul la distracție! Abonamentele pentru cele 4 zile de festival s-au pus în vânzare online, pe www.iabilet.ro și pe www.ambilet.ro la prețul de 125 de lei. Biletele pentru o singură zi a festivalului se pot achiziționa doar la intrare la festival. Info și rezervări: 0763661622.

Be #ROCK, Be at #OutOfDoorsFest !!!

Citeste in continuare

Telegraf

03.03.2018

Mihai Mărgineanu & Banda, din nou la malul mării! Vezi unde!

Mihai Mărgineanu (n. 2 octombrie 1969, București) este un cântăreț și compozitor român de muzică folk si pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. S-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani. Primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câștigat popularitate și datorită invitației în emisiunea Cronica Cârcotașilor. Cea mai cunoscută melodie a lui Mărgineanu, "Mă iubește femeile" este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu. (Sursa: Wikipedia)

Biletele pentru concertul Mihai Mărgineanu & Banda pentru data de 11 martie s-au pus în vânzare la sediul Clubului Doors, din Constanța. Prețul unui bilet este 80 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Citeste in continuare

Evenimente Constanta

11.01.2018

ZILE ANIVERSARE DOORS CLUB. CONCERTE ŞUIE PAPARUDE ŞI VIŢA DE VIE!

Pe 26 și 27 ianuarie, Doors Club te așteaptă la aniversarea a 12 ani de distracții și muzică bună în Constanţa!

Aşadar, vineri, pe 26 ianuarie, Vița de Vie îți pregătește un concert epic la care nu poți și nu ai voie să lipsești! Be rock, be at Doors Club!

Prețul unui bilet este 49 de lei.

Şuie Paparude urcă pe scena Doors sâmbătă, 27 ianuarie, cu un concert plin de atmosferă pentru o seară de distracţie şi sărbătoare în cinstea Doors!

Prețul unui bilet este 39 de lei.

Citeste in continuare

Constanteanul

15.11.2017

Rareș Totu featuring Dean Bowman la Doors Club

Doors Club vă invită duminică, 19 noiembrie, ora 20:00, la un concert de excepție susținut de Rareș Totu în compania unuia dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz, Dean Bowman.

Rareș Totu a fost component sau colaborator al unor grupuri precum Compact, Semnal M, Rodion GA sau Progresiv TM. A colaborat cu artiști de renume din țară și din Ungaria, Germania, Austria și SUA. A cântat în deschiderea mai multor trupe de renume internațional dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obișnuit al festivalelor de blues și jazz din țară și din Europa.

Dean Bowman – este recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Membru al grupului Screaming Headless Torsos timp de 10 ani.

Prestigiosul ziar „London Guardian” l-a numit „un poet al tonalităților, cu o tehnică desăvârșită, un adevărat star.” Dean Bowman poate cânta orice, despre el spunându-se că este un cântăreț de jazz cu suflet de rocker. A colaborat cu nume mari ale industriei muzicale de gen de la Don Byron, Steve Coleman, Charlie Hunter la John Paxton și Ray Charles. Calitățile sale vocale au fost apreciate și în „Québécité” – un spectacol de operă și jazz – pus în scenă de genialul pianist D.D. Jackson și renumitul poet canadian George Elliott Clarke – autorul libretelor.

Duminică, 19 noiembrie, Rareș Totu & Dean Bowman (funk, blues & soul-jazz) – un concert de excepție, pe care nu ar trebui să-l ratezi…

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la telefon 0763661622.
Biletele se achită în avans, la sediul clubului.

Citeste in continuare

Constanteanul

14.11.2017

Omul cu Șobolani, concert aniversar 20 de ani la Doors Club

Înființată la Constanța, Omul cu Șobolani – una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, sărbătorește anul acesta 20 de activitate. Sâmbătă, 18 nov, la ora 20:00, Doors Club te invită la concertul aniversar, eveniment în cadrul turneului național.

Omul cu Șobolani (OCS) s-a înființat în 1997, la Constanța, îmbogățind scena muzicii alternative românești cu o trupă care avea să devină emblema unei generații nonconformiste. În cei 20 de ani de activitate, piesele lor n-au lipsit din playlist-urile și top-urile posturilor de radio și a televiziunilor de specialitate.

Biletele se achiziționează de la sediul clubului la prețurile: 30 de lei (prepay) și 35 de lei la intrare la eveniment. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Telegraf

07.11.2017

Seară de rock autentic, cu „Celelalte Cuvinte“, la Club Doors

Duminică, 12 noiembrie, Doors Club te invită la o seară de rock autentic alături de Celelalte Cuvinte - trupa-legendă a rockului românesc. De peste 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte reușește să se mențină în topul preferințelor fanilor de toate vârstele.

Celelalte Cuvinte a debutat în decembrie 1981, iar activitatea sa continuă și astăzi. Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au abordat și genuri precum doom metal în albumul Armaghedon - un element inedit chiar și în ziua de azi în lumea muzicală românească, influențe ale sale fiind prezente și în albumul Destin al trupei Cargo[1] - sau, ulterior, rock alternativ - în albumul Ispita. Cel mai recent album de creație al trupei, Stem, a fost lansat în 2008, formația oferind fanilor posibilitatea de a asculta două piese de pe el („Stem” și „Zmeie”, primul single de pe noul album) pe pagina Myspace proprie, cu două săptămâni înainte de lansarea albumului. Celelalte Cuvinte a fost prima formație din România care a făcut acest lucru.

Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, după plecarea formației Phoenix din țară, a atras într-adevăr atenția publicului cunoscător de muzica elaborată. Prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc.

Componență:

Călin Pop - vocal, chitară, flaut

Marcel Breazu - bas, voce

Leontin Iovan - baterie

Tiberiu Pop - claviaturi, voce

Ovidiu Roșu - sunet

Radu Manafu - chitară, voce (a părăsit formația la începutul anilor '90)

Vă puteți reîntâlni cu ei la Club Doors, din Constanța, info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro.

Citeste in continuare

Telegraf

02.11.2017

Cu simțul umorului la superlativ, poți urmări stand-up comedy la Constanța

Pregătește-ți al șaselea simț, simțul umorului și hai să-i vezi live la Doors Club pe Alex Mocanu, Victor Băra și Sergiu Mirică într-un show de stand-up comedy! Miercuri, 8 noiembrie, ora 19:30.

Prețul unui bilet este 25 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului luni, 30 octombrie. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Pe Alex Mocanu probabil că îl știți de la Club 99, de la podcastul “Între showuri cu Teo, Vio și Costel” sau din special-ul de stand-up “Nou în domeniu” de pe canalul lui de youtube. Show-ul PLM reprezintă poveștile lui Mocanu adunate după lansarea primului special, iar acesta e primul turneu pe cont propriu după experiența adunată în 4 ani de stand-up. Mocanu nu vine doar cu poveștile lui, ci și cu doi dintre cei trei câștigători ai Cupei 99 de stand-up comedy de anul acesta, Sergiu Mirică și Victor Băra.

Citeste in continuare

Let'sRock.ro

31.10.2017

Trupa ANTRACT concerteaza la Doors Club

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 19:30, Doors Club îți dă întâlnire cu trupa ANTRACT - concert desfășurat în cadrul turneului „Vreau să mă însor”. 

Trupa ANTRACT s-a lansat în 1984 și de atunci se menține pe piața muzicală cu noi melodii și noi direcții muzicale, păstrând însă baza muzicii rock. Șapte albume și alte două materiale live au fost lansate, perioadă în care au primit susținerea unor case de discuri importante ale momentului: MediaPro Music, Electrorecord, Zone Records etc.
De-a lungul timpului, Antract au lansat melodii care au devenit hituri memorabile, ce se cântă și astăzi la concerte de fanii devotați ai trupei, care vin și revin cu fiecare ocazie pentru show-ul energic al băieților.

Duminică, 5 noiembrie, ai ocazia să te bucuri de muzica artiștilor tăi favoriți, care îți pregătesc un show viu și romantic totodată. Pentru că… băieții de la ANTRACT își caută pereche la Doors Club! Nu rata cea mai plăcută experiență live pe care doar clubul tău favorit ți-o poate oferi.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe http://www.doorsclub.ro 
 

Citeste in continuare

Constanta NEWS

23.10.2017

Tribut Red Hot Chili Peppers by Organi’C din Brazilia la Doors Club

Cea mai de succes trupă tribut Red Hot Chili Peppers concertează la Doors Club sâmbătă, 28 octombrie. Din Brazilia, Red Hot Chili Peppers by Organi’C, pentru prima oară la Constanța!

Stabiliți la Sao Paulo, Brazilia, în 2003, Red Hot Chili Peppers by Organi’C este prima trupă tribut din Brazilia care a avut un turneu în Europa. S-a întâmplat în 2010 și 2013, iar bandul a concertat atunci în 38 de orașe din 11 țări.

Red Hot Chili Peppers by Organi’C a căpătat numele de Red Hot Chili Peppers World Tribute, deoarece în 2010, în primul lor turneu în Europa, a fost primul tribut care avea în componență 3 artiști din țări diferite. Bandul a dat dovadă încă de la început de o mare fidelitate cu Red Hot Chili Peppers, aducând în fața publicului setlistul, instrumentele și costumele în cea mai pertinentă asemănare cu trupa de referință.

Sâmbătă, 28 octombrie, la Doors Club veți descoperi atmosfera, energia și calitatea înaltă a prestației celei mai reușite trupe tribut Red Hot Chili Peppers – by Organi’C din Brazilia.

Be rock, be at 8 o’clock at Doors Club!
Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei (presale). Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe wwwdoorsclub.ro

Citeste in continuare

Telegraf

20.10.2017

Leo Iorga&Pacifica, la Constanța! Artiști îndrăgiți și așteptați cu interes

„Dragi prieteni din Constanța... venim la voi!!!“. Acesta este mesajul postat de Leo Iorga pe pagina sa de Facebook. Când? Duminică, 22 octombrie 2017, la DOORS CLUB!

La ora 19:30, Doors Club îți dă întâlnire cu Leo Iorga & Pacifica.LEO IORGA (fostul solist al trupelor: CARGO, COMPACT și SCHIMBUL 3), împreună cu TEO BOAR și VLADY CNEJEVICI (membrii ai trupelor PASAREA COLIBRI, MIRCEA BANICIU & BAND, MIRCEA RUSU BAND), formează împreună trupa LEO IORGA & PACIFICA. În această formulă interpretează atât hiturile rock ale anilor '80, '90: „Trenul pierdut”, „Mă voi întoarce”, „Să te gândești din când în când la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu oare?”, „Prea mici sunt cuvintele”, cât și hituri internationale.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul Clubului Doors, Constanța, Str. Traian, nr.68A, zona Gară. Info/Rezervări la 0763 66 16 22

Citeste in continuare

Telegraf

17.10.2017

Muzica celor de la Red Hot Chili Peppers la Constanța, în Club Doors!

Aceleași costume, același setlist și același stil de a cânta – Red Hot Chili Peppers by Organi’c aduce muzica RHCP și în România și vă arată cum e să reintepretezi într-un mod cât mai fidel și energic muzica unei trupe care a cucerit milioane de oameni din întreaga lume! Deci, „The biggest RHCP tribute in the world“ at Doors Club!

Când? Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20:00, Doors Club îți oferă ocazia să te întâlnești cu cea mai de succes trupă tribut Red Hot Chili Peppers by Organi’c din Brazilia.

Prețul biletelor este 30 de lei (prepay) și 35 de lei la intrare. Info și rezervări la tel.: 0763661622

Citeste in continuare

Telegraf

13.10.2017

AG Weinberger ne oferă blues şi jazz de calitate la malul mării

Duminică, 29 octombrie, de la ora 19.30, Doors Club oferă constănțenilor posibilitatea reîntâlnirii cu maestrul internațional al bluesului, artistul AG Weinberger.

Considerat de către critici „Mr. Blues al României”, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy și decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. Concertul AG Weinberger Band reprezintă, fără îndoială, un eveniment de referință pentru orice consumator de muzică bună.

„MR. BLUES AL ROMÂNIEI“

Cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată, inegalabilul AG Weinberger, s-a născut la Oradea în anul 1965. Chitarist de excepţie, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi TV, producător de albume, a fost definit „întâiul misionar al muzicii Blues” și supranumit de critica de specialiate „Mr. Blues al României“. În 1998 este invitat la Festivalul Bluestock, fiind singurul artist nonamerican acceptat să participe la celebra manifestare. În mai 2000, pleacă „în exil cultural” în Statele Unite, intrând astfel în marea competiţie a pieţei muzicale din America. ”Nashville Calling”, întâiul album american semnat AG Weinberger, a fost înregistrat între noiembrie 2004 şi aprilie 2005, la Nashville, iar în 2006 este propus pentru nominalizare la Premiile Grammy pentru 7 categorii, fiind singurul artist de blues din România care a atins o astfel de performanță artistică la nivel mondial.

B.B. King l-a considerat „un chitarist foarte bun, un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”.

Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, de luni, 23 octombrie. Rezervările neachitate în avans se anulează în ziua concertului. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Citeste in continuare

Constanteanul

10.10.2017

Dan Byron, concert solo pe scena clubului Doors

Dan Byron face muzică de la 6 ani. A studiat vioara timp de patru ani și a continuat cu flautul, timp de vreo șapte. Canto a făcut doar puțin, deși la un moment dat visa să cânte operă. În trupe de rock cântă de la sfârșitul lui 1995. Este fost membru al trupelor Urma și Kumm, iar din 2006 este liderul și vocalistul trupei byron, alături de care a lansat 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi.

Împreună cu trupa Byron a compus coloana sonoră pentru un serial original HBO – „Rămâi cu mine”, soundtrack materializat în albumul „Melancolic”. A compus de asemenea muzica pentru „Dopul scuză mijloacele”, un scurt-metraj în regia lui Mihai Ionescu si pentru piesa de teatru „Să-i îmbrăcăm pe cei goi” pusă în scenă anul acesta la Teatrul de Artă București. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 19:30, la Doors Club, constănțenii au prilejul să îl asculte pe Dan Byron în proiectul acustic solo. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achită în avans, la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Citeste in continuare

Constanta NEWS

03.10.2017

Blues ardelenesc cu Nightlosers la Doors Club

Duminică, 8 octombrie, constănțenii se vor distra pe cinste cu una dintre cele mai savuroase trupe din România – NIGHTLOSRS!

NIGHTLOSERS condimentează blues-ul american cu cele mai surprinzătoare inserții etno-române, maghiare și țigănești; energie debordantă, veselie, porci de cauciuc.

Înființată în 1994, NIGHTLOSERS cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă parcă dintr-un film autoironic.

Nightlosers au reprezentat România în mai toate țările din Europa, dar și în SUA sau Canada.

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19:30, nu ratați întâlnirea cu una dintre cele mai inspirate trupe din România.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Constanteanul

18.09.2017

Legendarii CARGO redeschid seria concertelor în Doors Club

Sâmbătă, 30 septembrie, ora 20:00, Doors Club lansează noul sezon de evenimente – ”8 o’clock concert series”. Cavalerii rockului românesc – CARGO – revin la Constanța!

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA! În 2017, trupa a continuat seria de concerte, majoritatea SOLD-OUT, în Bucureşti şi în ţară.
CARGO înseamnă: Adi Bărar – chitară, Adrian Igrișan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Cârja – clape și Alin Achim – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Sâmbătă, 30 septembrie, veți avea ocazia să cântați cele mai îndrăgite melodii ale trupei voastre favorite. Biletele se pot achiziționa la prețurile: 40 de lei (locuri în picioare), 50 de lei (locuri la tejghele si mesele înalte de pe ring) și 60 de lei (locuri la canapele). Info și rezervări la tel.: 0763661622
Be ROCK, be at 8 o’clock at Doors Club!

Citeste in continuare

Telegraf

13.09.2017

Marco Mendoza, basistul trupei Whitesnake, concertează la Doors Club!

Un eveniment de excepție pentru toți fanii muzicii rock:

Marco Mendoza - Viva la Rock (European Tour 2017)

Legendarul basist al erei rock, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy) ajunge la Doors Club Constanța!

Succesul înregistrat în urma turneului sold-out pe care l-a susținut cu trupa The Dead Daisies în Europa, l-a determinat pe artist să se reîntoarcă pe continentul european și cu proiectul său solo, spre entuziasmul iubitorilor de muzică rock și jazz!

Marco Mendoza va concerta LIVE în formula de trio alături de Pino Liberti (tobe) și Nicola Costa (chitară).

Marco Mendoza a lăsat o amprentă puternică în trupe precum Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, Blackstar Riders, alăturându-se, de asemenea, unor nume importante precum Neal Schon, Ted Nugent, Tim "Ripper" Owens, Dolores O'Riordan (The Cranberries), George Lynch (Lynch Mob). Artistul a lansat pe data de 6 iulie 2007 primul său album solo, urmând ca, mai apoi, să cucerească publicul prin vocea sa expresivă ce înlătură granițele dintre rock, pop, jazz, fusion și soul. Când nu este în turneu, artistul își desfășoară activitatea pe continentul american, în propriul proiect jazz Mendoza Heredia Neto, alături de Joey Heredia (tobe - Stevie Wonder, Sheila E, Sergio Mendez, Herb Alpert, Tania Maria, Scott Henderson, Frank Gambale și Dianne Reeves) și Renato Neto (clape - Stevie Wonder, Prince, Sheila E., Brian McNight, Justin Timberlake, Celia Cruz, Christina Aguilera, Little Richard, Patti LaBelle, Luther Vandross).

Vineri, 6 octombrie, ora 20:00, la Doors Club Constanța vi se pregătește un concert unicat: Marco Mendoza – Viva la Rock (eveniment în cadrul European Tour 2017). După concert, fanii sunt așteptați la un Meet And Greet cu întreaga trupă.

Prețul unui bilet este 50 de lei. Biletele se achită în avans, începând de luni, 25 septembrie, la sediul Clubului Doors, str. Traian nr. 68A. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Citeste in continuare

Telegraf

10.08.2017

Atmosferă de vis și muzică, la Folk Fest în Costinești

O atmosferă minunată și o locație prietenoasă îi așteaptă pe iubitorii muzicii bune la Costinești, timp de două zile, la invitația Clubului Doors. Folk Fest, ce se va desfășura în zilele de 25 și 26 august 2017, la White Horse, dorește să ne readucă în amintire și, celor mai tineri, să le arate cum a fost vraja creată de muzica folk și rock, dintotdeauna, la Costinești – stațiunea tinereții și a veseliei, unde mulți se adunau chiar și pe vremea când țara se afla sub un regim totalitarist, evadând din cotidian și respirând aerul libertății creat de muzică. Acești tineri, și nu numai, ci și cei care își amintesc și doresc să regăsească, după ani și ani, spiritul muzicii bune, sunt invitați să stea, după o zi de plajă, în preajma unor chitare și artiști renumiți, lângă nisip și mare, cântând, legând prietenii noi și cimentându-le pe cele vechi, cu muzică folk și rock.

Pe 25 august, vom avea plăcerea să-i ascultăm pe Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără zahăr, Țapinarii și pe cei de la Folk & Rock Company, iar pe 26 august, pe Mircea Baniciu & Band, Adrian Despot & Cezar Popescu, Daniel Iancu & Costel Pătrășcan, Walter Ghicolescu, Andrei Păunescu și Laurențiu (Larry) Marinescu.

Citeste in continuare

AgentiadeCarte.ro

25.07.2017

Un festival internațional la Costinești : ”Out Of Doors Fest 2017”, ediția a V-a

În zilele de 4 și 5 august 2017, la White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară), Doors Events și White Horse Costinești prezintă ”Out Of Doors Fest”- ediția a V-a. Cele mai fierbinți seri ale verii, 4 și 5 august, aduc ROCK-ul la White Horse, în Costinești! Out Of Doors Fest – două zile de festival ce reunesc cele mai în vogă trupe din România și nu numai: Alternosfera, Cristi Minculescu și IRIS, Coma, Trooper, Omul Cu Șobolani, Șuie Paparude, MACANACHE ȘI THE PUTREDS, E.M.I.L. și mulți alții. Special guest – CRAZY TOWN din America.

Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 4000 de spectatori (aproximativ 2000 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 4 și 5 august 2017 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:

Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN!

Șuie Paparude

OCS

MACANACHE SI THE PUTREDS

E.M.I.L.

Argatu’ si romaN

Sâmbătă, 5 august 2017:

Alternosfera

Cristi Minculescu & IRIS

Trooper

Coma

Masterpiece – Tribut Metallica

Trupele de deschidere la această ediție a festivalului vor fi: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (4 august), Folk & Rock Company și Full Tones (5 august).

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 19,oo.

Out Of Doors Fest a lansat abonamentele pentru cele două zile de festival, 4 și 5 august, la prețul de 100 de lei (presale, până la 1 august). De la data de 1 august, prețul abonamentului va fi 120 de lei. Cei care își doresc bilete pentru o singură zi a festivalului, vor putea să le achiziționeze, începând cu data de 1 august de la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) sau de la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești .

Abonamentele s-au pus în vânzare online pe: www.iabilet.ro și la sediile Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) și White Horse Rock’n Roll Costinești.

Informații la tel. 0763661622, pe outofdoorsfest.ro (site-ul oficial al festivalului) și pe www.doorsclub.ro

De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest și-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN! Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună la Costinești!

Istoric OODF:

Prima ediție OODF a avut loc în parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orașul Constanța, ediție care s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile cu artiștii Zdob și Zdub, Vița de Vie, ROA, Timpuri Noi și mulți alții, adunând aproximativ 2000 oameni.
Cea de a-2-a ediție OODF s-a desfășurat pe plaja Doors, în Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, în 2 zile, peste 3000 oameni și unde au urcat pe scenă trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Șobolani și multi alții. Astfel OODF devine de la an la an mai popular, cu o masă mare de consumatori de evenimente live și cu o diversitate mai mare în line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, ediția a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinești, în incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock și lumea bună din Costinești.
Au participat la acesastă ediție trupe de referință ale muzicii românești: Treișpe Cuvinte, Popa Sapkă, Omul cu Șobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob și Zdub.

Ediția a 4-a Out Of Doors Fest (5-6 august 2016) a marcat un real succes atât prin valoarea trupelor care au urcat pe scenă, atmosfera creată și energia debordantă transmisă publicului, cât și din punct de vedere al numărului neașteptat de mare de participanți. Au urcat pe scenă la această ediție: Cargo, The R.O.C.K., Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Vița de Vie, Bucovina, Trooper, ZOB, Cred Că Sunt Extraterestru. Două zile de recitaluri de excepție care au demonstrat că White Horse Rock’n Roll este o destinație importantă pentru iubitorii muzicii rock din România.

Citeste in continuare

Cuget Liber

05.07.2017

FolkFest Costineşti adună trubaduri din toată ţara

În zilele de 25 şi 26 august, la White Horse Rock’n Roll Costineşti, va avea loc ediţia I a FolkFest Remember Costineşti.

Acest festival reprezintă un proiect ce îşi doreşte să readucă în atenţia publicului povestea boemă a Costineştiului de altădată, vremuri în care folkul şi atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinaţie obligatorie a vacanţelor pe litoralul românesc. 

Festivalul de folk are ca invitaţi, pentru cele două zile de recitaluri, artişti de top ai muzicii folk româneşti: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Baţu, Ducu Bertzi, Vasile Şeicaru, Fără Zahăr, Ţapinarii, Daniel Iancu, Andrei Păunescu, Walter Ghicolescu, Folk&Rock Company, Laurenţiu Marinescu. 

„Pe timpul zilei, festivalul propune publicului mese rotunde/dezbateri despre atmosfera Costineştiului de odinioară şi personalităţile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costineştiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitaţii festivalului); concursuri de epigrame/catrene; o expoziţie de caricaturi/grafică umoristică, la care invitatul special este caricaturistul Costel Pătrăşcan; concursul şi expoziţia de artă fotografică având ca punct de referinţă imaginile Costineştiului de altădată”, explică organizatorii evenimentului. 

În egală măsură, participanţii la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 şi 26 august, să se bucure de diverse activităţi recreative, precum tenis de masă şi biliard. 

După încheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll invită publicul larg la două nopţi de muzică din anii ’70-’80-’90, nopţi de distracţie, în care cei curajoşi vor putea participa la concursuri de dans sau la alte surprize special pregătite.

Abonamentele pentru FolkFest Remember Costineşti sunt disponibile, la preţul de 70 de lei, pe www.iabilet.ro, la sediile Doors Club Constanţa şi la White Horse Rock’n Roll Costineşti. 

Citeste in continuare

Constanteanul

28.06.2017

FOLKFest REMEMBER la Costinești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi

În zilele de 25 și 26 august, la White Horse Rock’n Roll Costinești va avea loc Ediția I a FOLKFest REMEMBER Costinești.
Acest festival reprezintă un proiect ce își dorește să readucă în atenția publicului povestea boemă a Costineștiului de altădată, vremuri în care folkul și atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinație obligatorie a vacanțelor pe litoralul românesc.

FOLKFest REMEMBER Costinești are ca invitați pentru cele două zile de recitaluri artiști de top ai muzicii folk românești: Mircea Baniciu, Dan Bittman & Marius Bațu, Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Fără Zahăr, Țapinarii, Daniel Iancu, Andrei Păunescu, Walter Ghicolescu, Folk & Rock Company, Laurențiu Marinescu.

Pe timpul zilei, FOLKFest REMEMBER Costinești propune publicului mese rotunde/ dezbateri despre atmosfera Costineștiului de odinioară și personalitățile din domeniul folkului care au animat anii de glorie ai Costineștiului (dialoguri interactive, moderate de poetul George Stanca, la care vor participa invitații festivalului); concursuri de epigrame/ catrene; o expoziție de caricaturi/ grafică umoristică, la care invitatul special este caricaturistul Costel Pătrășcan; concursul și expoziția de artă fotografică având ca punct de referiță imaginile Costineștiului de altădată.

În egală măsură, participanții la festival vor avea posibilitatea, pe parcursul zilelor de 25 si 26 august, să se bucure de diverse activități recreative în cadrul complexului White Horse Rock’n Roll Costinești, unde sunt amenajate spații pentru tenis de masă (6 mese disponibile) și billiard (11 mese disponibile).
După încheierea recitalurilor, White Horse Rock’n Roll invită publicul larg la două nopți de muzică anii ’70-’80-’90, nopți de distracție, în care cei curajoși vor putea participa la concursuri de dans sau la alte surprize special pregătite.

Așadar, pe 25 și 26 august, la FOLKFest REMEMBER Costinești – un proiect ce își propune reînvierea Costineștiului de odinioară!

Biletele pentru FOLKFest REMEMBER Costinești vor fi puse în vânzare la prețul de 40 de lei pentru fiecare zi a festivalului. Info la tel.: 0763 66 16 22 și pe pagina de facebook a evenimentului FolkFest Remember Costinesti https://www.facebook.com/events/498228850568937/?fref=ts

Citeste in continuare

Constanta NEWS

20.06.2017

Out Of Doors Fest by Doors Club a ajuns la ediţia a V-a şi se va ţine în Costineşti

În zilele de 4 și 5 august 2017, la White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară), va avea loc a V-a ediție Out Of Doors Fest.

Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 4000 de spectatori (aproximativ 2000 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 4 și 5 august 2017 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:

Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN!

Șuie Paparude

OCS

MACANACHE SI THE PUTREDS

E.M.I.L.

Argatu’ si romaN

 Sâmbătă, 5 august 2017:

Alternosfera

Cristi Minculescu & IRIS

Trooper

Coma

Masterpiece – Tribut Metallica

Trupele de deschidere la această ediție a festivalului vor fi: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (4 august), Folk & Rock Company și Full Tones (5 august).

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 17,oo. Ora de începere a concertelor este 18,oo.

Out Of Doors Fest a lansat abonamentele pentru cele două zile de festival, 4 și 5 august, la prețul de 80 de lei (presale, până la 30 iunie). De la data de 1 iulie, prețul abonamentului va fi 100 de lei, iar de la 1 august, 120 de lei. Cei care își doresc bilete pentru o singură zi a festivalului, vor putea să le achiziționeze, în limita locurilor disponibile, la intrare la eveniment.

Abonamentele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești și online pe: www.iabilet.ro

Informații la tel. 0763 66 16 22, pe outofdoorsfest.ro (site-ul oficial al festivalului) și pe www.doorsclub.ro

De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest și-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

Istoric OODF:

Prima ediție OODF a avut loc în parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orașul Constanța, ediție care s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile cu artiștii Zdob și Zdub, Vița de Vie, ROA, Timpuri Noi și mulți alții, adunând aproximativ 2000 oameni.

Cea de a-2-a ediție OODF s-a desfășurat pe plaja Doors, în Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, în 2 zile, peste 3000 oameni și unde au urcat pe scenă trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Șobolani și multi alții. Astfel OODF devine de la an la an mai popular, cu o masă mare de consumatori de evenimente live și cu o diversitate mai mare în line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, ediția a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinești, în incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock și lumea bună din Costinești.
Au participat la acesastă ediție trupe de referință ale muzicii românești: Treișpe Cuvinte, Popa Sapkă, Omul cu Șobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob și Zdub.

Ediția a 4-a Out Of Doors Fest (5-6 august 2016) a marcat un real succes atât prin valoarea trupelor care au urcat pe scenă, atmosfera creată și energia debordantă transmisă publicului, cât și din punct de vedere al numărului neașteptat de mare de participanți. Au urcat pe scenă la această ediție: Cargo, The R.O.C.K., Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Vița de Vie, Bucovina, Trooper, ZOB, Cred Că Sunt Extraterestru. Două zile de recitaluri de excepție care au demonstrat că White Horse Rock’n Roll este o destinație importantă pentru iubitorii muzicii rock din România.

Citeste in continuare

Let'sRock.ro

04.06.2017

Out Of Doors Fest 2017 - editia a V-a


Out of Doors Fest 2017 este mai mult decat un festival de muzica, el reprezinta o forma de manifestare a spiritului liber si creator, dorinta de autodefinire si reimprospatare a legendei ce facea din Costinesti unul dintre cele mai ravnite locuri de agrement si buna dispozitie, o oaza de tinerete si vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participa, in mod natural, toti consumatorii de arta muzicala, de la varste cat mai fragede, pana la cele inaintate.

Luand ca reper experientele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al carui public va depasi 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanti/ zi).

Locul de desfasurare pentru editia a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinesti (vis-a-vis de Teatrul de Vara). 

Programul festivalului:
Out Of Doors Fest se desfasoara in zilele de 4 si 5 august 2017 (vineri si sambata) si are ca invitati urmatoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:
Suie Paparude
OCS
MACANACHE SI THE PUTREDS
E.M.I.L.
Argatu’ si romaN

Sambata, 5 august 2017:
Alternosfera
Cristi Minculescu & IRIS
Trooper
Coma
Masterpiece – Tribut Metallica

Accesul la eveniment, in fiecare dintre cele doua zile de festival se va face incepand cu ora 18, oo. Ora de incepere a concertelor este 19, oo. Estimare ora de incheiere concerte: 02, oo.
Pretul de intrare la festival: Presale: 40 de lei/ zi pana la 15 iulie si 50 de lei/ zi dupa data de 15 iulie. Biletele se pun in vanzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinesti si online pe: http://www.iabilet.ro 
Informatii la tel. 0763661622, pe http://www.outofdoorsfest.com (site-ul oficial al festivalului) si pe http://www.doorsclub.ro 

De-a lungul celor patru ani in care s-a desfasurat, Out Of Doors Fest si-a propus sa se faca remarcat nu numai ca un festival de muzica, ci si ca o oaza de cultura originala, intr-o incercare darza de a reinvia spiritul tanar si energic al Costinestiului de altadata.

In vara aceasta, tu stii unde va fi distractia! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinesti – doua zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci si trupe din Romania. Va asteptam sa ne bucuram impreuna de atmosfera unui festival de top la care coordonatele de baza sunt: tinerete, energie si muzica buna la Costinesti!


Istoric OODF:

Prima editie OODF a avut loc in parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orasul Constanta, editie care s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile cu artistii Zdob si Zdub, Vita de Vie, ROA, Timpuri Noi si multi altii, adunand aproximativ 2000 oameni.

Cea de a-2-a editie OODF s-a desfasurat pe plaja Doors, in Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, in 2 zile, peste 3000 oameni si unde au urcat pe scena trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Sobolani si multi altii. Astfel OODF devine de la an la an mai popular, cu o masa mare de consumatori de evenimente live si cu o diversitate mai mare in line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, editia a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinesti, in incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock si lumea buna din Costinesti.
Au participat la acesasta editie trupe de referinta ale muzicii romanesti: Treispe Cuvinte, Popa Sapka, Omul cu Sobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob si Zdub.

Editia a 4-a Out Of Doors Fest (5-6 august 2016) a marcat un real succes atat prin valoarea trupelor care au urcat pe scena, atmosfera creata si energia debordanta transmisa publicului, cat si din punct de vedere al numarului neasteptat de mare de participanti. Au urcat pe scena la aceasta editie: Cargo, The R.O.C.K., Dan Helciug si Spitalul de Urgenta, Mihai Margineanu Band, Vita de Vie, Bucovina, Trooper, ZOB, Cred Ca Sunt Extraterestru. Doua zile de recitaluri de exceptie care au demonstrat ca White Horse Rock’n Roll este o destinatie importanta pentru iubitorii muzicii rock din Romania.
 

Citeste in continuare

Constanteanul

24.05.2017

Claudiu Bleonț în piesa NOVECENTO, pe scena Doors Club

Duminică, 28 mai, ora 19,oo, Doors Club te invită la teatru! „Novecento”, în interpretarea lui Claudiu Bleonț.
Danny Boodmann T. D. Lemon, numit şi „Novecento”, s-a născut pe vapor, în mijlocul oceanului, fără să i se știe părinţii. Copilul a fost găsit pe un pian, în sala de dans de la clasa I şi a devenit un mare cântăreţ de jazz, pe vaporul de pe care se spune că nu a coborât pe pământ. Piesa dobândeşte caracter de parabolă, vaporul devenind un spatiu pe care se consumă existenţa lui „Novecento” într-o măsură covărşitoare, viaţa lui trecând de la un recital, la altul între New York şi Southsampton. Vaporul este universul artistului, este chiar pământul său, iar pământul devine în modul de raportare a lui Novecento un vapor prea mare.

Claudiu Bleonţ, joacă rolul naratorului, al muzicianului, interpreteză practic toate rolurile din piesă, fiind în acelaşi timp toate personajele pe care le joacă cu rară dexteritate a trecerii de la unul la celălalt, dovedind ample posibilități de exprimare, mai mult, de întrupare a unui personaj.
Artistul reuşeşte, rostind uneori sub fluxul dicteului, să transmită singuratatea și nostalgia de pe mare, să sugereze serile de dans, recitaluri de jazz etc., în postura de „om orchestra”, cu o uriaşă risipă de energie pe care o presupune rolul. Claudiu Bleonț ţine trează atenţia sălii, iar publicul este fascinat să vadă povestea până la capăt.

Piesa este scrisă de Alessandro Baricco (născut în 1958, la Torino), care a obţinut licenţa în filosofie cu o lucrare condusă de cunoscutul filosof Gianni Vattimo și este unul dintre cei mai importanţi scriitori italieni de azi. Traducerea din italiană şi regia piesei aparţin Andrei Negulescu.
Tot în aceeași seară, publicul constănțean va avea ocazia să îl urmărească pe Mircea Sima în spectacolul monolog „Viața-i complicată”. Pleiada de poezii din diverse zone ale țării, umorul său caracteristic și diversele momente de comedie sunt rețeta tipică de distracție pe care Mircea Sima o aplică pentru a asigura un eveniment memorabil.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului luni, 22 mai. Accesul publicului la eveniment se va face de la ora 18,oo.
Info și rezervări la telefon 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Observator de Constanta

11.05.2017

Ada Milea îl aduce pe celebrul pinguin Apolodor în clubul Doors

Duminică, 28 mai, ora 11:oo, Doors Club vă invită la spectacolul „Apolodor”, după „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum, cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Ada Milea – un concert cu personaje, o „hartă muzicală” a călătoriilor pinguinului Apolodor pe glob.
Pinguinul e solist la circ în Bucureşti, însă dorul de fraţii săi din Labrador îl face să plece în lume, în căutarea acestora. Călătoria îl duce prin locuri exotice precum Sahara, Madagascar sau Uruguay, scoţându-i în drum personaje interesante şi primejdii nebănuite. Odată ajuns în Labrador, pinguinului i se face dor de casă şi de colegii de la circ şi nu îşi doreşte decât să se întoarcă de unde a plecat.
„Apolodor e un tonic estetic, un cocteil de forță imaginativă, emoție și energie. De calitate premium. Precum Cartea cu Apolodor care l-a inspirat, spectacolul Naționalului clujean e, sub aparența jovialității ludice și a umorului suav, o modalitate de a privi atent lumea înconjurătoare, în încercarea de a o desluși cât mai bine” – Oltița Cîntec, critic de teatru.
Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se vor pune la vânzare la sediul clubului, de luni, 22 mai. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Cuget Liber

06.05.2017

"Sarmalele Reci" cântă la Constanţa, pentru copiii cu autism

Constănţenii pot participa duminică, 14 mai, ora 20:00, la un concert susţinut de cunoscuta trupă „Sarmalele Reci”, organizat în Doors Club, în cadrul campaniei „Music for Autism”. Va fi o seara de muzică cu un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor.

„Music for Autism” este un proiect început în anul 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism şi alte dizabilităţi, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziţie fruntaşă cu reuşite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori” Constanţa şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie, Asociaţia de Terapii Suportive „Hipoterapia”. Scopul Campaniei „Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Trupa „Sarmalele Reci” are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească şi este un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.

Pe parcursul carierei au beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi a mass-media. În anul 2007 „Sarmalele Reci” a primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock. Versurile lor, scrise cu artă şi forţă în limba română, sunt considerate drept cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea românească post ‘90. 

„Sarmalele Reci” este un grup recunoscut de către toţi colaboratorii săi şi recomandat drept un partener de încredere, drept un artist care înţelege necesităţile şi contextul în care este invitat să performeze. Preţul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pot achiziţiona de la sediul clubului Doors de pe strada Traian, nr. 68A Constanţa.

v v v

Componenţa actuală: Zoltán András (voce, kybds.), Emil Viciu (ch.), Gabriel Drăgan (drms.), Mircea László Horváth (kybds), Vladimir Săteanu (bas). 

Discografie: Ţara te vrea prost (1995) ; Aurolac (1996); Bucate alese (1998); Răpirea din Serai (1999); Maniac (2001), Vaca (2003), O seară la operetă (2007), Haos.ro (2012).

Festivaluri autohtone: Peninsula, B‘est Fest, Folk You etc.

Festivaluri în străinătate: Germania (1994), Ungaria (1997), Anglia (1998), Moldova (2000), Spania (2006),Germania (2012).

Citeste in continuare

Constanta NEWS

02.05.2017

Tribute to Red Hot Chili Peppers la Doors Club

Doors Club propune constănțenilor, vineri, 5 mai, o întâlnire cu trupa tribute Romanian Hot Chili Peppers.

Romanian Hot Chili Peppers, pe scurt RoHCP, este o trupă formată din 5 membri, colegi și prieteni: Cosmin, George, Bogo, Andrei si Adi.
Au început proiectul tribute de mai putin de 2 ani. Deci se poate spune că sunt încă la început, deși au avut câteva zeci de concerte în formula de tribute, diverse setting-uri: de club majoritatea, dar și de festival, concerte în aer liber sau evenimente private.

S-au înființat în 2010, sub numele de „Patru Betze”, nume sub care au avut compoziții proprii: „Oltenitza”, „Furnalul”, „Pierde Vară”, „Just A Man” sau „Music”.
In paralel, au cântat coveruri din zona funk-rock-hiphop, gen Limp Bizkit, Lenny Kravitz, Cypress Hill, Fun Lovin Criminals, Red Hot Chili Peppers.

Insă mereu au avut o afinitate pentru Red Hot Chili Peppers.

Prin 2015, au decis să înceapă proiectul tribute RHCP, iar acest proiect le “vine mănușă”, atât prin prisma lui Cosmin, solistul vocal, care parcă e reîncarnarea lui Anthony Kiedis, dar și din cauză că ceilalti sunt fani veterani RHCP, s-au „școlit” în funk, l-au trăit, învățat și transformat apoi într-un fel de profesiune de credință.

Planurile de viitor sunt foarte importante pentru ei, dorindu-și să dezvolte acest proiect de suflet cât mai mult, să promoveze cât va fi posibil muzica RHCP și, nu în ultimul rând, să dezvolte comunitatea de fani Red Hot Chili Peppers pe care au început s-o creeze anul trecut.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului de marți, 2 mai. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

Citeste in continuare

Telegraf

01.05.2017

Berti Barbera & Nicu Patoi - eveniment de referință pentru degustătorii de muzică

Doors Club vă invită duminică, 7 mai, ora 20:00, la un concert de excepție cu Berti Barbera & Nicu Patoi. Un eveniment de referință pentru degustătorii de muzică adevărată. Biletele se vor pune în vânzare la sediul clubului, în săptămâna evenimentului, marți, 2 mai. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Pasionat de muzică încă din copilărie, Berti Barbera și-a creat prima trupă încă de pe vremea liceului. S-a impus pe piața artistică din România ca actor, cântăreț, compozitor și prezentator de televiziune. A realizat numeroase interviuri televizate cu nume importante ale scenei muzicale mondiale, precum: Metallica, Yes, Steve Vai, Ian Anderson (Jethro Tull) Jim Kerr (Simple Minds), Pink, Lee Konitz, Long John Hunter, Christian Ancher Gron ș.a. A colaborat cu Timpuri Noi, Taxi, Cargo, Proconsul, Phoenix, dar și cu Mircea Tiberian, Anca Parghel, Johny Răducanu, Nightlosers. A realizat ilustrația muzicală la spectacolul „Eu dacă vreau să fluier, fluier”, în regia lui Sorin Misiriantu. Ca actor, a jucat în spectacolele de teatru: „Trei surori” de A.P.Cehov, „Îmblânzirea scorpiei” de W.Shakespeare, „Proștii sub clar de lună” de T. Mazilu, „Adunarea femeilor” de Aristofan etc. De asemeni, a avut roluri și în filme românești, cum ar fi: „Vânătoarea de lilieci”, „E pericoloso sporgersi”, „Trancers”, „Vacuums”(colaborare cu Quincy Jones si compania ”Stomp”), “Cold Mountain” cu Nicole Kidman, Jude Law, Natalie Portman, Donald Sutherland, în regia lui Anthony Minghella. O colaborare/ prietenie frumoasă și fructuoasă are Berti Barbera cu Nicu Patoi – unul dintre cei mai mari chitariști pe care îi are România, supranumit „un veritabil Santana” sau „Joe Satriani al Galațiului”. A cânta la chitară pentru Nicu Patoi este modul său de a trăi, o „filosofie a vieții”. În cei peste 30 de ani de muzică, a abordat majoritatea stilurilor muzicale, de la funk la heavy-metal, de la blues la rock progresiv, de la rock & roll la fusion jazz-rock.

A colaborat cu majoritatea artiștilor autentici din România, atât în concerte, dar mai ales în studio. Îl regăsim alături de Platonic Band, Duo Berti Barbera – Nicu Patoi, R’N’ Roll Band, dar și alături de Ștefan Bănică Jr. Cel mai important eveniment artistic din cariera sa este, după cum el însuși declară, albumul Nicu Patoi & Platonic – ”Sweet Little 6String”, album de fusion jazz-rock, compus integral de Nicu Patoi și în care se reflectă gândirea și întreaga sa experiență muzicală.

Citeste in continuare

Cuget Liber

26.04.2017

Spectacole pe scena Clubului Doors

Joi, 27 aprilie, de la ora 20, la Doors Club, este programat spectacolul „Contratimp”, în regia Luizei Martinescu. 

Comedia e înveşmântată în multe straturi, dar mai ales substraturi. Din distribuţie, fac parte Lana Moscaliuc, Marian Adochiţei, Florina Stănculeţ, Georgiana Mazilescu. 

Preţul unui bilet este de 35 de lei. 

Vineri, 28 aprilie, Doors Club îi invită pe constănţeni la un nou concert Bucovina. 

Trupa a devenit în ultimii ani una dintre cele mai iubite reprezentante ale genului rock metal din România. Faptul că a ajuns să aibă concerte sold out nu face decât să dovedească acest lucru. 

Citeste in continuare

Telegraf

19.04.2017

ALTERNOSFERA - una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ, din nou, la Constanța

Alternosfera este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan - voce, clape; Sergiu Krasnov - bas; Marin Nicoară - chitară, clape și Eugen Berdea – tobe.

Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care "duce" toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unică în momentul de față pe piața muzicală basarabeană, contextul lor de influențe variind de la anii '80 la grunge-ul Seattle-ului anilor 90. Vocea lui Marcel este bogată ca inflexiuni, având și o linie lirică dezvoltată și exersată, cât și puterea de a "urca" foarte mult. Melodicitatea lor specifică este dată și de faptul că majoritatea pieselor au "lead"-ul de pian clasic. "Alternosfera iese în față cu formula unei compoziții melodioase împănate cu distorsuri violente de chitară peste care este presarată o limbă româna tainică”, spune Bogdan Șerban, realizator Top Show Radio Guerrilla.

Vor veni în Club Doors, la Constanța, pe 21 aprilie 2017. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Locurile sunt limitate. Info, la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

20.03.2017

Concert Alternosfera, la Constanţa

La data de 21 aprilie, Alternosfera va susţine un concert la Constanţa, în Doors Club.

Show-urile explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un „etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.

Citeste in continuare

Telegraf

13.04.2017

Șuie Paparude: Michi, Dobrică & Bean, la Constanța

Șuie Paparude a fost înființată în 1992, iar în toamna anului 1993 are loc lansarea oficială a trupei, având 5 membri, printre care un basist (Mihai Dobre-Dobrică) și un clapetist (Mihai Câmpineanu-Michi), abordând un stil alternative-new-wave.

Un an mai târziu trupa rămâne doar în doi membri-Michi și Dobrică-cei doi abordând un nou stil, de data asta având un aer industrial (vezi influențele Front 242, Laibach, Frontline Assembly). În această componență trupa începe o serie de concerte împreună cu formația Timpuri Noi.

În 1995 Șuie Paparude cântă în deschiderea trupei 2 Unlimited în fața a zeci de mii de fani. Imediat după acest concert Șuie Paparude ajunge la 3 membri, prin includerea în trupă a lui DJ Vasile. În această componență trupa lansează primul album, intitulat "Șuie Paparude". La sfârșitul lui 1995 DJ Vasile părăsește grupul pentru a urma o carieră solo, iar grupul Șuie Paparude în componența de doi membri – Michi și Dobrică – lansează cel de-al doilea album: "Salvează-te". În septembrie 1998 trupa revine la formula de trei prin cooptarea lui DJ Niky4, un mai vechi colaborator și principalul DJ din clubul Studio Martin, iar în decembrie lansează maxi-single-ul "Musca". Cam în acceași perioadă, Șuie Paparude începe lucrul la cel de-al treilea album-"Urban", ce apare în primăvară anului 2000. În octombrie 2001, Șuie Paparude pleacă într-un scurt turneu în Belgia, unde susține trei concerte în Bruxelles și Gent. În anul 2001 li se propune să includă piesă "Ajutor" pe coloana sonoră a filmului hollywoodian "Inahbited".

În 2003, în trupă este cooptat Junkyard și în același an Șuie lansează single-ul "Atac la persoană" apoi urmează lansarea celui de-al cincilea album-"Scandalos"-în decembrie 2004, iar în februarie 2005 Șuie Paparude primește premiul pentru cea mai bună piesă de club – "Pentru inimi" – acordat în urmă voturilor exprimate pe site-ul concursului "Nights.ro Awards". Pe 23 iunie 2006 Șuie Paparude sunt invitați să cânte pe stadionul național în deschiderea concertului Depeche Mode, în fața a peste 40.000 de spectatori, în urma unei selecții riguroase din partea managementului trupei britanice. Și tot în vară anului 2006, Suie concertează la Festivalul rock de la Periam, în deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula-Târgu Mureș, în deschiderea lui Madox, Psure și Klaus Heavyweight Hill. În ianuarie 2008 are loc lansarea albumului cu numărul 6-"A fost odată". În vara lui 2008 participă la festivaluri open air, cântând alături de nume mari că Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland, Stereo MCs și N.O.H.A..

La începutul lui 2009, Junkyard părăsește trupa și în locul lui vine Bean (Alexe Andrei Marius). Cel mai recent album, cel de-al șaptelea-"E suflet în aparat" (2010)-e o continuare firească a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios.

Din 2010 încoace Șuie Paparude oferă sunete noi: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de emoție și substanță. Este și pentru prima data când o trupă românească de anvergură decide să își pună gratis albumul la download pe site-ul oficial. De pe acest album sunt alese trei piese pentru care se realizează trei videoclipuri: "Soundcheck", "Cea mai bună zi" și "Moartea boxelor". În toamna lui 2012 Șuie Paparude lansează videoclipul piesei "Nu te mai saturi de noi", ce prefigurează noul album al formației. În luna iunie 2013 Șuie Paparude lansează un nou videoclip-"Secretul Caracatiței".

Vineri, 14 aprilie, Doors Club te invită la concertul trupei. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele au fost puse în vânzare la sediul clubului, în săptămâna evenimentului. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Telegraf

05.04.2017

Călătorie în lumea muzicală, de la clasic la rock

Duminică, 9 aprilie, ora 20.00, Doors Club vă propune o călătorie în lumea muzicală, de la Vivaldi, Bach, Enescu, înspre Queen, Deep Purple, Led Zeppelin și mulți alții. Două instrumente, doi muzicieni și o stare de spirit comună: pasiunea pentru muzică.

Horia & Flores - When Violin Meets Guitar: rafinament și fantezie, un spectacol de referință pentru orice iubitor de muzică adevărată. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achiziționează de la sediul clubului, începând cu data de luni, 3 aprilie. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Telegraf

28.03.2017

Experimente și explorări de rock alternativ și iubire cu „Travka“, la Constanța

În rusește, „travka“ înseamnă „iarbă”. În românește, „Travka“ înseamnă una dintre puținele trupe din România care cântă exclusiv live și sună mai bine ca-n studio. Ultimul lor album, Okean în doar cinci exemplare, câte unul în cinci mari orașe din țară. De atunci, Okean a călătorit peste tot și s-a tot multiplicat. Despre muzică, despre „iarbă”, despre pițipoance și politică, dar și despre Dumnezeu, cu George Gâdei, liderul formației Travka, solistul și poetul - vă puteți întâlni cu el și întreaga trupă vineri, pe 31 martie 2017, când formația „Travka“ va susține un concert la Constanța, în Doors Club (str. Traian nr. 68A), începând cu ora 22.00.

Componența trupei este: George Gâdei (voce), Misha Gâlcă (chitară, bass), Alexei Țurcan (chitară, acordeon, keys) și Cristian Chirodea (tobe).

„Travka“ au urcat pe scena alternativă românească în 2002. Povestea formaţiei Travka începe în primăvara anului 2002 la Focşani. Întâmplarea i-a adus acolo pe George Gâdei, născut în Bârlad, absolvent al facultăţii de actorie din Iaşi, şi pe Mihail Gâlcă (alias Misha), provenit din Basarabia. Cei doi s-au hotărât să înfiinţeze o trupă rock şi i-au spus Travka (un nume în limba rusă, care literal s-ar traduce ca ,,ierbuşoară”). Curând acestora li s-au alăturat basistul Răzvan Rusu (alias Mizdan) şi bateristul Gabi Boboc, care anterior cântaseră împreună în trupa de hardcore ,,Propaganda”. A urmat la scurt timp Alexei Ţurcan, care la fel ca şi Misha venise din Basarabia, fiind încă la liceu. În prima fază şi-a asumat rolul de chitarist în Travka, dar mai târziu s-a folosit şi de cunoştinţele sale de acordeon, keyboards sau (pentru o perioadă) tobe. Până în primăvara lui 2003 formaţia a continuat să concerteze pe plan local, dar au ieşit să cucerească şi capitala în contextul unui concurs pentru trupe tinere ce se desfăşura la Club A, iar după trei zile Travka a participat la festivalul Top T Buzău. Lucrurile au început să se mişte rapid şi în toamnă băieţii s-au mutat la Bucureşti. Gabi, bateristul, nu s-a putut muta cu restul trupei, aşa că a fost găsit un înlocuitor, pe numele său Răzvan Stăcescu. La începutul lui 2005 se producea o nouă modificare de componenţă. În locul lui Răzvan Stăcescu la tobe trecea nimeni altul decât Alexei, în timp ce postul de chitarist lăsat liber de acesta îi revenea lui Alex Hossu, un instrumentist experimentat, ce mai trecuse pe la AB4, între altele. În perioada care a urmat, formaţia se împărţea între concerte şi înregistrările pentru albumul de debut.

Mult-aşteptatul album, intitulat ,,Corabia nebunilor”, avea să fie lansat în sfârşit pe 15 decembrie 2005, în clubul Lăptăria lui Enache. Cu toate că lucrurile mergeau într-o direcţie bună, pe data de 13 august 2006, membrii formaţiei au anunţat oficial, prin intermediul Internetului, că îşi încetează activitatea artistică. Alexei, Mizdan şi Cristi au continuat să fie prezenţi pe scenă cu un alt proiect al lor, Discoballs, orientat spre o cu totul alta zonă muzicală, electronica/drum & bass. La începutul lui 2010 - când orice speranţă dispăruse, cei cinci componenţi ai formulei clasice Travka – George, Misha, Alexei, Mizdan, Cristi - s-au gândit să mai facă o surpriză. Adică să se reunească. Ideea a fost foarte inspirată, concertul de revenire, desfăşurat în Silver Church, a strâns nu mai puţin de 1.500 de spectatori. A fost înregistrată şi o piesă nouă, ,,E cineva în oraşul acesta”, ajunsă pe locul 1 în Topul Radio Guerrilla, vreme de două săptămâni. Bineînţeles, că trupa a fost dornică să se reîntâlnească şi cu publicul din ţară, aşa că au urmat mai multe drumuri, pe la Iaşi, Cluj, Timişoara, Vama Veche, Buzău, Bacău, Galaţi. În toamnă, a urmat lansarea unui nou single, ,,Fetele în lună” (conform targumureseanul.ro).

Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții pe micul ecran și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, „Travka“ continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul Clubului Doors Constanța, începând de luni, 27 martie. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

20.03.2017

De Ziua Internațională a Poeziei, inspirația se răsplătește cu o cafea

Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită din 1999 la inițiativa UNESCO, ca o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale, va fi celebrată și la Constanța, marți, 21 martie, de la ora 19.00.

Unde?! Într-un spațiu mai... neconvențional, la Doors Club, unde muza poeziei va fi invocată de poetele Iulia Pană și Amelia Stănescu, alături de actrițele Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Alina Manțu și Luiza Martinescu, care și-au propus să creeze „o seară boemă, cu rimă sau fără rimă, pe texte proprii sau din lirica românească și internațională“.

Intrarea este liberă.

Mai mult, pe tot parcursul zilei de marți, Doors Club va oferi o cafea din partea casei celor care vor compune un poem. „Cea mai frumoasă poezie va fi răsplătită cu o invitație de două persoane la Concertul Mircea Vintilă de duminică, 26 martie“, spun gazdele. De asemenea, pe pagina de facebook Doors Events, vor fi postate în decursul zilei de marți, 21 martie, poeme sau citate despre poezie aparținând artiștilor din domeniul muzical, care au concertat la Doors Club.

Citeste in continuare

Telegraf

14.03.2017

Ada Milea și Bobo, absolut senzaționali, ca toți cei din „Concertul în 4“, la Constanța

Pe 19 martie, Doors Club vă invită la „Concertul în 4“ cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. Ironie și umor; voce, chitară și percuții - un spectacol senzațional, marca ADA MILEA. Și, pentru că am auzit-o pe Ada Milea vorbind mișto despre Bobo, la Radio Guerrilla…

Vrei să câștigi o INVITAȚIE de două persoane la „Concertul în 4ׅ“ cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman de DUMINICĂ, 19 martie? Intră pe www.doorsclub.ro și participă la concurs! Succes!

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Cuget Liber

06.03.2017

NO STRESS… de 8 Martie

Pentru 8 Martie, Doors Club a pregătit o noapte în care constănţenii pot dansa şi cânta alături de trupa NO STRESS. 

Proiectul NO STRESS a luat fiinţă în vara anului 2013, iar de atunci bandul este prezent pe scena muzicală a cluburilor din Bucureşti, dar şi la evenimente private. 

NO STRESS înseamnă: Eliza Manda şi Fabian Sasu (ambii voce), Vladimir Pocorschi (voce&chitară), Cristi Dumitrescu (tobe), Alexandru Burcă (keyboards), Pepino Vasile (chitară bas) şi Robert Preduţ (saxofon). 

Show-urile lor se bazează exclusiv pe interpretarea celor mai cunoscute piese naţionale şi internaţionale ale artiştilor deja cunoscuţi, repertoriul bandului fiind unul foarte vast, de la pop-rock, reggae, rock, la muzică uşoară românească, r&b sau jazz. 

Preţul biletului este 20 de lei.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

21.02.2017

Tribut Pink Floyd la Constanţa

Pe 26 februarie, de la ora 20.00, Doors Club le dă întâlnire constănţenilor cu Speak Floyd, prima trupă tribute-band Pink Floyd din România.
 
Speak Floyd a fost înfiinţată în ianuarie 2010, la Cluj, având în componenţă muzicieni cu experienţă și care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect ce s-a dovedit a fi de mare inspiraţie.
 
Prețul unui bilet este 55 de lei. 

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

19.02.2017

Concert Vunk, de Dragobete, la Constanţa

Membrii trupei Vunk vor susţine un show exploziv, de Dragobete, la Constanţa.
 
Spectacolul va avea loc pe scena din Doors Club, pe 24 februarie, începând cu ora 22.00.

Prețul unui bilet este 55 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului de mâine, 20 februarie.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

15.02.2017

Adrian Naidin și Ionuț Micu, spectacol excepţional la Constanţa

Doors Club prezintă duminică, 19 februarie, de la ora 20.00, spectacolul-concert „Tari ca piatra”, o feerie inconfundabilă a grației muzicale, realizată de Adrian Naidin și Ionuț Micu.

Prețul unui bilet este 40 de lei.   
 
Adrian Naidin este artist instrumentist, solist vocal, compozitor, un muzician complet, experimental în jazz, inspirat de clasic, plin de forță și har în folclor. S-a perfecționat cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca.  

Ionuț Micu este un muzician care fascinează cu rafale sălbatice de percuții, fie alături de legendarii Phoenix, fie în proiecte hibride. A început să cânte la vârsta de nouă ani, inițial la Școala Populară de Arte din Constanța, apoi a continuat pe cont propriu.

Citeste in continuare

Constanteanul

15.02.2017

Concert Aeon Blank la Doors Club

Joi, 16 februarie, ora 20:00, Doors Club îți dă întâlnire cu AEON BLANK.

Aeon Blank (rock alternativ cu influenţe metal, dark wave) s-a făcut remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câştigând titlul de Best Alternative Newcomer, la concursul organizat de Metalhead. Primul album, ”Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012.

Prețul unui bilet este 20 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, în săptămâna evenimentului, marți, 14 februarie, de la ora 12:00.

Info și rezervări la telefon 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

10.02.2017

Anti-Valentine’s Day cu Țapinarii & Fără Zahăr la Doors Club Constanța

Pentru seara de 12 februarie, ora 20.00, Doors Club vă pregătește, așa după cum s-a creat tradiția, un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr. 

Trupa vocal instrumentală de două voci și o chitară – Țapinarii - cântă folk alternativ fără influențe. Singura trupă care are un turneu național Anti-Valentine's Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Au 9 materiale discografice, printre care best of -ul „2010 ani de folk alternativ", apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare și „Visul Românesc", editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat în 2016.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor ce abordează mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Stilul formației se construieste parodiind mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenități, telenovele, știri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș sunt moldoveni de Dorohoi și nu-și uită nici graiul și nici atitudinea când urcă pe scenă!

Împreună - Țapinarii și Fără Zahăr - construiesc un show de muzică, umor și stand-up pe care nu trebuie să-l ratați, duminică, 12 februarie, la Doors Club.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro
 

Citeste in continuare

Constanteanul

09.02.2017

Anti-Valentine’s Day cu Țapinarii & Fără Zahăr la Doors Club

Pentru seara de 12 februarie, ora 20,00, Doors Club vă pregătește, așa după cum s-a creat tradiția, un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr! Trupa vocal instrumentală de două voci și o chitară – Țapinarii – cântă folk alternativ fără influențe. Singura trupă care are un turneu național Anti-Valentine’s Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Au 9 materiale discografice, printre care best of -ul „2010 ani de folk alternativ”, apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare și „Visul Românesc”, editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat în 2016.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor ce abordează mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Stilul formației se construieste parodiind mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenități, telenovele, știri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș sunt moldoveni de Dorohoi și nu-și uită nici graiul și nici atitudinea când urcă pe scenă!
Împreună – Țapinarii și Fără Zahăr – construiesc un show de muzică, umor și stand-up pe care nu trebuie să-l ratați! – duminică, 12 februarie, la Doors Club.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Telegraf

06.02.2017

Energie, muzică și umor cu Dan Helciug și Spitalul de Urgență, în Constanța

Dacă vreți să aveți parte de o noapte energică, în care coordonatele de bază vor fi buna dispoziție, umorul și... berea, Club Doors din Constanța vă invită să participați la unul dintre cele mai savuroase concerte pe care piața muzicală românească le poate avea: Dan Helciug și Spitalul de Urgență - vineri, 10 februarie, ora 22.00.

Spitalul de Urgență este o formație românească înființată în anul 2000, în București, când Dan Helciug, fondatorul și "motorul" trupei, l-a intâlnit pe culoarele Facultății de teatru din București pe Vali Crăciunescu. Ei s-au împrietenit și au început să cânte împreună. Apoi i-au cooptat pe Adrian Chepa, Vladimir Sergheev și Viorel Preda și au luat numele de Spitalul de Urgență.

Dan Helciug a terminat Facultatea de actorie și cântă de mai bine de 10 ani. A participat la diverse festivaluri și evenimente ca actor, cântăreț și prezentator. Cea mai mare realizare a trupei Spitalul De Urgență, după părerea memebrilor săi, a fost concertul din 2001 de pe scena Festivalului Pepsi Sziget (Ungaria), alături de nume mari din muzica internațională. Au participat la preselecția pentru Eurovision cu piesa Ea (care face parte și din albumul Spitalomania), unde au primit premiul juriului.

În anul 2000, lansează primul lor material, EP-ul „Trăiască Berea!“ cu care au lovit din plin piața muzicală și au devenit cunoscuți. Un an mai tarziu, lansează și primul album, intitulat „Să Cânte Muzica!“, in același stil care i-a consacrat. Cele două single-uri -" Bici My Mother" și "Prietenii" au cunoscut același succes ca și piesa "Trăiască Berea" și se cânta la toate petrecerile care se respectă, chiar și la câțiva ani de la lansare. Câteva luni mai târziu, formația Spitalul De Urgență lansează un nou single "Ori La Bal Ori La Spital" , ca avanpremieră a albumului „Spitalomania“.

Membrii trupei abordează un etno-rock (ar putea fi la fel de bine clasificat ca fun-pop-rock, categorie pe care au inventat-o!) cu versuri ironice, dar și comice, care prinde la marele public. Spitalul de Urgență editează acum un nou album. Materialul cuprinde fix 12 piese nou-nouțe, intitulându-se „Alcool rafinat“. Albumul cuprinde single-ul de succes "Caut un bou" și surprinde prin spontaneitate, optimism și fină ironie.

Așadar, îi puteți întâlni la Constanța, în Club Doors, pe 10 februarie. Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se achiziționează în săptămâna evenimentului, de la sediul clubului, de marți până joi, între orele 12:00- 17:00. Rezervările pentru biletele cu loc se fac din momentul în care evenimentul este lansat. Info și rezervări la tel: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Constanteanul

25.01.2017

Concert Robin and the Backstabbers la Doors Club

Robin and the Backstabbers urcă pe scena Doors Club vineri, 27 ianuarie de la ora 22:00.

Al doilea album al formației, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, a fost lansat anul trecut și a stârnit pasiuni și controverse încă de la început. Precedat de single-ul „Muzică în cântece”, al cărui videoclip îi regăsește pe membrii trupei alături de mai multe actrițe îndrăgite din teatrul și filmul românesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile ș.a.), albumul s-a aflat săptămâni la rând în topul vânzărilor de muzică din librăriile Cărturești.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010, la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Electric Castle, Peninsula, FânFest, BlajAlive s.a.).
Nu rata un concert de referință al trupei tale favorite: Robin and the Backstabbers! Vineri, 27 ianuarie, la Doors Club, în Constanța.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

Citeste in continuare

Constanteanul

23.01.2017

CARGO lansează VINYL la Doors Club

Joi, 26 ianuarie, ora 20:00, Doors Club vă invită la concertul trupei CARGO, eveniment în cadrul turneului național. Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepție – CARGO VINYL – destinat colecționarilor și fanilor exclusiviști.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyluri şi fabricat într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare înseriate.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe, cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Vino la Doors Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică!

Biletele se pun în vânzare în săptămâna evenimentului, începând de marți, 24 ianuarie, la sediul clubului.

Program vânzări bilete: marți-joi, între 12:00-17:00 și miercuri între 20:00-22:00.

Biletele au următoarele prețuri:

– cu loc: 60 de lei;

– fără loc: 40 de lei.

Info și rezervări la telefon 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Telegraf

12.01.2017

Trupa „Luna amară“ va suna dulce din nou la Constanța, aducând muzică bună

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica formației „Luna Amară“, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei, dar ducând totul la un alt nivel. Turneul de lansare „Aproape” ajunge la Constanța duminică, 15 ianuarie, în Doors Club (str. Traian nr. 68A) începând cu ora 20.00!

„Toamna trecută ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt... Dacă v-a plăcut Don't Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!”, scrie Mihnea Blidariu.

Albumul „Aproape” este disponibil la download digital pe iTunes și Google Play, la streaming pe Deezer, Zonga, Apple Music, Spotify și alte platforme, precum și în format fizic (CD) în librăriile Cărturești și în magazinele online emag.ro și getmusic.ro.

Haideți așadar la concertul de pe 15 ianuarie de la Doors Club din Constanța și fiți alături de Luna Amară la lansarea noului lor material discografic! Concertul începe de la ora 20.00, iar biletele costă 30 de lei.

Citeste in continuare

Constanteanul

07.01.2017

Concerte aniversare 11 ANI Doors Club: Vama & Zdob și Zdub

Doors Club sărbătorește 11 ANI de activitate! Vă așteptăm să aniversăm împreună Zilele Doors Club alături de VAMA (20 ianuarie) și ZDOB ȘI ZDUB (21 ianuarie).

11 ANI de activitate în care ne-am bucurat împreună de cele mai frumoase și energizante concerte la care au luat parte artiști de marcă din țară sau străinătate.

Pentru acest an, au fost alese două dintre cele mai valoroase și îndrăgite trupe:

Vineri, 20 ianuarie 2017 – Concert VAMA (ora 23:00);
Sâmbătă, 21 ianuarie 2017 – Concert ZDOB ȘI ZDUB (ora 23:00).

Prețul unui bilet pentru fiecare concert este 50 de lei. Biletele se vor achiziționa în avans, de la sediul clubului, începând cu data de 16 ianuarie. Program vânzări bilete: luni-joi, între orele 12:00-17:00 și miercuri, între 20:00-22:00.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Cuget Liber

17.12.2016

Concert Ducu Bertzi, în Club Doors

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20, în Club Doors, constănţenii sunt aşteptaţi să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă ascultând unul dintre cele mai frumoase concerte de colinde interpretate de Ducu Bertzi. 

Preţul unui bilet este 40 de lei.

Citeste in continuare

Cuget Liber

23.11.2016

Concert Alternosfera, în Club Doors

În perioada noiembrie-decembrie 2016, Alternosfera susţine un turneu de încheiere a promovării albumului „Haosoleum”, respectiv a tripticului „Epizodia”. 

În cadrul turneului, vor avea loc concerte în oraşe Bucureşti, Braşov, Iaşi, Constanţa, Cluj Napoca, Craiova, Arad, iar ultimul concert se va desfăşura la Chişinău, pe 17 decembrie, la Hala Moldova Film. 

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. 

Vineri, 25 noiembrie, la Doors Club, se anunţă o noapte pe care nu o poţi rata… Un show de calitate, pentru cea mai plăcută experienţă live.

Preţul unui bilet este 40 de lei.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

16.11.2016

Concert extraordinar AG Weinberger la Doors Club

Doors Club găzduieşte duminică, 20 noiembrie, de la ora 20.30, concertul AG Weinberger Band, un eveniment muzical pentru orice pasionat de blues şi jazz.

AG Weinberger în formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecţie.
 
Considerat de către critici „Mr. Blues al României”, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la şapte categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. 

Citeste in continuare

Cuget Liber

16.11.2016

Concert Viţa de Vie, în Club Doors

În acest week-end, Viţa de Vie revine la Constanţa şi lansează Şase (+), prima parte a albumului Şase/Şase, la Doors Club. 

„Şase/Şase este spart în două albume. Prima parte a fost lansată pe 29 octombrie, la Arenele Romane în Bucureşti, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este «planul nostru cincinal» pe un an jumătate, început pe 20 februarie, cu un concert aniversar şi susţinut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii”, declara Adrian Despot. 

Această primă parte a albumului se numeşte şase (+) şi conţine şase piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonaţi la newsletterul VdV: Luna şi noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn uşor - Join the Band şi Metaforă de toamnă şi Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H. Grafica albumului Şase/Şase este concepută de Agi (Adrian Iota) şi este una de excepţie. 

Cele şase simboluri de pe copertă, fiecare aparţinând uneia dintre piese, sunt aşezate în forma unui zar. CD-ul conţine şi alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur. 

Aşadar, vineri, 18 noiembrie, constănţenii sunt invitaţi la concertul Viţa de Vie, la Doors Club. Special guests: AMNESIA. 

Preţ bilet: 40 lei.

Citeste in continuare

Cuget Liber

12.11.2016

Concert Mike Godoroja, în Club Doors

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.30, Doors Club invită constănţenii la un spectaculos concert Mike Godoroja & Blue Spirit.

Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică, ajută pe alţii să facă muzică, sprijină muzica de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit 8 albume, a compus pentru Iris, Felicia Filip şi Blue Spirit, a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer. A realizat timp de 20 de ani emisiuni de radio şi televiziune despre muzică şi artişti. Blues-ul „elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country şi tradiţionale modele româneşti creează inconfundabilul timbru Mike Godoroja & Blue Spirit. Preţul unui bilet este 30 de lei. 

Citeste in continuare

Telegraf

10.11.2016

Super-concert Șuie Paparude, vineri, în Doors

Weekend-ul începe pe acordurile uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din România, Șuie Paparade, care va susține un concert incendiar vineri, la miezul nopții, în clubul Doors. Prețul unui bilet pentru super-petrecerea... Paparudelor care invocă buna dispoziție este de 30 de lei.

„Sunt multe motivele pentru care Şuie Paparude este unul dintre cele mai iubite outfit-uri de muzică electronică alternativă, trupa bucurându-se de o foarte bună receptare în rândul publicului larg. Muzica lor nu s-a plafonat, ci a evoluat mereu în căutarea (şi găsirea) unui vibe pozitiv şi actual. Sound-ul şi abordarea fac ca Şuie Paparude să fie soluţia perfectă pentru o seară de dans, party-ul fiindu-le parcă prima natură. Prin stilul fresh şi divers, de la break beat la new wave, electroclash şi dubstep - parcurse în cele nouă albume, numeroase videoclipuri şi mii de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani trecuţi de la crearea trupei, Michi, Dobrică, aka Haute Culture, şi Bean şi-au delectat fanii numeroşi şi variaţi fără a face compromisuri. Calitatea şi inovaţia au fost ţintele permanente ale unui proiect ce încă evoluează şi confirmă de fiecare dată”, spun gazdele.

Citeste in continuare

Replica

08.11.2016

Concert Șuie Paparude la Constanța

Constănțenii sunt așteptați la un nou concert incendiar al trupei Șuie Paparude. Evenimentul are loc pe 11 noiembrie, de la ora 24:00, în Club Doors din Constanța. Biletul costă 30 de lei.

Sunt multe motivele pentru care Şuie Paparude este una dintre cele mai iubite outfit-uri de muzică electronică alternativă, trupa bucurându-se de o foarte bună receptare în rândul publicului larg. Muzica lor nu s-a plafonat, ci a evoluat mereu în căutarea (şi găsirea) unui vibe pozitiv şi actual.

Sound-ul şi abordarea fac ca Şuie Paparude să fie soluţia perfectă pentru o seară de dans, party-ul fiindu-le parcă prima natură. Prin stilul fresh şi divers, de la break beat la new wave, electroclash şi dubstep - parcurse în cele nouă albume, numeroase videoclipuri şi mii de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani trecuţi de la crearea trupei, Michi, Dobrică aka Hauteculture şi Bean şi-au delectat fanii numeroşi şi variaţi fără a face compromisuri.

Citeste in continuare

Telegraf

04.11.2016

Trupa lui Dan Byron a aniversat 10 ani de concerte în Constanța

Dan Byron, Sergiu Mitrofan, Lazslo Demeter, Marcel Moldovan, Dan Georgescu, componenții trupei Byron, au creat o atmosferă magică vineri seara, la Club Doors, în Constanța, unde au poposit pentru a aniversa 10 ani de cântat, într-un stil specific, de cover și re-orchestrare a unor piese cunoscute și iubite, ale unor artiști români, precum și compoziții proprii. Și are această trupă un stil de a răsuci vechi și noi cântări și de a le topi într-o feerie muzicală, care duce cu gândul aproape de legendarul Peter Pan, sau aproape de suflete de copii și zâne, într-un stil caracteristic și inimitabil, unic... și rock!

Au fost în Constanța și deja au trecut... Ne-au lăsat sufletele sfâșiate și mirate că am trăit în preajma lor câteva ore, cât o decadă de viață! Spectatorii au trăit muzica, au cântat și au dansat, împreună cu sufletul și solistul trupei, cel care este cunoscut de 10 ani sub numele de Dan Byron. Este sentimentul pe care-l încercăm noi, constănțenii, de câte ori Dan Byron și trupa lui vin pe meleagurile noastre și ne fac să nu mai simțim lipsa Bucureștiului, a Capitalei, uimiți că și la noi în oraș sunt posibile întâmplări muzicale care rămân în suflet ca giuvaere rare! Pentru asta, avem să mulțumim, noi, constănțenii, Clubului Doors, care a făcut posibil acest eveniment muzical inedit, de sărbătoare a muzicii românești, chiar dacă, uneori, este cântată în... engleză, pentru a potența mai mult metaforele...

Dar, mai bine, îi dăm „cuvântul“ lui Dan Byron, și îi analizăm trăirile prin propriul scris, înregistrând cu bucurie impresiile din Constanța despre acest turneu aniversar:

10 ANI DE BYRON LA DOORS, CONSTANȚA

posted by: Dan Byron noiembrie 5, 2016 Jurnal de bord

„Știu cum e să dai ture peste ture de România. Fac asta de 10 ani cu Byron și am făcut-o și înainte. Știu cum e să faci turneu european. Am fost să colind bătrânul nostru continent acum 16 ani, cu o trupă germană de black metal. Știu cum e să ai autocar cu paturi, living, frigider, televizor și budă pt. pipi, să ai roadies, sunetist, stand de merchandise, manager de turneu și șofer, știu cum e să mergi numai pe autostradă, să te distrezi cu olandezi care bat cu berea în scenă urlând din toți rărunchii “zugabe”(bis în germană) sau să te rătăcești printr-un oraș în care n-ai mai fost niciodată și să n-ai nici bani, nici telefon. Și mai știu cum e să fii atât de naiv încât să-ți închipui că viața ta va arăta tot timpul așa și vei avea douăzeci de ani forever. Nu știu însă cum e să cânți în toată lumea. Pentru o trupă de talie mondială, Europa ar fi doar o etapă (European leg), după care ar urma o pauză de o săptămână-două, câteodată mai mult, apoi o altă etapă, să zicem cea americană (American leg). Raportând totul la perimetrul granițelor noastre, lucrurile nu sunt chiar atât de diferite. Dacă Muse pleacă de la Londra la New York face vreo șapte ore, fix cât noi de la București la Cluj. Atâta doar că folosim mijloace de locomoție diferite. Apoi se plimbă prin state, la fel cum noi ne plimbăm prin județele din Ardeal, după care își iau o pauză de o săptămână, exact ca noi, urmând să se mute într-o altă zonă – să zicem Australia, la fel cum noi ne-am muta pe litoral. Ba nu, că până în Australia ei au un drum ceva mai lung. Ce fraieri!

Constanța, mulțumită autostrăzii solare, mai are puțin și devine o suburbie a Bucureștiului. Vai ce bine e să ajungi la locul faptei în doi timpi și trei mișcări! Să nu trebuiască să înveți pe dinafară tot ce scrie pe spatele unui tir, să nu riști nici un centimetru de depășire, dar să poți să mergi ca nebunul. Mă întreb cam cât de bătrâni o să fim când o să fie gata și autostrăzile celelalte, promise de atâta vreme de umanoizii ăia care merg în coloane oficiale. Probabil destul de bătrâni încât să nu ne mai pese. E drept că dacă se întâmplă ceva pe autostradă, mai mult ca sigur nu e neglijabil. Nu vreau să comentez nimic despre accidentul de astăzi, asemenea întâmplări nu sunt comentabile. Din fericire sunt (sau cel puțin au fost până acum) rare.

Din când în când mai răsfoiesc teleleu.eu, blogul Elenei Stancu și al lui Cosmin Bumbuț în care ne este înfățișată România reală, țara aceea mega-săracă cu mentalități homofobe și rasiste din estul Europei, și îmi dau seama că suntem niște privilegiați care trăiesc într-o bulă de normalitate. Doors Club este bula în care poposim de fiecare dată când ajungem în Constanța, un loc foarte frumos, cu oameni faini, papa bun și concerte săptămânale. Aseară s-au înghesuit în fața scenei vreo 200 de curioși, inclusiv un tip în scaun cu rotile care era mai bucuros ca toți ceilalți că ne vede în sfârșit live. Show-ul nostru a fost minimal, cu proiecțiile Buzilanilor redate pe televizoarele prinse în pereți, fără cvartet, adaptat la mărimea scenei și a clubului. Astăzi la Daily Pub din Galați o să fie ceva asemănător. Eastern leg-ul se petrece în spații mici și prietenoase“.

Îi mai așteptăm și îi mai dorim la Constanța!

Citeste in continuare

Cuget Liber

04.11.2016

Concert Byron, în Club Doors

Astăzi, trupa Byron continuă turneul aniversar de 10 ani printr-un concert la Constanţa, în Club Doors. Primul concert Byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România şi a susţinut sute de concerte în toată ţara, atât în cluburi renumite de live, cât şi la cele mai mari festivaluri. 

Citeste in continuare

Telegraf

25.10.2016

Super-concert cu Rareș Totu și Dean Bowman, la Constanța

Se anunță o duminică de neuitat la clubul Doors, cu un concert de zile mari susținut de unul dintre cei mai buni chitariști din România, Rareș Totu, alături de unul dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz, Dean Bowman. Concertul „50/35”, programat în penultima zi a lui Brumărel, de la ora 20.30, este inclus în seria de recitaluri prin care Rareș Totu sărbătorește 35 de ani de carieră și 50 de ani de viață, împliniți în 2015.

Alături de cei doi, vor mai urca duminică pe scena Doors: Paul Baciu (bass), Radu Hanes (tobe), Cosmin Farcaș (synthesizer, orgă Hammond, vocal), care cântă împreună cu Rareș Totu din 2007, formând grupul Rareș Totu Blues Xperience. Cei care doresc să participe la concertul „50/35” vor plăti pe un bilet 40 de lei. Conform organizatorilor, biletele se achită în avans, la sediul clubului. „Duminică, 30 octombrie, nu ai cum să ratezi concertul de funk, blues & soul-jazz - o seară pentru gusturi rafinate...”, promit gazdele concertului.

„CHITARISTUL ANULUI”, ÎN ROMÂNIA ȘI UNGARIA

Născut la Cluj, pe 27 septembrie 1965, Rareș Totu este singurul artist român care a câştigat titlul de „Chitaristul Anului” în două ţări diferite: România (1987) şi Ungaria (1992). Chitarist, solist vocal, producător muzical, expert consultant în domeniul chitarelor electrice şi al echipamentelor de scenă și inginer de sunet, fost component sau colaborator al unor grupuri celebre, precum: Compact, Semnal M, Rodion GA sau Progresiv TM, Rareș Totu a colaborat cu artiști de renume din țară, dar și din Ungaria, Germania, Austria și Statele Unite ale Americii. De asemenea, a cântat în deschiderea mai multor trupe de renume internațional, printre care: Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals, fiind și un protagonist obișnuit al festivalelor de blues și jazz din țară și din Europa.

UN CÂNTĂREȚ DE JAZZ CU SUFLET DE ROCKER

Invitatul lui Totu, Dean Bowman, membru al grupului Screaming Headless Torsos timp de 10 ani, este considerat a fi unul dintre mai apreciați soliști americani de soul-jazz, însă poate cânta orice, spunându-se despre el că este un cântăreț de jazz cu suflet de rocker. De altfel, publicația „London Guardian” l-a catalogat ca fiind „un poet al tonalităților, cu o tehnică desăvârșită, un adevărat star”. De-a lungul carierei sale, Dean Bowman a colaborat cu nume mari ale industriei muzicale de gen, de la Don Byron, Steve Coleman, Charlie Hunter la John Paxton și Ray Charles.

Citeste in continuare

Cuget Liber

17.10.2016

Atmosferă incendiară la concertul Holograf, din Club Doors

Clubul Doors a redeschis, vineri, 14 octombrie, seria evenimentelor cu un concert extraordinar „Holograf Back in Town!”. Clubul a fost neîncăpător, fapt ce a demonstrat, încă o dată, că Holograf este una dintre cele mai apreciate şi iubite trupe de muzică rock de către constănţeni. 

Solistul trupei, Dan Bittman, a fost la înălţime, încântându-i pe fani cu melodiile lor preferate, precum „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Am rămas doar noi…”. 

Clubul Doors a fost o gazdă primitoare pentru fanii Holograf, care au cântat cu patos, împreună cu membrii trupei, fiecare melodie. Pentru membrii trupei rock, concertul de vineri seara a fost motiv dublu de bucurie, deoarece, pe lângă faptul că au fost primiţi cu căldură şi emoţie de publicul constănţean, în seara concertului, unul dintre chitariştii trupei, Iulian Vrabete, şi-a serbat ziua de naştere. Aşadar, fanii Holograf i-au urat chitaristului, în cor, „La mulţi ani!”, pe acordurile trupei lor îndrăgite. 

După spectacol, petrecerea a continuat în Club Doors, iar fanii deja vorbeau despre următorul concert Holograf, la Constanţa.

Citeste in continuare

Telegraf

17.10.2016

Subcarpații se mută, vineri, la mare

La clubul Doors, weekend-ul începe vineri, 21 octombrie, la miezul nopții, cu Subcarpați, adică „un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi”, după cum spun gazdele. „Special pentru Doors Club, Subcarpații mută Statele Unite ale Balcanilor la Constanța”, mai spun amfitrionii serii de vineri, făcând trimitere la cel mai recent album al trupei, „Statele Unite ale Balcanilor”, lansat pe 26 august 2016 în cadrul Green Sounds Festival din Parcul Herăstrău.

Biletele pentru acest concert, având prețuri de 40 de lei, se achiziționează de la sediul clubului, de luni până joi, între 12.00 și 17.00.

Subcarpați înseamnă Bean, Afo, Power PeVinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon / synth), Claudiu Rusu, alias Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), VJ Andri și alți colaboratori.

Citeste in continuare

Cuget Liber

10.10.2016

Concert Holograf, în Club Doors

Vineri, 14 octombrie, Doors Club redeschide seria evenimentelor de succes - Back in Town with HOLOGRAF! 

Primele trupe rock apărute în România au fost trupe studenteşti, iar primele festivaluri ale acestui gen au fost la rândul lor studenteşti. Şi trupa Holograf şi-a pus bazele tot în perioada studenţiei, trecând prin mai multe etape în ceea ce priveşte componenţa, dar şi influenţele muzicale. 

În anii ‘90, trupa şi-a schimbat stilul într-un rock modern. În prezent, Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conţinând câteva cântece care au ajuns hituri. Printre cele mai cunoscute cântece ale formaţiei Holograf sunt „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ţi-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Viaţa are gust” sau „Cât de departe”. Preţul unui bilet este 80 de lei.

Citeste in continuare

Telegraf

12.10.2016

Super-concert Holograf la Constanța

Clubul Doors inaugurează sezonul concertelor de toamnă vineri, 14 octombrie, de la ora 23.50, cu un concert de zile mari susținut de Holograf. Biletele pentru evenimentul susținut de Dan Bittman & Co. se achiziționează în avans, de la sediul clubului, între orele 12.00 și 17.00. Prețul unui tichet este 80 de lei.

„Primele trupe rock apărute în România au fost trupe studențești, iar primele festivaluri ale acestui gen au fost la rândul lor studențești. Și trupa Holograf și-a pus bazele tot în perioada studenției, trecând prin mai multe etape în ceea ce privește componența, dar și influențele muzicale - în anii '90 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern. În prezent, Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hituri”, spun gazdele concertului.

Citeste in continuare

Telegraf

24.08.2016

Dialog despre artă și viață cu Maia Morgenstern, în clubul Doors

Clubul Doors îi invită pe constănțeni joi, 25 august, de la ora 20.00, la un dialog despre artă, poezie și viață cu Maia Morgenstern. „Deținătoare a Premiului Academiei Europene de Film pentru Cea mai bună actriță europeană, Maia Morgenstern este invitatul special al „Seathre Fest”, ediția I”, precizează amfitrionii evenimentului cultural.

Festivalul de teatru, organizat în perioada 22-28 august, la Constanța, este inițiat de trupa Aici din Constanța (coordonator - actorul Tiberiu Roșu) și are ca scop principal promovarea artei teatrale în rândul tinerilor, dezvoltarea personală și a relațiilor de grup.

Cei 40 de participanți din Constanța, Iași, Botoșani, Câmpina și Satu Mare participă la ateliere de lucru - actorie, coregrafie, muzică, improvizație, arta animației și a teatrului de păpuși, jonglerie, sport și commedia dell'arte -, iar la finalul săptămânii vor prezenta publicului constănțean rodul muncii lor.

Citeste in continuare

Telegraf

23.08.2016

Tinerele talente se șlefuiesc, vara aceasta, la „Seathre Fest“

Sunt tineri, pasionați de teatru, muzică și dans și le place să lucreze în echipă pentru a-și descoperi potențialul și înclinațiile artistice. Este vorba despre cei 40 de participanți din Constanța, Iași, Botoșani, Câmpina și Satu Mare care sunt prezenți, în această săptămână, la prima ediție a „Seathre Fest”, un eveniment cu și pentru tineri. „Este un festival de teatru pentru tineri. Este o ediție-pilot, cu puțini participanți, bazată pe lucrul în echipă, care se va încheia cu un spectacol în ultima zi de festival”, a spus directorul „Seathre Fest”, Tiberiu Roșu.

Pe parcursul acestei săptămâni, tinerii participă la ateliere de lucru în echipă - actorie, coregrafie, muzică, improvizație, arta animației și a teatrului de păpuși, jonglerie, sport și commedia dell'arte -, iar la finalul săptămânii vor prezenta publicului constănțean rodul muncii lor.

Deschiderea oficială a festivalului a avut loc luni seară, la clubul Doors, cu prezentarea participanților și trainerilor. „Mă bucur din tot sufletul că se întâmplă lucruri frumoase. Salutăm această inițiativă și îl felicit pe Tibi Roșu, pe care îl știu din copilărie. Pe când eram mici organizam tot felul de evenimente cultural-artistice”, a spus, din partea gazdelor, poeta Amelia Stănescu.

„Sunt foarte multe ateliere axate pe mișcare, commedia dell'arte și muzică. Tinerii au ocazia să învețe foarte multe lucruri și foarte multe tehnici care sunt folosite în actorie”, a menționat Geta Răvdan, coordonatoarea atelierelor de coregrafie.

În cadrul festivalului este inclus joi, de la ora 20.00, tot la Clubul Doors, un workshop cu actrița Maia Morgenstern. Sâmbătă, de la ora 20.00, tinerii de la „Seathre Fest” sunt invitați pe scena Caruselului COOLtural, amplasată în Piațeta Casinoului din stațiunea Mamaia, iar duminică, de la aceeași oră, ei vor urca pe scena Teatrului de Stat Constanța.

„Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți aseară în Club Doors și care ne-au aplaudat la scenă deschisă. Munca noastră abia acum începe și vă așteptăm pe toți și duminica aceasta, la spectacolul de închidere, pentru a vedea rodul muncii noastre din această săptămână”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

„Seathre Fest” este organizat de Trupa Aici împreună cu Asociația cultural-artistică TeenTalent și TNL Constanța.

Citeste in continuare

Telegraf

22.08.2016

La Constanța a început „Seathre Fest”

Patruzeci de tineri din Constanța, Iași, Botoșani, Câmpina și Satu Mare participă, în această săptămână, la prima ediție a „Seathre Fest”. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc luni seară, la Clubul Doors. Pe parcursul unei săptămâni, tinerii vor participa la ateliere de lucru în echipă - actorie, coregrafie, muzică, improvizație, arta animației și a teatrului de păpuși, jonglerie, sport și commedia dell'arte - iar la finalul săptămânii vor prezenta publicului constănțean rodul muncii lor.

În cadrul festivalului este inclus joi, de la ora 20.00, tot la Clubul Doors, un workshop cu actrița Maia Morgenstern. Sâmbătă, de la ora 20.00, tinerii de la „Seathre Fest” sunt invitați pe scena Caruselului COOLtural, amplasată în Piațeta Casinoului din stațiunea Mamaia. Duminică, de la aceeași oră, ei vor urca pe scena Teatrului de Stat Constanța.

Citeste in continuare

Mesager de Constanta

25.08.2016

Dialog cu Maia Morgenstern la Doors Club

Joi, 25 august, ora 20,oo, Doors Club vă invită să luați parte la un dialog despre artă, poezie și viață cu Maia Morgenstern.

Deținătoarea Premiului Academiei Europene de Film pentru Cea mai bună actriță europeană, Maia Morgenstern este invitatul special al SEATHRE FEST – ediția I (22-28 august, Constanța).

Festivalul de teatru, inițiat de Trupa AICI din Constanța (coordonator, actorul Tiberiu Roșu) are ca scop principal promovarea artei teatrale în rândul tinerilor liceeni, dezvoltarea personală și a relațiilor de grup. O ediție pilot, așa cum anunță organizatorii, cu invitați de marcă și traineri de succes, cu elevi talentați și pregătiți pentru a câștiga un loc important pe scena teatrului de mâine.

Joi, 25 august, se anunță o seară de excepție. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

inoras.ro

24.08.2016

Dialog cu Maia Morgenstern la Doors Club

Joi, 25 august, ora 20,oo, Doors Club vă invită să luați parte la un dialog despre artă, poezie și viață cu Maia Morgenstern.

Deținătoarea Premiului Academiei Europene de Film pentru Cea mai bună actriță europeană, Maia Morgenstern este invitatul special al SEATHRE FEST – ediția I (22-28 august, Constanța).

Festivalul de teatru, inițiat de Trupa AICI din Constanța (coordonator, actorul Tiberiu Roșu) are ca scop principal promovarea artei teatrale în rândul tinerilor liceeni, dezvoltarea personală și a relațiilor de grup. O ediție pilot, așa cum anunță organizatorii, cu invitați de marcă și traineri de succes, cu elevi talentați și pregătiți pentru a câștiga un loc important pe scena teatrului de mâine.

Joi, 25 august, se anunță o seară de excepție. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Constanteanul

11.07.2016

CARGO urcă pe scena Out Of Doors Fest

Trupă de referință a muzicii rock din România, fondată la Timișoara, în 1985, de chitaristul Adrian Bărar. Primul album semnat CARGO („Povești din gară”) este lansat în anul 1992.
Cargo cunoaște succes după succes, obținând premii pentru cea mai bună trupă rock la MTV Romanian Music Awards și DISCUL DE AUR pentru vânzările albumului „Spiritus Sanctus”.
Componența trupei: Adrian Bărar (chitară), Adrian Igrișan (voce, chitară), Octavian Pilan (tobe), Florin Barbu (bass) și Ionut Carja (claviaturi).

CARGO urcă pe scena Out Of Doors Fest vineri, 5 august!
Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18.oo. Ora de începere a concertelor este 20.oo. Estimare oră de încheiere concerte: 24.oo.
Prețul de intrare la festival: prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele s-au pus în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online pe adresa: www.iabilet.ro
Informații la tel. 0763 66 16 22.

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România.

Citeste in continuare

Constanteanul

16.06.2016

Out Of Doors Fest în Clubul White-Horse Rock’n Roll Costinești

Out of Doors Fest 2016 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2016 este un eveniment al cărui public va depăși 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a 4-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești. Din 1999, White Horse transmite cultura prin muzică, exemple ce susțin această afirmație fiind sutele de concerte cu artiști consacrați: Iris, Cargo, Ada Milea, Alternosfera, Țapinarii, Fără Zahăr, Luna Amară, Vita de Vie, Trooper, nume ce au umplut până la refuz terasa White Horse și împrejurimile ei.

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 5 și 6 august 2016 și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 5 august 2016:

Cargo,
The R.O.C.K,
Dan Helciug & Spitalul de Urgență,
Mihai Mărgineanu Band

Sâmbătă, 6 august 2016:

Vița de Vie,
Bucovina,
Trooper,
ZOB,
Cred că sunt extraterestru

Intrarea la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 20,oo. Estimare oră de încheiere concerte: 24,oo.

Prețul de intrare la festival: Prepay: 30 de lei/ zi; de la 1 august: 35 de lei/ zi. Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanta (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse din Costinești și online pe adresa: doorsclub.ro

Informații la tel. 0763 66 16 22

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 5-6 august 2016, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să retrăim împreună atmosfera Costineștiului de odinioară!

Citeste in continuare

Telegraf

26.05.2016

Trupa Golan cântă, vineri noapte, în Doors

Trupa Golan revine la Constanța, vineri, pentru a susține un nou concert în clubul Doors. Alex Burcea, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo promit un concert de zile mari, după miezul nopții. „Ceea ce vi se pregătește pentru noaptea de vineri spre sâmbătă, 27 mai, în Doors Club, va fi un studio session, o construcție a unui track live cu spectatori”, spun gazdele. Pentru o noapte de neuitat, marca Golan, fanii vor plăti pe un bilet 30 de lei.

Absolvent de Conservator, Alex Burcea cântă la pian, flaut, percuţie, trompetă şi la multe alte instrumente pe care fanii au ocazia să le audă în compozițiile marca Golan. Producătorul Mihai Ristea este responsabil de multe hituri ascultate cu frenezie la posturile de radio şi TV, iar Ernesto Esneldo, muzician profesionist originar din Cuba, dă sarea şi piperul live-ului.

„Golan reprezintă un proiect inedit pentru România, ce încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuții, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic”, mai spun organizatorii concertului.

Citeste in continuare

Constanteanul

16.05.2016

Scrisori către Rita – THE SHOW la Club Doors

Joi, 19 mai, ora 20,00, Doors Club vă invită să urmăriți „Scrisori către Rita – THE SHOW”, un spectacol provocator (interzis minorilor), după romanul „Scrisori către Rita” de Ștefan Caraman. Spectacolul se desfășoară în prezența autorului. După reprezentație, urmează dialogul „liber” despre „Scrisori…” – romanul care a incitat spațiul virtual românesc și a devenit unul dintre cele mai bine vândute cărți la ora actuală…

Distribuție: Nic Labiș: Ștefan Nistor; Rita: Andreea Stafie
Regie: Cristian Bajora
Regie tehnică: Dragoș Patraulea
Bodypainting: Vania Pierșinaru
Durata: 1h 15min

Am aruncat inhibițiile și ți-am adus în față un bărbat așa cum nu ți-ai dori niciodată să întâlnești…
Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără rușine, fără perdea, un show în care îți vei regăsi cele mai ascunse fantezii și gânduri. „Scrisori către Rita – The Show” este un spectacol erotic, datorită minunatei prezențe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută grație lui Ștefan Nistor care interpretează și povestește cu sinceritate și lejeritate, câteodată filozofic și metafizic mulțumită excentricității lui Ștefan Caraman și o experiență culturală specială pentru care trebuie să-i mulțumim regizorului Cristian Bajora pentru curajul de a aduce acest roman pe scenă.

„Scrisori către Rita e povestea unei despărțiri, care ar durea dacă n-ar fi atât de hilară și care ar fi amuzantă dacă n-ar durea atât. Nic e omul gratuit, fără obligații și fără target, e antistarul, e ceea ce-și dorește cel mai mult societatea de azi să marginalizeze. Nic povestește, pentru că dacă nu o face, moare. Nic nu deranjează pe nimeni, deși lângă el nu poți sta neutru. Îți vine să-l bați, să-l strângi în brațe, să-l speli, să-l iubești. Un singur lucru nu reușești – să-l ignori. Nic e vulgar pentru că viața printre sfinții falși îl oprimă. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, deși… Nic e un mic Isus care ne spală de păcatul ipocriziei.” (Ștefan Caraman)

Joi, 19 mai, ora 20,oo. Preţul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Constanteanul

10.05.2016

Trupa Omul cu Șobolani aduce „Căprioara acerbă” la Doors Club

Vineri, 13 mai, ora 23,00, OCS prezintă „Căprioara acerbă” la Doors Club – primul single de pe cel de-al nouălea album.

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicu Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu optsprezece ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au scos opt albume, au filmat peste treizeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În prezent, OCS este formația de rock alternativ cel mai bine cotată din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu; o formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție. Piesa lor, „Cine e de vină”, a fost difuzată pe frecvențele Radio Guerrilla București, iar videoclipul a fost unul foarte apreciat pe MTV România. Mai mult, OCS au primit o nominalizare pentru această piesă, la categoria „Cea mai bună formație de rock” din cadrul premiilor MTV România, în 2006. Au avut concerte alaturi de trupe mari ale scenei rock internationale: Jack White, Marylin Manson, Skunk Anansie, Prodigy. OCS va prezenta piesa „Căprioara Acerbă”, primul single de pe cel de-al nouălea album semnat OCS, vineri, 13 mai, în clubul Doors din Constanța.

Preţul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Constanteanul

05.05.2016

Original Blues From USA cu Dean Bowman la Doors Club

Doors Club vă invită duminică, 8 mai 2016, la un extraordinar concert de BLUES!
ORIGINAL BLUES FROM USA cu invitatul special: DEAN BOWMAN – voce, alături de ROXANA STROE (chitară, voce), CORNELIU STROE (tobe), TIBI DUȚU (bass).

Dean Bowman recunoaște cu grație că punctul zero al dezvoltării sale creative îl reprezintă muzica gospel și spiritualitatea tradițională africano-americană. Școlit de mentorii săi, John Paxton și Dr. James Mumford, Bowman a studiat ulterior cu David Baker și Barry Harris. Mai târziu a studiat cu Greg Drew, Rael Wesley Grant, Craig Harris, James Weidman și Jerome Harris.
Realizările sale includ înregistrări cu Steve Bernstein, Lester Bowie (Brass Fantasy, When the Spirit Returns, The Odyssey of Funk and Popular Music), Jane Bunnett (Ritmo+Soul), Don Byron (Do the Boomerang, Existential Drea, Bug Music, Peaca Love and Soul), Uri Caine (Primal Light, Goldberg Variations), Jane Bunnett, Stanley Cowell si Dewey Redman (Spirituals and Dedications) și Elliott Sharp (Blues for next), asta doar pentru a menționa câteva dintre ele.
Dean a fost în turnee cu Kelvyn Bell, Steve Coleman, Charlie Hunter, D.D. Jackson, MeShell Ndegeocello, Scofield și Reggie Workman și mulți alții, dar și cu propriile sale trupe; a dat voce, de asemenea, și la două personaje din jocul pentru Sony Playstation “Parrappa the Rappa”.
A fost unul dintre vocaliștii din “Quebecite”, o operă compusă de D.D. Jackson, cu textul poetului laureat, de origine canadiană, George Elliot Clarke.

Duminică, 8 mai, ora 20,30, Doors Club vă oferă o seară de blues pe care, cu siguranță, nu o veți putea uita…
Preţul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe doorsclub.ro

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

07.05.2016

Dean Bowman vine la Doors Club

Doors Club îi invită pe constănţeni, mâine seară, la un extraordinar concert de blues! Vor fi prezenţi Dean Bowman, Roxana Stroe, Corneliu Stroe şi Tibi Duţu.
 
Dean Bowman recunoaște cu grație că punctul zero al dezvoltării sale creative îl reprezintă muzica gospel și spiritualitatea tradițională africano-americană. Școlit de mentorii săi, John Paxton și Dr. James Mumford, Bowman a studiat ulterior cu David Baker și Barry Harris.  
Realizările sale includ înregistrări cu Steve Bernstein, Lester Bowie (Brass Fantasy, When the Spirit Returns, The Odyssey of Funk and Popular Music), Jane Bunnett (Ritmo+Soul), Don Byron (Do the Boomerang, Existential Drea, Bug Music, Peaca Love and Soul), Uri Caine (Primal Light, Goldberg Variations), Jane Bunnett, Stanley Cowell si Dewey Redman (Spirituals and Dedications) și Elliott Sharp (Blues for next), asta doar pentru a menționa câteva dintre ele.
 
Preţul unui bilet este de 30 de lei. 

Citeste in continuare

Constanteanul

03.05.2016

Moonlight Breakfast lansează la Constanța noul album, TIME, în Club Doors

Vineri, 6 mai 2016, Moonlight Breakfast vin la Constanța cu cel de-al doilea album din carieră, Time.
Lansarea internaţională este programată pentru 21 mai, la Porgy and Bess din Viena, oraşul de rezindenţă al trupei.

TIME apare la 4 ani de la lansarea albumului de debut (Shout, 2012). Cele  12 piese ale albumului, scrise și produse de Christie şi Bazooka, combină cu aceeași grație, influenţe de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy Jazz sau Swing.
Trioul, care s-a impus rapid în peisajul muzical autohton şi internațional prin muzica lor, este compus dintr-un un grup de artişti multi-instumentişti: Bazooka (producător, tobe, clarinet, clape), Adiţă (clape, chitară, sampler) şi Christie (voce, sampler, keys).
Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a debutat în forţă, cântând în deschiderea concertului Jamiroquai, din România. Succesul răsunător pe care l-au avut în faţa a peste 35.000 de oameni, i-a propulsat rapid pe cele mai importante scene muzicale din România şi din străinătate. Au ajuns astfel să cânte alături de artişti de renume internaţional ca Hurts (pe celebra Arena din Viena), Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek şi Daddy G (Massive Atack).

Vineri, 6 mai, ora 24,00, la Doors Club vă așteaptă un show de senzație: sunet și proiecții inedite – un concept unic, marca Moonlight Breakfast.
Preţul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la 0763661622 sau pe doorsclub.ro

Citeste in continuare

Cuget Liber

06.05.2016

Moonlight Breakfast lansează, la Constanţa, noul album

Vineri, 6 mai, Moonlight Breakfast vine la Constanţa, în Club Doors, cu cel de-al doilea album din carieră, „Time”, într-un show de senzaţie: sunet şi proiecţii ine-dite - un concept unic. 

Lansarea internaţională este pro-gramată pentru 21 mai, la „Porgy and Bess” din Viena, oraşul de rezidenţă al trupei. 

„Time” apare la patru ani de la lansarea albumului de debut („Shout”, 2012). Cele 12 piese ale albumului, scrise şi produse de Christie şi Bazooka, combină cu aceeaşi graţie, influenţe de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy Jazz sau Swing. 

Trioul, care s-a impus rapid în peisajul muzical autohton şi internaţional prin muzica lor, este compus dintr-un grup de artişti multi-instumentişti: Bazooka (producător, tobe, clarinet, clape), Adiţă (clape, chitară, sampler) şi Christie (voce, sampler, keys). 

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a debutat în forţă, cântând în deschiderea concertului Jamiroquai, din România. Succesul răsunător pe care 

l-au avut în faţa a peste 35.000 de oameni i-a propulsat rapid pe cele mai importante scene muzicale din România şi din străinătate. Au ajuns astfel să cânte alături de artişti de renume internaţional ca Hurts (pe celebra Arena din Viena), Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek şi Daddy G (Massive Atack). 

Hello, My Baby şi Shout au fost în topul celor mai difuzate piese din Germania. 

Au primit premiul „Cea mai bună trupă românească” la ELLE STYLE AWARDS. 

Preţul unui bilet este 40 de lei. 

Citeste in continuare

Telegraf

22.04.2016

„Omul chitară, femeia poem”

Constănțenii sunt invitați, duminică, 24 aprilie, de la ora 20.30, în clubul Doors, să urmărească spectacolul „Omul chitară, femeia poem”, alături de: Clara Mărgineanu, Amelia Stănescu, Ovidiu Mihăilescu şi Walter Ghicolescu. Spectacolul este o reiterare a proiectului „Pariu pe prietenie”, susținut la București, în Club Mojo. Preţul unui bilet este 25 de lei.

„Suntem dintre cei care cred în artă, poezie şi normalitate. Ştim că muzica folk face un serviciu imens poeziei, de aceea, propunem un spectacol în care versul se topește în chitară, întru emoţie, sensibilitate şi iubire. Ştim, de asemenea, că public receptor există. Un public ales şi sensibil care dă un sens strădaniilor noastre. Aparţinem aceleiaşi generaţii şi aceleiaşi familii spirituale. O poetă şi un cantautor din Bucureşti, Clara Mărgineanu şi Ovidiu Mihăilescu, o poetă şi un cantautor din Constanţa, Amelia Stănescu şi Walter Ghicolescu rostesc despre prietenie şi valori comune, într-un spectacol făcut din dragoste, pentru dragoste”, spune Clara Mărgineanu.

„Femeia Poem” este un disc cu recitări şi cântece pe versurile poetei Clara Mărgineanu. Reuneşte piese compuse şi interpretate de-a lungul ultimilor 20 de ani de către: Tatiana Stepa, Gheorghe Gheorghiu, Maria Gheorghiu, Vasile Mardare, Walter Ghicolescu şi Ovidiu Mihăilescu.

Citeste in continuare

Constanteanul

19.04.2016

„Hard core moldovenesc” cu Zdob și Zdub la Doors Club

Chitare grele și trilul fluierului, vin sec și ritmuri sălbatice. Rădăcinile tradiționale în ipostaze actuale. Aceștia sunt ZDUBII. In 20 de ani ai existenței lor, lăutarii-rockeri ZDOB si ZDUB au scos 10 albume, peste 20 de clipuri și au dat mii de concerte în mai toate țările europene. Zdubii au reușit într-un mod original să combine chitarele grele cu melodicitatea și ritmurile folclorului românesc. Cu același succes „Zdob și Zdub” s-au integrat armonios în primii ani ai carierei lor pe aceeași scenă cu Red Hot Chili Peppers, Rollins Band, Biohazard și Emir Kusturica&No Smoking Orchestra, Taraf de Haidouks și Orchestra Simfonică din Chișinău.
Vineri, 22 aprilie, ora 24,oo. Prețul unui bilet este 50 de lei. Info și rezervări la telefon 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Radio Romania Constanta

19.04.2016

POVEȘTI DESPRE TINE – un spectacol nonconformist

PENTRU PRIMA OARĂ la Constanța: POVEȘTI DESPRE TINE – un spectacol nonconformist, interactiv și incitant…
După volumul „92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman.
Regia: Cristian Bajora
Distribuție: Gratiela Popa, Diana Dumbrava, Dana Roman, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole și Lavinia Dan.
Joi, 21 aprilie, ora 20,oo la DOORS CLUB.
Prețul unui bilet este 30 de lei.

Citeste in continuare

Constanteanul

18.04.2016

POVEȘTI DESPRE TINE, premieră pe scena clubului Doors

Pe scena vieții tale vor intra opt actori care jonglează cu personajele colorate pentru a-și îndeplini menirea: uneori un simplu paznic sau un artist neînțeles, alteori o prostituată sau poate o prezentatoare de la TV, îți vor deschide pe rând ochii și-ți vor aduce mai aproape revelația.
Un spectacol care se derulează precum un vis și face treceri bruște între decoruri și oameni cu rol de guru, pe care îi întâlnești ca să-ți schimbe viața. „Povești despre tine” este despre întâmplările aparent banale, evenimentele mărunte din viața oricăruia dintre noi, care se transformă în lecții și oferă constant întrebări și răspunsuri.

POVEȘTI DESPRE TINE, spectacol bazat pe volumul „92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman.
Distribuție: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Dana Roman, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Lavinia Dan.
Regia: Cristian Bajora.
Regia tehnică: Dragoș Patraulea
Durata: 1h 10 min

Joi, 21 aprilie, ora 20,oo. (Publicul este așteptat începând cu ora 19,oo.). Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la telefon 076661622 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Info sud-est

11.04.2016

Trupa BYRON lansează la Doors Club cel mai nou album: ETERNAL RETURN

Vineri, 15 aprilie, ora 21,oo, trupa BYRON lansează la Doors Club noul album „Eternal return”.

BYRON cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și iarna trecută au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution vara trecută la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

Preţul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Constanteanul

11.04.2016

BYRON lansează la Doors Club cel mai nou album: ETERNAL RETURN

Vineri, 15 aprilie, ora 21,oo, trupa BYRON lansează la Doors Club noul album „Eternal return”.

BYRON cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și iarna trecută au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution vara trecută la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

Preţul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

08.04.2016

Membrii formaţiei Şuie Paparude îşi dau întâlnire cu fanii constănţeni

În această seară, de la ora 23.00, constănţenii se pot întâlni cu membrii formaţiei Şuie Paparude.  

Înfiinţată în anul 1992, Şuie Paparude a acumulat un palmares de succes. A cântat în deschiderea trupei 2 Unlimited în faţa a zeci de mii de fani (în 1995), a susţinut un turneu în Belgia (2001), a fost invitată să cânte pe stadionul naţional în deschiderea concertului Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori (2006). 

Michi, Dobrică & Bean, cei trei băieţi de la Şuie Paparude, vă aşteaptă diseară la un concert de senzaţie, la care fanii vor putea asculta single-urile binecunoscute, dar şi piese noi. 

Citeste in continuare

Constanteanul

05.04.2016

Concert Şuie Paparude pe scena clubului Doors

Înfiinţată în 1992, trupa Şuie Paparude a acumulat un palmares de succes. A cântat în deschiderea trupei 2 Unlimited în faţa a zeci de mii de fani (în 1995); a susţinut un turneu în Belgia (2001); a fost invitată să cânte pe stadionul naţional în deschiderea concertului Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori (2006); în februarie 2005, Şuie Paparude a primit premiul pentru cea mai bună piesă de club – „Pentru inimi” – acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul concursului „Nights.ro Awards”.
Discografia lor conţine deja 8 albume.

Michi, Dobrică & Bean, cei trei băieţi de la Şuie Paparude, vă aşteaptă vineri, 8 aprilie, cu un concert de senzaţie, la care fanii vor putea asculta single-urile binecunoscute, dar şi piese noi.

Preţul unui bilet este de 35 de lei. Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Constanteanul

28.03.2016

When Violin Meets Guitar recital Horia & Flores pe scena clubului Doors

Doors Club vă așteaptă la un recital senzațional, în care vioara și chitara vă vor propune un periplu muzical de excepție, o originală călătorie prin istoria muzicii: de la Vivaldi, Bach sau Enescu înspre Deep Purple, Led Zeppelin sau Pink Floyd.

Duminică, 3 aprilie, ora 20,30: Cristi Horia și Emilian Florentin Gheorghe – o fericită întâlnire dintre două instrumente/ doi muzicieni și o stare de spirit comună: pasiunea pentru muzică.

Preţul unui bilet este de 25 de lei. Info și rezervări la 0763 66 16 22.

Citeste in continuare

Constanteanul

21.03.2016

Folk metal moldovenesc cu trupa BUCOVINA la Doors Club

Doors Club vă invită vineri, 25 martie, ora 21,oo, la concertul trupei ieșene BUCOVINA. Trupă de mare succes atât în România, cât și în străinătate, BUCOVINA s-a impus cu detașare pe piața muzicală, adunând mii și mii de fani. La Doors Club, vineri, 25 martie, Bucovina lansează noul album „Nestrămutat”.

În deschidere, aveți prilejul să ascultați „Dinfier” – o trupă de seniori ai rockului constănțean: Cosmin se ocupă de tobe, peste care Tibi așează fundamentul cu al său bass experimentat prin nenumărate proiecte și stiluri muzicale, iar Bogdan (Broghdan cum se recomandă el pe Facebook) se ocupă de chitară, de prezentarea versurilor și alte onomatopee aruncate către public cu poftă. Recent, trio-ului i s-a alăturat Corneliu care va fi responsabil de îngroșarea metalului cu o a doua chitară. Trupa a luat ființă la începutul acestui an, însă deja și-au făcut apariția live.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la telefon 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

14.03.2016

Concert aniversar Vița de Vie, pe scena clubului Doors

Vineri seară, Doors Club îi invită pe constănţeni la concertul aniversar 20 de ani Vița de Vie. Două decenii în care pasiunea pentru muzică a băieților din trupă a reușit să mențină Vița de Vie în topul preferințelor fanilor din țară și străinătate.
 
Având opt materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în cei 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. În 2014, formaţia a sărbatorit alături de fani împlinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vândut album – “Fenomental" - printr-un turneu național ce s-a încheiat în octombrie cu un concert de proporții susținut la Arenele Romane, la care au participat peste 3.000 de oameni.

Biletele de la concertul de vineri din Doors se găsesc la preţul de 30 de lei. 

Citeste in continuare

Telegraf

06.03.2016

Invitație la teatru: „6 din 49“

Constănțenii sunt invitați în clubul Doors, joi, de la ora 20.00, pentru a urmări „6 din 49”, de Spiro Gyorgy, spectacolul de debut al regizorului Alexandru Maftei, cunoscut pentru producțiile cinematografice „Domnișoara Cristina” și „Bună, ce faci?”. În rolurile principale, publicul îi va vedea pe Dana Voicu şi Liviu Cheloiu.

„Pentru mine, fiecare proiect este un nou început. Eu încerc să nu mă repet în ceea ce fac. Cu fiecare proiect pe care îl încep, încerc să merg pe un alt drum, să explorez alte zone, să surprind publicul cu altfel de rezolvări, să nu mă blochez într-un stil sau o manieră”, spune Alexandru Maftei.

Biletele pentru acest spectacol s-au pus în vânzare la prețul de 30 de lei. În 2014, spectacolul a fost invitat la Festivalul Național de Teatru.

La Constanța, piesa lui Spiro Gyorgy a fost montată la sfârșitul anului trecut de Bogdan Caragea, care joacă și rolul soțului, având-o ca parteneră de scenă pe Mirela Pană.

Citeste in continuare

e-Reporter

15.02.2016

Tribute Bon Jovi Cu Trupa New Jersey La Doors Club

Cea mai populară trupă tribute Bon Jovi din lume, ajunge sâmbătă, 20 februarie, ora 21.00, în clubul Doors din Constanța.

Vino să cântăm împreună „Bed Of Roses”, „Living On A Prayer”, „Keep The Faith”, „Blaze Of Glory”, „Runaway”, „It’s My Life”, „Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!

Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi. Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Sâmbătă, 20 februarie, ora 21,oo.

Prețul unui bilet este: 30 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

Citeste in continuare

101stiri.ro

16.02.2016

Tribute Bon Jovi cu trupa New Jersey, la Doors Club

Clubul Doors le propune constănțenilor, pentru acest weekend, un concert special, susținut de cea mai populară trupă tribute Bon Jovi din lume. Este vorba despre grupul New Jersey, care va face show pe scena clubului constănțean sâmbătă, 20 februarie, de la ora 21.00.

Toți care au au ascultat și încă mai ascultă cu plăcere hiturile trupei Bon Jovi vor putea auzi live, în interpretarea celor de la New Jersey, piese celebre precum: „Bed of Roses”, „Living On A Prayer”, „Keep The Faith”, „Blaze Of Glory”, „Runaway”, „It’s My Life” sau „Always”.

Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi. Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Biletele la concert costă 30 de lei, iar pentru informații și rezervări, puteți suna la numărul de telefon: 0763.66.16.22.

Citeste in continuare

Telegraf

07.02.2016

Magie cu violoncel, tobe, Anton Pann și... Paparude

Tobe, un violoncel și două chitare. Împreună, pe aceeași scenă, mânuite cu pricepere, dar mai ales cu sufletul, creează magie. Și, într-adevăr, a fost seară magică, de neuitat, duminică seară, în club Doors. Violoncelistul Adrian Naidin, constănțeanul Ionuț Micu, la tobe și invitații lor, Mircea Muntenița, la chitară bass și Andrei Bălașa, la chitară solo au transpus publicul într-o atmosferă de vis, în care folclorul românesc de pe vremea lui Anton Pann a fuzionat perfect cu jazz-ul și rock-ul, într-un concert unic, cu mesaj puternic.

„Bună seara, bine v-am găsit! Vă mulțumesc că ați venit să ne ascultați. Noi, eu și Ionuț Micu, acest muzician care cântă pe tobe, am început acest proiect, pe care vi-l prezentăm, în acest seară”, a spus, în deschiderea concertului, violoncelistul Adrian Naidin. Apoi, magia a început. Violoncelul lui Adrian Naidin și vocea sa, când șoptită, când domolită, cu inflexiuni de jazz, când dezlănțuită pe ritmuri rock și tobele lui Ionuț Micu, cărora li s-au alăturat, în anumite momente chitarele celor doi invitați, Mircea Muntenița și Andrei Bălașa, au transpus publicul într-o atmosferă greu de uitat și de redat în cuvinte.

Au răsunat în clubul Doors, cântece noi și cântece vechi, prelucrări după Anton Pann sau din repertoriul Mariei Tănase, dar și alte „cântice” bătrânești, doine și balade, precum: „Of, ce dor, ce chin, ce jale”, „Pe deal pe la Cornățel”, „Până când nu te iubeam”, „Mugur, mugurel” sau „Lume, lume, soro lume” .

„SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ SPUNEM „NU!”, DEOARECE NE PIERDEM ȚARA, NE PIERDEM VALORILE, NE PIERDEM ISTORIA” „Va veni un moment în care nu o să mai putem rezista. Nu putem să mai stăm fără să facem nimic, să ne uităm la televizor. Noi trebuie să facem ceva, nu neapărat prin atitudine violentă. Dar trebuie să învățăm să spunem „Nu!”, deoarece consider că ne pierdem țara, ne pierdem valorile, ne pierdem istoria, ne pierdem și resursele. De aceea vreau să facem ceva. Acesta este mesajul din această seară”, a mai spus Adrian Naidin.

Seara s-a încheiat optimism cu invocarea unui bis și a... Paparudelor.

„PROPUN O REZISTENȚĂ SPIRITUALĂ” La finalul concertului, Adrian Naidin a declarat pentru cotidianul „Telegraf”: „La Constanța, mă simt ca la mine acasă. Orașul este un oraș superb în care lumea apreciază muzica de calitate foarte bună și diversă. Cum să nu fie o plăcere să revin în acest oraș în care am avut succese? În această seară, am venit cu un proiect nou, cu o ideea nouă. Este vorba despre acest stil de muzică plin de forță și plin de energie, care povestește despre noi, românii, pentru că este impregnat de un ... parfum românesc. Am gândit tot programul din această seară pentru a transmite acest tip de mesaj. Este un mesaj de speranță, este o invitație la a lupta. Propun o rezistență spirituală asupra lucrurilor care se întâmplă în România și în lume, în general. Trebuie să încercăm, să luptăm împotriva fărădelegilor, furturilor. Să nu pierdem speranța. Acesta este mesajul pe care îl aducem noi, pe scenă”. Referitor la „povestea” proiectului, Adrian Naidin a precizat: „Am început acest proiect cu Ionuț Micu, John, cum este numele lui de scenă. L-am gândit inițial pentru două instrumente - tobe și violoncel - și voce. Am dat multe concerte împreună până am structurat piesele - și ale noaste și cele pe care le-am prelucrat. Eu și John Micu am făcut amândoi parte din formația Phoenix. Mi-a plăcut foarte mult sunetul pe care îl are el, felul de a bate pe tobe, sunetul pe care el îl are și pe care nu îl înveți la nicio școală sau facultate de muzică. Sunetul îl ai sau nu îl ai. John Micu are un sunet aparte pe tobe. El de fapt nici nu bate, el cântă pe tobe. Am construit proiectul în jurul tobei și în jurul acelor ritmuri incredibile. Am început așa, cu doi oameni și am ajuns la patru. S-a alăturat și Andrei Bălașa – chitară solo și Mircea Muntenița, care a și participat la înregistrările CD-ului pe care o să-l lansăm. Nu ne-am gândit încă la un nume, dar probabil se va numi Tari ca Piatra”.

Citeste in continuare

Cuget Liber

06.02.2016

Concert Adrian Naidin, în Club Doors

Duminică, 7 februarie, de la ora 20.30, Doors Club invită constănţenii la un inedit concert marca Adrian Naidin. Un proiect muzical ce are în centru senzaţionalele ritmuri de tobe ale lui Ionuţ Micu.

Celor doi artişti li se alătură invitaţii: Mircea Munteniţa (chitară bass) şi Andrei Bălaşa (chitară solo).

O revelaţie a ultimilor ani, atât pentru public, cât şi pentru critică, pe Adrian Naidin constănţenii l-au remarcat în spectacolul „Caramitru-Mălaele, câte-n lună şi în stele”, el fiind moderatorul duelului în versuri al celor două forţe ale teatrului românesc. Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman” (un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf), Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaş şi decisiv în formarea lui ca violoncelist şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. 

A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 şi 2003 a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti pentru muzica de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti.

Preţul unui bilet este 40 lei. 

Citeste in continuare

101stiri.ro

02.02.2016

Adrian Naidin & Ionuț Micu, în concert la clubul Doors

Clubul Doors îi invită pe constănțeni duminică, 7 februarie, de la ora 20.30, la un inedit concert marca Adrian Naidin. Este un proiect muzical care are în centru senzaționalele ritmuri de tobe ale lui Ionuț Micu. Celor doi artiști li se alătură invitații: Mircea Muntenița (chitară bass) și Andrei Bălașa (chitară solo).

Biletele au prețul de 40 de lei, iar pentru rezervări și alte informații, organizatorii vă pun la dispoziție numărul de telefon: 0763.66.16.22.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol decisiv în formarea lui ca violoncelist, precum și Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzică de Cameră. S-a perfecționat, ulterior, cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky.

A debutat în 1998, ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003, a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

Concerte și premii De-a lungul timpului, a susținut numeroase concerte, atât pe scenele din România, cât și din străinătate. A fost distins cu numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de muzică, dintre care două premii III la „Olimpiada Națională de Muzică” (1987 și 1990), premiul II la „Concursul Național de Interpretare Muzicală” și Premiul II pentru Muzică de Cameră, la „Concursul Internațional de la Reichenau”, Austria (1997).

Iată ce spune artistul Adrian Naidin: „Muzica este o aspirație către mântuire, o cerere de iertare a omului față de Dumnezeu și față de copacul tăiat pentru a fi transformat in instrument muzical. Nu există muzică fără iubire și nu există iubire fără iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artiștii, suntem niște intermediari între teluric și celest”. 

Citeste in continuare

Telegraf

25.01.2016

Harry Tavitian, primit acasă cu... ușile larg deschise

În urmă cu zece ani, Harry Tavitian inaugura clubul constănțean Doors cu un concert. La zece ani de la acea cântare de bun augur, jazzman-ul de la Marea Neagră s-a reîntors acasă, duminică seară, pentru a cânta din nou în Doors. A fost foarte bine primit, iar constănțenii, care au umplut localul pentru a-l asculta, l-au întâmpinat cu ropote de aplauze. Harry Tavitian nu a venit singur „acasă”, la Constanța, ci cu bunul său prieten Cserey Csaba din Satu Mare, unul dintre cei mai buni percuționiști de jazz din România. În deschidere a cântat fiica artistului, Aida Tavitian, acompaniată la pian de Florian Stoica.

O SEARĂ DE TAINĂ, GÂNDIND LA UN MIRACOL După aceea, pe scenă și-au făcut apariția, în aplauzele publicului, Harry Tavitian și Cserey Csaba, pentru a prezenta „Nașterea”, o colecție de colinde arhaice românești, unele din ele din colecţia Béla Bartók, de tradiţie bizantină sau armeneşti și negro-spirituals afro-americane. „Este o suită de colinde la care eu am început să lucrez acum vreo 25 de ani. Această suită a cunoscut, în cursul acestor ani, mai multe forme. În seara aceasta veți asculta forma actuală în care ea se prezintă, pentru că este, în continuare, în transfomare. Am scos și un compact disc cu această suită. Dar ceea ce vă vom cânta în seara aceasta (n.r. - duminică) este ceva diferit față de forma în care se afla la acea vreme”, a spus Harry Tavitian.

„Indiferent ce colinde am folosit în componența suitei, am fost preocupat de un singur lucru, de o idee călăuzitoare: am vrut să surprind, cu mijloacele noastre, miracolul Nașterii Mântuitorului. Este o mare taină, împreună cu altele câteva pe care mă chinuiesc să le pătrund, deși nu știu dacă voi reuși vreodată”, a mărturisit Harry Tavitian.

După această introducere, a început „împreună lucrarea”, așa cum îi place pianistului să-i spună acelei comunicări speciale care se instaurează între artiștii de pe scenă și publicul din jur. Mai bine de o oră și jumătate, dialogul celor doi muzicieni - viu, antrenant și mereu surprinzător - a captivat atenția numeroșilor constănțeni vrăjiți de armonii jazzistice.

TREI ZILE DE SĂRBĂTOARE Recitalul susținut de Harry Tavitian pe 24 ianuarie a încheiat seria concertelor aniversare organizate de clubul Doors la împlinirea a zece ani de existență. Startul manifestărilor festive a fost dat pe 22 ianuarie, de trupa Supcarpați, continuând pe 23 ianuarie cu un concert exploziv susținut de Dan Helciug și Spitalul de Urgență.

Citeste in continuare

e-Reporter

18.01.2016

Doors Club Aniversează 10 Ani Prin Concerte Aniversare

În weekendul 22-24 ianuarie, Doors Club aniversează 10 ani de existență. Un deceniu în care arta, sub diversele ei forme de manifestare (muzică, poezie, teatru, dans, pictură sau fotografie), și-a unit forțele demonstrând că prietenia e cel mai nobil sentiment care ne leagă peste timp și spațiu.
10 ani în care, alături de publicul fidel, Doors Club a devenit mai puternic și mai încrezător în propriile forțe.
Doors Club este cel mai atractiv și efervescent spațiu de evenimente din Constanța și unul dintre cele mai elegante și cunoscute cluburi din țară. Au urcat pe scena clubului Doors cele mai mari nume ale muzicii autohtone, dar și artiști internaționali: Mr. Big, Iyeoka, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Cargo, Vama, Șuie Paparude, Vița de Vie și mulți, mulți alții, adunând, până în prezent, zeci de mii de fani care apreciază muzica live și calitatea spectacolelor.
Succesul nu ține de modă, nu ține de vârstă, ci crede, generos, în lucrurile frumoase și performante pe care le concepem împreună și care rămân vii în amintire. Mulțumim, cu această ocazie, fanilor și tuturor colaboratorilor noștri, pe care îi invităm să aniversăm 10 ani Doors Club în weekend-ul 22-24 ianuarie. Un sfârșit de săptămână în care aveți ocazia să participați la trei concerte de forță: Subcarpați (vineri, 22 ian.), Dan Helciug & Spitalul de Urgență (sâmbătă, 23 ian.) și Harry Tavitian & Cserey Csaba (duminică, 24 ian.).

Citeste in continuare

Cuget Liber

16.01.2016

Dan Helciug şi Spitalul de Urgenţă fac atmosferă la Clubul Doors

Se anunţă un week-end nebun, la Constanţa. Şi ce tratament poate fi mai bun decât o terapie prin muzică. 

Aşadar, sâmbătă, 23 ianuarie, începând cu ora 21.00, Dan Helciug redeschide Spitalul de Urgenţă, la Doors Club. Cu o vechime de 15 ani pe piaţa muzicală din România, formula actuală a trupei Spitalul de Urgenţă este: Dan Helciug (voce, chitară), Lavinia Sateanu (vioară), Emil Chican (chitară), Marcel Logofătu (bass), Claudiu Purcărin (tobe) şi Cătălin Dalvarea (percuţii). 

„Spitalul de Urgenţă este un vis pe care l-am avut înainte de a intra în trupa Parlament. Ideea pentru un astfel de concept mi-a venit după ce l-am descoperit pe Kusturica, în 1995 (marea mea influenţă). Într-o lume care se consideră şi se vrea serioasă, educată, bine intenţionată, m-am trezit că, de fapt, societatea noastră este profund ipocrită, plină de contraziceri. Şi atunci, satira mi s-a părut o gură de aer proaspăt în mijlocul atâtor «aere» şi curenţi înşelători. Influenţat de Ilf şi Petrov, Caragiale, Tudor Muşatescu, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, am început să scriu. Din punct de vedere muzical, am încercat, chiar dacă practic satira, să fiu cât mai legat de muzica pământului”, susţine Dan Helciug. 

Preţul unui bilet este 30 de lei. 

Citeste in continuare

Replica

07.01.2016

„Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov - Teatrul de Artă București, pe scena clubului Doors

În distribuția spectacolului „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț, se numără Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente. Piesa are un ritm alert și un decor minimalist. Fâsticeala și nehotărârea lui Ivan Vasilievici Lomov care vine la vecinul său, Stepanovici Ciubukov, să o pețească pe fiica acestuia, Natalia Stepanovna, gâlceava iscată, pe nepusă masă, între fată și pețitor și căreia i se alătură, dintr-o dată, și tatăl fetei, accidentul lui Ivan Vasilievici, spaima Nataliei și a lui Ciubukov, împăcarea și finalul fericit se succed în secvențe rapide, care mențin tensiunea și alimentează comicul.

Regizorul Victor Olăhuț este inițiatorul caravanei „Cultură-n șură”, un proiect ce și-a propus să reintroducă pe harta culturală a țării locuitorii de la sate. În cadrul aceluiași proiect, Olăhuț a mai pus în scenă spectacolul Fisura, de Flavius Lucăcel, care acum se joacă la București. Florentina Năstase (Natalia Stepanovna) a absolvit, în anul 2008, Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, iar în prezent este actriță la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, unde a interpretat roluri în nu mai puțin de 12 spectacole.George Constantinescu (Ivan Vasilievici Lomov) este fondatorul Teatrului de Artă București, pe scena căruia joacă în șase spectacole. George Constantinescu este protagonistul one-man-show-ului maraton Pam-Pam, de 25 de ore, un monolog realizat după pamfletele lui Constantin Tănase. Anul acesta, George Constantinescu a primit Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul Gleb din spectacolul Dureri fantomă, la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe.

Valentin Terente (Stepanovici Ciubukov) este actor la teatrul Maria Filoti din Brăila și are la activ peste 37 de roluri din dramaturgia clasică dar și contemporană.

Teatrul de Artă București (TAB) este o companie de teatru, un proiect independent care a luat naștere în aprilie 2010, din iniţiativa unui tânăr actor. În ultimii doi ani, spectacole ale Teatrului de Artă București au fost premiate la Festivalul Undercloud 2014 (Tudor Aaron Istodor – Premiul pentru interpretare masculină în spectacolul Voyeur) și la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe 2015 (George Constantinescu – Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul Gleb, în spectacolul Dureri fantomă). Teatrul de Artă București a găzduit o parte din spectacolele Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe precum și Show-case „Best of Gala Hop”, gala tinerilor actori independenți, iar în luna noiembrie a găzduit trei spectacole în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent. Joi, 14 ianuarie, ora 20,oo, Teatrul de Artă București urcă pe scena clubului Doors. Prețul unui bilet este 30 de lei.

Citeste in continuare

101stiri.ro

07.01.2016

„Cerere în căsătorie” pe... scena clubului Doors

Publicul amator de teatru în spații neconvenționale va putea asista la o... inedită „Cerere în căsătorie”, moment romantic, dar și comic deopotrivă, care se va petrece pe scena clubului constănțean Doors. Nu este vorba, desigur, despre o „cerere” reală, ci de un spectacol savuros, având la bază un text de A.P. Cehov și care va face deliciul constănțenilor. Evenimentul este programat la clubul Doors pe data de 14 ianuarie, de la ora 20.00, iar protagoniști vor fi actori ai Teatrului de Artă București.

Prețul tichetelor Biletele au prețul de 30 de lei, iar pentru mai multe informații și rezervări, cei interesați se pot adresa la numărul de telefon pus la dispoziție de organizatori: 0763.66.16.22.

Spectacolul „Cerere în căsătorie”, în regia lui Victor Olăhuț, îi are în distribuție pe: Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente.

Montare alertă, comic de situație și de limbaj Montare inedită, într-un ritm alert și cu decor minimalist, piesa „Cerere în căsătorie” aduce în prim-plan, spre încântarea publicului, fâstâceala și nehotărârea lui Ivan Vasilievici Lomov, care vine la vecinul său, Stepanovici Ciubukov, să o pețească pe fiica acestuia, Natalia Stepanovna. Gâlceava este iscată, pe nepusă masă, între fată și pețitor și căreia i se alătură, dintr-o dată, și tatăl fetei. Accidentul lui Ivan Vasilievici, spaima Nataliei și a lui Ciubukov, împăcarea și finalul fericit sunt doar câteva din secvențele spectacolului, care se succed cu rapiditate, ținând privitorii în tensiune. Comicul de situație, dar și de limbaj face din „Cererea în căsătorie” cehoviană un spectacol de excepție, cu momente care stau sub semnul tensiunii și al umorului.

Regizorul Victor Olăhuț este inițiatorul caravanei „Cultură-n șură”, un proiect ce și-a propus să reintroducă pe harta culturală a țării locuitorii de la sate. 

Cine sunt protagoniștii spectacolului? Florentina Năstase (Natalia Stepanovna) este absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune a Universității „Babeș Bolya”i din Cluj-Napoca, din 2008, iar în prezent, este actriță la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești.

George Constantinescu (Ivan Vasilievici Lomov) este fondatorul Teatrului de Artă București, pe scena căruia joacă în șase spectacole. George Constantinescu este protagonistul one-man-show-ului maraton „Pam-Pam”, de 25 de ore, un monolog realizat după pamfletele lui Constantin Tănase. În 2015, George Constantinescu a primit Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul Gleb din spectacolul „Dureri fantomă”, la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe.
Valentin Terente (Stepanovici Ciubukov) este actor la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila și are la activ peste 37 de roluri din dramaturgia clasică dar și contemporană.

Teatrul de Artă București (TAB) este o companie de teatru, un proiect independent și curajos, născut în aprilie 2010, din iniţiativa unui tânăr actor, alături de alți artiști talentaţi, cu susținerea unor nume consacrate ale scenei românești. TAB a găzduit o parte din spectacolele Maratonului Teatrului Independent - Bucharest Fringe, precum și Show-case „Best of Gala Hop”, gala tinerilor actori independenți. În luna noiembrie, a găzduit trei spectacole în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent.
 

Citeste in continuare

Telegraf

06.12.2015

Seară aniversară Jim Morrison

Seara de marți va fi una deosebită în clubul Doors, care îl rememorează pe unul dintre marii artiști ai legendarei trupe The Doors, Jim Morrison. Începând cu ora 19.00, fanii acestui grup și nu numai sunt invitați la un eveniment complex în amintirea marelui poet și muzician american.

MUZICĂ, FILM ȘI DEZBATERE În club se va asculta muzică din repertoriul trupei The Doors și va rula rula un documentar despre viața și activitatea lui Jim Morrison. După film va fi organizat și un dialog interactiv despre munca artistică a lui Morrison, iar în deschiderea acestei dezbateri amicale va vorbi realizatorul de emisiuni rock Nicu Beșteliu. În cadrul serii vor rula clipuri, poze și citate aparținând artistului, se vor citi și câteva din poeme sale, iar organizatorii au pregătit și un meniu american cu această ocazie, cu whisky și burgeri. Intrarea la acest eveniment va fi liberă. Potrivit PR-ului clubului Doors, Amelia Stănescu, până la sfârșitul anului, localul va găzdui o întreagă serie de noi evenimente cu rock, jazz, comedie, poezie și blues.

LEGENDĂ INTERNAȚIONALĂ DIN SECOLUL TRECUT Jim Morrison s-a născut pe 8 decembrie 1943, într-un orășel din statul american Florida, cu numele de James Douglas Morrison și a trăit într-o eră de maximă expansiune a culturii moderne americane. Este recunoscut drept cel mai de seamă membru al grupului The Doors și un cântăreț, compozitor și poet care făcea artă cu succes prin puterea cuvântului. A început munca în grupul The Doors în 1965 și a compus unele dintre cele mai de succes piese ale formației, precum „Light My Fire”, „Love Me Two Times” sau „Touch Me”. A murit prematur în 1971, la vârsta de doar 27 de ani, fiind găsit decedat în cadă, în apartamentul său din Paris. Cauza morții a rămas învăluită în mister pentru că nu a fost efectuată o autopsie, însă autoritățile franceze au consemnat faptul că inima i-a cedat.

Citeste in continuare

101stiri.ro

07.12.2015

Concert de colecție cu AG Weinberger, pentru pasionații de jazz și blues

Pasionații de jazz și blues de la malul mării sunt invitați, duminică, 13 decembrie, de la ora 20.00, la un concert de excepție, susținut de renumitul chitarist și cântăreț AG Weinberger. Evenimentul va fi găzduit de clubul constănțean Doors, iar prețul biletelor este de 50 de lei.

Concertul de la Constanța va fi cu adevărat unul de colecție, fiind prilejuit de lansarea celui de-al 9-lea album discografic al artistului, intitulat „Mighty Business”. Editat de Casa de discuri Big Foot Records, albumul are o valoare intrinsecă de document. Înregistrat într-unul din momentele de vârf ale activităţii artistice a celei mai bune formaţii de blues din România, AG Weinberger Band, materialul discografic redă sunetul crud, sincer şi direct al notelor muzicale care surprind în cel mai autentic mod poveştile de viaţă ale artistului.

Pe lângă piesele reunite pe albumul „Mighty Business”, publicul constănțean va putea asculta și melodii din repertoriul actual: de la Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker până la selecţia din compoziţiile proprii, redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie.

Biletele pot fi rezervate la telefon 0763 66 16 22 şi achiziționate de la Doors Club, din strada Traian nr. 68A, Constanţa.  

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

05.12.2015

AG Weinberger, într-un concert de excepţie la Constanţa

Duminica viitoare, de la ora 20.00, Doors Club îi invită pe constănţeni la un concert de colecție, Mighty Business cu AG Weinberger, organizat cu ocazia lansării celui de-al 9-lea album discografic al artistului.

Înregistrat într-unul din momentele de vârf ale activităţii artistice a celei mai bune formaţii de blues din România, AG Weinberger Band, albumul concertului Mighty Business redă sunetul crud, sincer şi direct al notelor muzicale care surprind în cel mai autentic mod poveştile de viaţă ale artistului. 

Un concert de colecţie în care, pe lângă câteva dintre piesele reunite pe albumul „Mighty Business”, pot fi ascultate şi cele din repertoriul actual, de la Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker, până la selecţia din compoziţiile proprii, redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie.

Cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată, AG Weinberger, s-a născut la Oradea, în anul 1965. În mai 2000, pleacă „în exil cultural” în Statele Unite, intrând astfel în marea competiţie a pieţei muzicale din America.

Citeste in continuare

e-Reporter

25.11.2015

Cat Eyed Trio, Fusion Jazz, La Doors Club

Duminică, 29 noiembrie, ora 20,oo, Doors Club îți propune o seară-fantezie cu trio-ul Cat Eyed.

Trupa Cat Eyed este un trio de fusion/ jazz formată din Cătăloi Iulia (voce), Frîncu Alexandra (tobe) și Maria-Alexa Vangu (pian). Cat Eyed este un proiect care reușește să se remarce în primul rând prin maniera inovativă în care sunt redate piesele. Hituri din sfera pop, rock sau alternativă sunt reproduse artistic în maniera jazz. Utilizând mijloace puține (pian, tobe și voce) trupa redă maximum de expresivitate.

Intrare: 20 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

Citeste in continuare

101stiri.ro

27.11.2015

Talent Show pentru liceeni, la a VI-a ediție în Doors Club

Clubul Doors îi așteaptă pe liceenii constănțeni, sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18.00, să demonstreze că... au talent! Atunci se va da startul concursului Talent Show, organizat de Interact Pontus Euxinus și adresat, în principal, liceenilor care se simt în măsură să participe.

Competiția este menită să promoveze creativitatea, spontaneitatea și să dezvolte simțul artistic. Cu un succes de proporții la nivel național și cu o participare mare la edițiile anterioare, acest proiect nu intenționează să aducă în prim plan un anumit talent, ci, mai curând, modul în care talentul poate convinge că este deosebit, spun reprezentanții clubului Doors.

Regulament Conform regulamentului competiției, un concurent se poate înscrie la o singură secțiune şi un singur moment, pe formularul online http://goo.gl/forms/gJMW9FR51X . Durata maximă a momentului artistic este de 10 minute. Juriul va nota evoluţia concurenţilor, în baza unui sistem unic de punctaj, conform unei fişe de evaluare.

Deciziile juriului sunt irevocabile şi nu pot fi contestate. Juriul îşi rezervă dreptul de a întrerupe concurentul în cazul unei prestaţii neadecvate, precum şi în cazul depăşirii timpului alocat fiecărui concurent. Negativele pentru piesele muzicale pot conţine backing vocal diferit de linia melodică principală cântată de solist.

Juriu Concursul va fi jurizat de către decanul Facultății de Arte a Universității „Ovidius”, Daniela Vitcu-Hanțiu, alături de managerul White Nights Studio, Alexandru Deleanu și vocalistul Acoustic Dream, Cristian Gabriel Munteanu.

Prețul biletelor la eveniment este de 10 lei. 

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

21.11.2015

Tribut adus formaţiei The Doors, la Constanţa

Mâine seară, începând cu ora 20.00, Doors Club invită constănţenii să trăiască energia și extazul trupei The Doors. Spiritul şi mai ales nebunia legendarei trupe rock The Doors se vor regăsi pe scenă, dar ele au fost aduse în actualitate prin introducerea unor noi grooveuri, inserturi de funk rock și etno rock.
 
„Indiferent dacă iubești rockul mai dur, bluesul sau jazz-rockul, nu o să percepi trecerea timpului în cele aproape două ore de show”, anunţă organizatorii.
 
Show-ul va fi susţinut de Red Cat Bone, o trupă inființată în anul 2009.  Formula actuală a trupei este:
Rares Marinescu - voce, muzicuță, Vali Vatuiu – tobe, Mr. Davis (Alex Davidescu) - bas, voce, Sorin Ciprian Nicolescu - claviaturi, trompetă, voce. Colaboratorii trupei sunt Roxana Stroe – chitară şi Mihai Angus – chitară.
 
Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 25 de lei.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

18.11.2015

Ioana Bărbuliceanu şi Liviu Băiţel, într-un spectacol de muzică folk și poezie la Doors Club

Mâine seară, de la ora 20.00, Ioana Bărbuliceanu şi Liviu Băiţel vor readuce pe scena Clubului Doors nostalgia şi romantismul cântecelor anilor ’80, pe versurile celui care a fost Adrian Păunescu, dar şi muzică nouă, cu melodii consacrate sau cântate în primă audiţie, compuse de cei doi cantautori.

Indrăgostit de mirajul cuvintelor scrise, rostite sau cântate, la fel ca de sunetul strunit de corzile chitării, Liviu Băiţel, este un îndrăgit cantautor, a cărui maturitate se completează, în acest spectacol, într-o simbioză deosebită, cu talentul adolescentei, de numai 16 ani, Ioana Bărbuliceanu.

Tânăra Ioana a păşit prin lumea artei, ca protagonistă, în anul 2013, a filmului militant, “Dobrogea, my love!”, care a câştigat Marele Premiu la Festivalul European de Film Ecologist, dar şi cântandu-şi compoziţiile în faţa a mii de spectatori pe scenele Festivalului Callatis, Teatro Tendastrisce – Roma, Milano, Dublin, Viena.

Intrarea la spectacol este liberă.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

13.11.2015

Concert umanitar pentru victimele din clubul Colectiv, la Constanţa

„Împreună rezistăm” reprezintă un proiect caritabil desfășurat la nivel național pentru susținerea victimelor din spitale și a familiilor afectate de incendiul din clubul Colectiv.
 
În acest context, mâine, în intervalul orar 14.00 – 20.00, vor urca pe scena Doors Club din Constanţa următoarele trupe: The Cheers (14.00), Block Six (14.00), Paradox Theory (15.00), Cat Eyed (15.00), Shades of Indigo (16.00), Amnesia (17.00), Hangover (18.00) şi Treișpe Cuvinte (19.00).
 
Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Citeste in continuare

Observator de Constanta

12.11.2015

Concert caritabil in Club Doors

Astăzi, de la ora 20.00, constănţenii sunt aşteptaţi la un concert caritabil organizat de Club Doors şi Rotary Club „Cetatea Tomis“ Constanţa. În cadrul spectacolului de folk şi poezie „Dincolo de cuvinte III“, vor urca pe scenă Nicușor și Mariana Butnaru (voce, chitară), Amelia Stănescu și Eduard Zalle (poezie). Toţi sunt cunoscuţi locuitorilor de la malul mării pentru scriitura şi muzica bună pe care le oferă, de fiecare dată, în concertele lor.

Evenimentul este organizat în sprijinul copiilor Centrului de Zi Agigea, aşa că toate fondurile colectate vor fi direcționate pentru achiziția de rechizite. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

12.11.2015

Concert caritabil în Club Doors din Constanţa


În această seară, Club Doors din Constanţa organizează un concert caritabil, în sprijinul copiilor Centrului de Zi Agigea. Fondurile colectate vor fi direcționate pentru achiziția de rechizite.
 
Spectacolul se anunţă a fi unul inedit, iar publicul constănţean va avea întâlnire cu poezia şi muzica folk, de data aceasta în formula: Nicu Nicușor și Mariana Butnaru (voce, chitară), Amelia Stănescu și Eduard Zalle (poezie). Intitulat „Dincolo de cuvinte IIIˮ, evenimentul se va desfăşura în Club Doors, în seara aceasta, începând cu ora 20.00. 

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 20 de lei. Locurile sunt limitate.

Citeste in continuare

Replica

28.10.2015

Trupa Sound Project Band urcă pe scena Clubului Doors

Joi, 29 octombrie, ora 20,oo, trupa Sound Project Band urcă pe scena Clubului Doors oferind un concert plin de energie și bună dispoziție. Sound Project Band abordează cu personalitate fiecare atingere a instrumentelor și propune publicului o îmbinare fericită a stilurilor muzicale (Blues, Jazz, Rock, Fusion). Componența trupei: Liliana Radu Gorbănescu (vocal); Andreea Dragu (vocal); Cristian Ștefan Goaie (vocal); Ionuț Micu (drums); Claudiu Gorbănescu (bass); Marius Chirilă (guitar); Dorian Pîrvu (keyboards, pian). În deschidere, urcă pe scenă clasa de pian a prof. Dorian Pîrvu (Delta Music School). Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

27.10.2015

SOUND PROJECT BAND, PE SCENA CLUBULUI DOORS

Joi seară, începând cu ora 20.00, trupa Sound Project Band va urca pe scena Clubului Doors, pentru a oferi un concert plin de energie și bună dispoziție. Sound Project Band abordează cu personalitate fiecare atingere a instrumentelor și propune publicului o îmbinare fericită a mai multor stiluril muzicale, precum blues, jazz, rock.

Trupa este formată din Liliana Radu Gorbănescu (vocal), Andreea Dragu (vocal), Cristian Ștefan Goaie (vocal), Ionuț Micu (tobe), Claudiu Gorbănescu (bass), Marius Chirilă (chitară), Dorian Pîrvu (keyboards, pian).

În deschidere, urcă pe scenă clasa de pian a profesorului Dorian Pîrvu (Delta Music School). „Am revenit în ţară cu gânduri artistice mari; am câteva proiecte de suflet. Publicul mă va ajuta să înţeleg priorităţile. Caut muzicieni talentaţi cu care să pot colabora. Concomitent, predau la şcoala de muzică Delta Music School din dorinţa de a transmite şi tinerilor talentaţi din experienţa mea artistică”, mărturisea Dorian Pîrvu, în luna mai, în cadrul unui interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa.

Citeste in continuare

Observator de Constanta

20.10.2015

Concert Vama, sambata, la Constanta

Sâmbătă, 24 octombrie, trupa Vama îți dă întâlnire în Doors Club pentru un concert la care te vei simți din nou ca la 18 ani…
Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații rock din România. Formația a fost constituită în jurul lui Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și  chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, momentul despărțirii trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe  spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opriș (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu.
Trupa Vama a lansat primul album  – “Vama” – în iunie 2008 printr-un concert live la Arenele Romane, în mai 2012 urmând cel de-al doilea album – “2012”, un disc mai rock și mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formației.  “Perfect fără tine”, cel mai nou single a devenit Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și ZU Music Awards. În 2013 Vama a obținut premiul pentru Best Comeback la Media Music Awards și Best Live la Romanian Music Awards.
Sâmbătă, 24 octombrie, la Doors Club, trupa Vama prezintă constănțenilor piese noi, dar și melodiile deja consacrate: un concert pe care niciun fan nu ar putea să îl rateze…

Citeste in continuare

Cuget Liber

21.10.2015

Vama revine pe scena Clubului Doors

Sâmbătă, 24 octombrie, trupa Vama le dă întâlnire constănţenilor în Doors Club, pentru un concert la care se vor simţi din nou ca la 18 ani. 

Vama este una dintre cele mai iubite şi cunoscute formaţii rock din România. Formaţia a fost constituită în jurul lui Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, solistul şi chitaristul formaţiei Vama Veche. Din 2006, momentul despărţirii trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opriş (bas) şi Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câţiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu.
 

Citeste in continuare

Telegraf

13.10.2015

Studio session cu trupa Golan, în clubul Doors

Cei care doresc să petreacă sfârșitul de săptămână în compania prietenilor, ascultând muzică bună, sunt invitați vineri, 16 octombrie, de la ora 23.00, în clubul Doors din Constanța. Aici vor participa „la un studio session cu trupa Golan, o combinație live de instrumente și procesoare, o construcție a unui track live cu spectatori”, după cum susțin organizatorii. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

„Golan reprezintă un proiect inedit pentru România, care încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuție, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic”, mai spun organizatorii.

Golan înseamnă: Alex Burcea, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo. Trupa înființată în 2013 a avut o ascensiune rapidă pe scena muzicii electro din România.Absolvent de Conservator, Alex Burcea cântă la pian, flaut, percuţie, trompetă şi nenumărate alte instrumente, care pot fi descoperite în compozițiile trupei Golan. Producător cu un nume solid în România, Mihai Ristea este responsabil de multe hituri care au fost prezentate la posturile de radio şi TV. Despre al treilea membru al formației, Ernesto Esneldo, se spune că este un muzician profesionist, care în concerte dă sarea şi piperul live-ului marca Golan.

Câștigătoare a premiului „Best Electro” oferit de revista „Sunete”, Golan a ajuns rapid pe primul loc în topurile muzicale. Debutul său internațional a fost înregistrat în iulie 2015, la Open'er Festival în Gdynia, Polonia.

Citeste in continuare

Cuget Liber

14.10.2015

Trupa „Golan", concert la Constanţa

Vineri, 16 octombrie, de la ora 23, Club Doors invită publicul din Constanţa la un studio session cu trupa „Golan”, o combinaţie live de instrumente şi procesoare. 

„Golan” reprezintă un proiect inedit pentru România, ce încearcă să arate o producţie live, o construcţie care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuţii, voce. Instru-mentele live sunt trecute prin efecte şi procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic. 

Trupă de muzicieni cu experienţă, un proiect electro de succes probat pe scenele din ţară şi străinătate, „Golan” înseamnă Alex Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto Esneldo. 

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

13.10.2015

STUDIO SESSION CU TRUPA GOLAN, ÎN DOORS CLUB

Clubul constănţean Doors invită publicul de la malul mării la un studio session cu trupa Golan, o combinație live de instrumente și procesoare.
 
Golan înseamnă Alex, Mihai și Ernesto, cei trei artişti care vor fi prezenţi în Doors pe 16 octombrie, începând cu ora 23.00. “Ceea ce vom asculta vineri, 16 octombrie, în Doors Club, va fi un studio session, o construcție a unui track live cu spectatori”, anunţă organizatorii. 
 
Golan reprezintă un proiect inedit pentru România, ce încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuții, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic.
 
Preţul unui bilet este de 25 de lei. Rezervări se pot face la numărul 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari.

Citeste in continuare

Telegraf

12.10.2015

Pe 15 octombrie, Zdob și Zdub în concert caritabil

Trupa Zdob și Zdub este așteptată, în această săptămână, la Constanța. Moldovenii vor cânta, în scop caritabil, joi, 15 octombrie, de la ora 21.00, în clubul Doors. Momentul este inclus în cadrul campaniei„Music for Autism”, care sărbătorește trei ani de concerte live în slujba educației și terapiei copiilor cu dizabilități din Constanța.

Fanii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare pentru a cânta alături de „zdubi” piese arhicunoscute, precum: „DJ Vasile”, „Ţiganii şi OZN”, „Nunta extremală”, „Zdubii băteți tare” sau „Bunica bate toba”. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului, la prețul de 40 de lei.

21 DE ANI DE TRADIȚIE ETNO-ROCK Zdob și Zdub este o trupă de rock alternativ din Republica Moldova, care a fost înființată în anul 1994, de un grup de amici din orașul Strășeni. Etno-rockerii de la Zdob şi Zdub oferă show-uri spectaculoase încă de la jumătatea anilor '90, folosind un mix inedit de hardcore, hip-hop, jungle şi punk. De-a lungul timpului, formația a concertat în peste 20 de ţări, pe unele dintre cele mai cunoscute scene ale Europei. Se poate mândri și cu faptul că a susținut recitaluri în deschiderea unor formaţii de renume, precum: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Rage Against the Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals, Linkin Park şi altele. La Eurovision 2005, formaţia a ocupat locul al şaselea, reprezentând Republica Moldova la acest concurs internațional, şi a fost nominalizată la premiile MTV Europe. În 2011, Zdob şi Zdub a reprezentat din nou Moldova la Eurovision, cu piesa „So Lucky”. Pentru a adăuga autenticitate sound-ului, băieții de la Zdob şi Zdub au înregistrat piese şi au cântat live cu interpreţi de folclor din România, Republica Moldova şi Rusia.

„MUSIC FOR AUTISM” Proiectul „Music for Autism” a demarat în 2012, din dorința de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități. Fondurile strânse pe parcursul celor trei ani au fost folosite pentru realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilități din cadrul Centrului Școlar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanța, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța și la susținerea unor terapii prin hipoterapie la Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia.

Citeste in continuare

e-Reporter

12.10.2015

Concert Caritabil, Music For Autism – Zdob Si Zdub In Club Doors

Campania Music for Autism sarbatoreste 3 ani de concerte live, sprijinind educatia si terapia copiilor cu dizabilitati din Constanta.

Joi, 15 octombrie, ora 21.00, vino si sarbatoreste alaturi de trupa Zdob si Zdub in Club Doors Constanta! Alatura-te Campaniei Music for Autism, sa asculti piese ca “DJ Vasile”, “Zdubii bateti tare” sau “Bunica bate doba”.

Zdob si Zdub este o formație de rock alternativ din Republica Moldova. Infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, Zdob si Zdub combina mai multe stiluri muzicale. Zdob si Zdub a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, și la Eurovision 2011.

De-a lungul timpului, trupa a cantat in deschiderea unor concerte cu formatii si artisti de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park ș.a.

Music for Autism, un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes, devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educaţie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Citeste in continuare

Cuget Liber

12.10.2015

Zdob şi Zdub, concert caritabil în Club Doors

Campania Music for Autism sărbătoreşte trei ani de concerte live, sprijinind educaţia şi terapia copiilor cu dizabilităţi din Constanţa. 

Astfel, joi, 15 octombrie, de la ora 21, constănţenii sunt invitaţi să sărbătorească alături de trupa Zdob şi Zdub în Club Doors. 

„Zdubii bateţi tare” sau „Bunica bate toba” sunt doar două piese care se vor auzi, joi seară, la Doors. 

Music for Autism este un proiect început în 2012, cu scopul de a sprijini copiii cu autism şi alte dizabilităţi, care s-a bucurat încă de la început de succes, devenind astfel proiectul umanitar pe poziţie fruntaşă cu reuşite nenu-mărate. Fondurile strânse au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori” şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.
 

Citeste in continuare

101stiri.ro

09.10.2015

Folk de octombrie, cu Marius Bațu, în clubul Doors

Serile de toamnă la malul mării, cu nostalgia specifică acestui sezon, se pot petrece cel mai bine în compania muzicii folk. Clubul Doors îi invită pe constănțeni - și nu numai - duminică, 11 octombrie, la ora 20.00, la (re)întâlnirea cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști folk, Marius Bațu.

Cântărețul s-a impus în viața muzicală autohtonă începând din 1977, când a și înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. După câțiva ani petrecuți în cadrul Cenaclului Flacăra, în perioada 1982-1985 și alți opt ani în Germania, Marius Bațu a revenit în țară, în 1994 și și-a reluat activitatea în grupul Poesis. Doi ani mai târziu, artistul urma să lanseze, alături de colegii săi din formație, albumul „Cântec Șoptit”.

De-a lungul timpului, a colaborat cu Holograf, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Ovidiu Lipan Țăndărică, Dinu Olărașu, Compact. În 2001, Marius Bațu a fost cooptat în grupul Pasărea Colibri, alături de care a lansat albumul „Încă 2000 de ani”.

La sfârșitul anului 2007, după o pauză de mai bine de 10 ani și la 30 de ani de la înființarea grupului, Marius Bațu și Eugen Baboi s-au reunit în fața publicului românesc și au lansat un nou produs marca Poesis, albumul „Babilon”.

Preţul biletelor la concert este de 25 de lei, iar rezervări se pot face la 0763.66.16. 22 sau pewww.doorsclub.ro/rezervari. Mai multe amănunte puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citeste in continuare

Telegraf

06.10.2015

Folk live cu Marius Bațu

Folkistul constănțean Marius Bațu îi așteaptă pe iubitorii genului într-o nouă seară cu muzică live. Bațu va concerta duminică, 11 octombrie, de la ora 20.00, în clubul Doors din oraș, acolo unde se găsesc și biletele pentru acest eveniment.

Marius Bațu s-a născut pe 30 octombrie 1959, la Constanța, și s-a remarcat în lumea muzicii românești în 1977, anul în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. În perioada 1982 - 1985 activitatea sa s-a învârtit în jurul Cenaclului „Flacăra”, iar în 1994, după o perioadă de opt ani petrecută în Germania, a revenit în România și a reluat activitatea grupului Poesis, lansând în 1996 albumul „Cântec șoptit“. În anii '90 îl regăsim alături de nume mari ale muzicii românești, precum Ducu Bertzi - pe albumele „Dor de ducă”, „Sufletul meu” și „Poveste de iarnă”; Mircea Vintilă - albumul „Madama de pică”, Ovidiu Lipan Țăndărică - „Renașterea”, Dinu Olărașu - „Vis-a-vis”, Stepan Project - „Sensul vieții”, Compact - „5.Compact”. În iunie 2001, Marius Bațu este cooptat în Pasărea Colibri, trupă care lansează albumul „Încă 2.000 de ani”, și se remarcă prin melodii ca „Elegie”, „2.000 de ani” și „Cântec șoptit”. După perioada Pasărea Colibri a participat la diverse spectacole alături de Ducu Bertzi, Florian Pitiș și alți artiști. La sfârșitul anului 2007, după o pauză de mai bine de 10 ani și la 30 de ani de la înființarea grupului, Marius Bațu și Eugen Baboi s-au reunit în fața publicului românesc și au lansat un nou produs marca Poesis, albumul „Babilon”, iar în 2012 - albumul „Creanga de aur”.

Citeste in continuare

Cuget Liber

08.10.2015

Concert live "Robin and the Backstabbers"

Vineri, 9 octombrie, de la ora 22, trupa „Robin and the Backstabbers” revine pe scena clubului Doors din Constanţa oferind un nou concert de senzaţie. Înfiinţată în 2010, la iniţiativa lui An-drei Robin Proca, „Robin and the Backstabbers” propune fanilor un tip aparte de muzică - „pop melodramatic”.

Cu 8 single-uri Nr.1 la Radio Guerrilla şi City FM, albumul de debut „Bacovia Overdrive”, volumul I „Stalingrad” a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărtureşti şi iTunes România), propulsându-i pe „Robin and the Backstabbers” în atenţia publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. 

Câştigând distincţiile „Cel mai bun rock alternativ” şi „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa şi-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi şi festivaluri open air (B’estfest, Electric Castle, Peninsula, FânFest, BlajAlive etc.). Mult aşteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara acestui an pe scena Clubului Doors.

Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară, voce), Eugen Nuţescu (bass), Andrei Fântână (clape, saxofon), Radu Moldovan (percuţie) şi Vladimir Proca (tobe) - cei şase protagonişti ai trupei „Robin and the Backstabbers” au pentru constănţeni cea mai bună reţetă a succesului. Preţul unui bilet este de 25 de lei. 
 

Citeste in continuare

Telegraf

05.10.2015

Un nou concert cu Robin and the Backstabbers

Concertele de toamnă continuă prin cluburile constănțene. Una dintre cele mai apreciate formații de rock alternativ din țară, Robin and the Backstabbers revine la Constanța pentru un show live. Evenimentul este programat vineri, 9 octombrie, pe scena clubului Doors din oraș. Băieții vor cânta după ora 23.00, iar biletele pentru concert sunt deja în vânzare la sediul clubului din zona Gării.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010, la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept... pop melodramatic. Cu 8 single-uri Number 1 la radio-uri de rock, albumul de debut „Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad” a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air precum B’estfest, Electric Castle, Peninsula, FânFest, BlajAlive etc.
Mult-așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive Arhanghel’sk” a fost lansat în primăvara acestui an printr-un concert la Constanța, tot în Doors Club.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

05.10.2015

TRUPA ROBIN AND THE BACKSTABBERS REVINE PE SCENA CLUBULUI DOORS


În acest weekend, trupa Robin and the Backstabbers revine pe scena clubului Doors din Constanța, oferind un nou concert de senzație. Evenimentul este programat vineri (9 octombrie), începând cu ora 22.00.
 
Înființată în anul 2010, la inițiativa lui Andrei Robin Proca, Robin and the Backstabbers propune fanilor un tip aparte de muzică, „pop melodramatic”. Albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare, propulsându-i în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă.
 
Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air. Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara acestui an pe scena Clubului Doors.
 
Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară, voce), Oigăn (bass), Andrei Fântână (clape, saxofon), Radu Moldovan (percuție) și Vladimir Proca (tobe) ,cei șase protagoniști ai trupei Robin and the Backstabbers, au pentru constănțeni cea mai bună rețetă a succesului.
 
Biletele la concert pot fi achiziţionate la preţul de 25 de lei. Rezervările se pot face la numărul 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari.

Citeste in continuare

101stiri.ro

05.10.2015

Atmosferă electrizantă cu Șuie Paparude, în clubul Doors

Clubul Doors din orașul de la malul mării și-a deschis oficial porțile, în weekend, pentru publicul constănțean amator de concerte live de calitate.

Peste 400 de fani, la concert Deschiderea de stagiune în binecunoscuta locație a clubului, din strada Traian, după o vară plină de evenimente la „reședințele” estivale de pe litoral, s-a făcut vineri, 2 octombrie, cu un concert al trupei Șuie Paparude. A fost o alegere cât se poate de inspirată a reprezentanților clubului și a organizatorilor, dacă îi amintim pe cei peste 400 de plătitori de bilete, care au „luat cu asalt” Doors-ul.

Mulți tineri, dornici de muzică bună și desigur, cărora le lipsise atmosfera de concert live în club, și-au făcut apariția, rând pe rând, la evenimentul găzduit de Doors, care a devenit, în curând, arhiplin. Până la intrarea pe scenă a celor trei băieți de la Șuie Paparude, cea mai veche și mai titrată trupă autohtonă de muzică electronică, atmosfera era deja încinsă. Cu puțin înainte de începerea concertului, publicul din rândurile căruia au putut fi observați atât tineri de 20 de ani, cât și iubitori ai muzicii trecuți bine de 35 - 40 de ani, a început să scandeze numele formației.

Actrița Cristina Cioran, cu iubitul de mână, în club Printre cei prezenți la deschiderea noului sezon de concerte live în Doors au putut fi remarcate și vedete, precum actrița constănțeană Cristina Cioran. Într-o ținută all black, cu părul lejer prins la spate, într-o coadă și de mână cu logodnicul ei, Traian, frumoasa blondă radia de fericire, semn că relația îi merge de minune și că este vizibil încântată de atmosfera din club.

Show incendiar, public în delir, cu mâinile în aer Show-ul celor de la Șuie Paparude a început în uralele celor prezenți, concertul de pe scenă fiind completat de un spectacol de lumini și efecte vizuale, care a dus publicul în delir. Antrenați de ritmurile energizante ale muzicii celor de la Șuie, fanii trupei au dansat, au sărit și au răspuns cu aplomb celor trei membri ai formației, Mihai Câmpineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) și Alexe Marius Andrei (Bean), ridicând mâinile în aer. Formația a cântat atât single-urile binecunoscute, cât şi piese noi.

„Mulțumim celor care au plătit bilet să-i vadă pe Șuie Paparude” La rândul lor, Michi, Dobrică și Bean, încântați de primirea făcută de constănțeni, au ținut să le mulțumească acestora pentru prezența masivă la concert. „Mulțumim celor care au plătit bilet să-i vadă pe Șuie Paparude”, a spus, pe scenă, unul dintre membrii formației.

Seară rock cu Robin and the Backstabbers Reprezentanții clubului Doors spun că acest concert a fost de-abia „încălzirea” pentru celelalte evenimente live care vor avea loc pe tot parcursul noii stagiuni. Astfel, pentru seara de vineri, 9 octombrie, clubul Doors le propune constănțenilor, de la ora 22.00, un concert al trupei românești de rock Robin and the Backstabbers.

Formația a luat ființă în anul 2010, la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului”, la Gala On Air Music Awards 2013, trupa s-a remarcat printr-o activitate live de excepție, în cadrul turneelor de cluburi și a festivalurilor open air, precum B’estfest, Electric Castle, Peninsula, FânFest sau BlajAlive.  

Printre partenerii media ai evenimentelor live din noua stagiune a clubului Doors se numără și publicația online www.101stiri.ro.

Citeste in continuare

101stiri.ro

29.09.2015

Şuie Paparude deschide noua stagiune de concerte live, în clubul Doors

Iubitorii muzicii electronice live și toți cei care doresc să participe la redeschiderea clubului constănțean Doors sunt invitați la concertul trupei Șuie Paparude, vineri,  2 octombrie, cu începere de la ora 23.00. Show-ul găzduit de cel mai popular loc de evenimente live din Constanţa va marca, totodată, debutul unei noi stagiuni de concerte în binecunoscutul club de la malul mării.

Unde se pot rezerva biletele pentru concert? Biletele se pot achiziționa la prețul de 30 de lei, iar rezervări se pot face pe www.doorsclub.ro/rezervari sau la numărul de telefon 0763.66.16.22.

Cei trei membri ai trupei, Michi, Dobrică & Bean, îi așteaptă pe constănțeni - și nu doar pe ei - la un concert de senzaţie, în cadrul căruia vor prezenta single-urile binecunoscute, dar şi piese noi.

Trupă de succes pe scena națională și internațională Trupa Şuie Paparude a luat ființă în anul 1992 și de atunci a înregistrat nenumărate succese pe scena națională și internațională. Printre evenimentele de marcă la care a fost invitată să participe se numără show-ul susținut în deschiderea trupei 2 Unlimited în faţa a zeci de mii de fani (1995), turneul din Belgia (2001) și concertul de la București, în deschiderea celor de la Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori (2006).

În februarie 2005, Şuie Paparude a primit premiul pentru cea mai bună piesă de club, „Pentru inimi”, acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul concursului „Nights.ro Awards”. Recunoscută pentru stilul și sunetul distinct de breakbeat, trupa a fost distinsă, în anul 2006, cu premiul MTV pentru cea mai bună trupă alternative. Discografia celor de la Șuie Paparude conţine deja opt albume. 

Citeste in continuare

Constanteanul

29.09.2015

Trupa Şuie Paparude redeschide clubul constănţean Doors

Vineri, 2 octombrie, Şuie Paparude dă startul unui nou an de concerte la Doors Club – cel mai popular loc de evenimente live din Constanţa.

Michi, Dobrică & Bean, cei trei băieţi de la Şuie Paparude, vă aşteaptă vineri, 2 octombrie, cu un concert de senzaţie, la care fanii vor putea asculta single-urile binecunoscute, dar şi piese noi.

Preţul unui bilet este de 30 de lei. Rezervări se pot face la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari

Citeste in continuare

Telegraf

01.10.2015

Reluare de clubbing cu Șuie Paparude

Formația Şuie Paparude dă startul unui nou sezon de concerte în clubul Doors din Constanța. Michi, Dobrică & Bean sunt cei trei băieţi de la Şuie Paparude vor face un megashow vineri, 2 octombrie. Organizatorii promit un concert de senzaţie, la care fanii vor putea asculta single-urile binecunoscute ale trupei, dar şi piese noi. Preţul unui bilet la acest eveniment este de 30 de lei.

Înfiinţată în 1992, trupa Şuie Paparude a acumulat un palmares de mare succes. A cântat în 1995 în deschiderea trupei 2 Unlimited, la București, în faţa a zeci de mii de fani, a susţinut un turneu în Belgia în 2001 și a mai cântat pe Stadionul Naţional (actuala Arenă Națională) în 2006, în deschiderea concertului Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori. În februarie 2005, Şuie Paparude a primit premiul pentru cea mai bună piesă de club, „Pentru inimi”, trofeu acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul concursului „Nights.ro Awards”. Discografia trupei conţine deja 8 albume.

Citeste in continuare

Ziua de Constanta

28.09.2015

OCTOMBRIE CU... ŞUIE PAPARUDE

Michi, Dobrică şi Bean, cei trei băieţi de la Şuie Paparude, revin la Constanţa, unde vor da startul unui nou an de concerte la Doors Club.
 
La final de săptămână, constănţenii vor putea asculta single-urile binecunoscute ale formaţiei, dar şi piese noi. Prin urmare, toţi fanii Şuie Paparude şi nu numai sunt invitaţi vineri, 2 octombrie, în Doors Club.
Biletele la concert pot fi achiziţionate la preţul de 30 de lei. Rezervări se pot face la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari.
 
Palmares de succes
 
Înfiinţată în anul 1992, Şuie Paparude a acumulat un palmares de succes. Formaţia a cântat în deschiderea trupei 2 Unlimited în faţa a zeci de mii de fani. De asemenea, în 2006, a fost invitată să cânte pe stadionul naţional în deschiderea concertului Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori. Discografia lor conţine opt albume. 

Citeste in continuare

Constanteanul

09.04.2013

Music for Autism. Concert White Walls

Trupa White Walls sprijina Proiectul Music for Autism initiat de Club-ul Doors Constanta printr-un concert caritabil. Fondurile stranse vor fi donate CSEI Maria Montessori. De asemenea, o parte din copii vor primi sedinte de terapie.

Citeste in continuare

Cuget Liber

30.11.2012

Emeric Set cânta în seara asta în Club Doors

Emeric Imre este un excelent promotor al folkului, foarte cunoscut pentru celbrele lui piese: „Nebun de alb”, „Oraţie de nuntă” sau… „Nea Ilie de la sculărie”.

Citeste in continuare

Cuget Liber

08.06.2013

„Erotopoetica“ la Club Doors

Va fi un spectacol de suflet, poezie şi artă pură, într-o întâlnire emoţionantă cu gândurile şi trăirile unor mari poeţi, pe acorduri muzicale ale unor piese celebre, interpretate de Jezebel. 

Citeste in continuare

Telegraf

28.01.2013

Zdob şi Zdub şi-a început turneul aniversar la mare

Peste cinci sute de constănţeni s-au înghesuit, sâmbătă seară, în Doors, la aniversarea primului an al clubului în noua locaţie, pentru a asista la un super-recital cu moldovenii de la Zdob şi Zdub.

Citeste in continuare

Telegraf

18.02.2013

Vocea Mr. Big, în concert la Constanţa

Constănţenii vor avea prilejul, luna viitoare, să îl urmărească în recital pe Eric Martin, cel care a făcut din Mr. Big una din cele mai cunoscute formaţii ale tuturor timpurilor.

Citeste in continuare

Telegraf

02.03.2013

„Emoţiile de dinaintea show-ului nu dispar nici după 19 ani”

Spectacol de nota 20, joi seară, în Doors, oferit de una dintre cele mai premiate trupe rock din România, Vunk. Copleşiţi de publicul care a cântat aproape vers cu vers melodiile care i-au consacrat de-a lungul anilor.

Citeste in continuare

Telegraf

04.03.2013

Moonlight Breakfast, o trupă care sună „ca afară”

Şi-au avut botezul marilor scene în deschidere la Jamiroquai, în vara lui 2011, în Mamaia, şi practică un stil de muzică foarte trendy care i-a încărcat de concerte în ţară şi „afară”, imediat după lansarea primului album.

Citeste in continuare

Telegraf

05.03.2013

Show interactiv cu Nightlosers la Constanţa

Aproape 20 de ani de concerte şi cinci „nebuni" pe scenă şi prin public: acesta ar fi „CV”-ul succesului garantat, pe care l-ar putea rezuma oricare dintre cei prezenţi, duminică seară, în clubul Doors, la concertul Nightlosers.

Citeste in continuare

Telegraf

16.03.2013

Viţa de Vie, în sprijinul copiilor cu autism

Al doilea concert din 2013 din cadrul proiectului „Music for Autism" a adus trupa Viţa de Vie, joi seară, la Constanţa, în clubul Doors. Adi Despot şi compania au demonstrat că pot oferi muzică şi în scopuri caritabile, beneficiarii încasărilor din bilete, albume şi tricouri fiind copiii cu autism.

Citeste in continuare

Telegraf

20.03.2013

Un nou concert cu Alternosfera

Formatia Alternosfera revine la Constanţa, pentru un nou concert, la începutul lunii viitoare. Membrii trupei vor urca pe scena clubului Doors, pe 5 aprilie, de la ora 21.00, iar biletele vor fi puse în vânzare zilele următoare.

Citeste in continuare